• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرزاد جمشیدی از صداوسیما خداحافظی کرد!

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
من میدونم پشت این قضیه آمریکای جنایت کار بوده.
من فقط چند تا سوال دارم
چرا نسل یه سریا منققرض نمیشه تو این مملکت؟
به نظرتون از کجا پیدا میکنن ای آدما رو.؟ از تو جوب؟

آخه شل مغزا از کی میخواید دفاع کنید؟ برا چی آخه؟ یعنی چون شاکی رضایت داده یعنی مجرم یهو بیگناه میشه؟؟؟؟
تو رو خدا اول فک کنید بعد یه حرفی رو بزنید.

ALISH

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
واقعا برای ملت ایران متاسفم ندیده و ندونسته و با حرف میبرن میدوزند و ...
شما که مطمئن نیستید ابروی کسی رو نبرید و قضاوت نکنید.چرا چرت و پرت میگید؟گناهی هم کرده باشه به منو شما چه ربطی داره؟
شما کم دختر بازی میکنید؟این هوسبازه منو شما نیستیم؟عیب همرو میبینیم و برای همه ایراد میبینیم ولی خودمون رو خوب میبینیم.ولش کنید گیرم گناهی هم کرده!بین خودشون بوده!چرا ابروریزی میکنید؟
تجاوز کیلو چنده؟؟چرا تهمت میزنید؟اگر تجاوز کرده بود باید اعدام میشد؟تجاوز و زنا و 3کس معنی مختلفی داره چرت و پرت به مردم نبندید!

عجب
موقعی که به خواننده های آکادمی موسیقی گوگوش همه جور تهمت و افترایی زدید اشکالی نداشت ولی تا یکی از خودتون یه غلطی میکنه عرش خدا به صدا درمیاد و مبادی اخلاق میشید ؟
شماها حتی از همون خدای خودساخته ی خودتون هم نمی ترسید . ننگ بر شما . . .

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
یه درصد فکر کن شایعه باشه !! چندتا خبرگزاریه مهم تایید کردن

یه درصد فکر کن یه جوریه دختره رو راضی نکرده باشن!! خوب اگه راضی نمی کردن که طرف به جرمه تجاوز یا رابطه نامشروع باید میرفت زندون! اون وقت چه جوری میخواستن قضیه رو جمع کنن؟

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
یه درصد فکر کن شایعه باشه !! چندتا خبرگزاریه مهم تایید کردن

یه درصد فکر کن یه جوریه دختره رو راضی نکرده باشن!! خوب اگه راضی نمی کردن که طرف به جرمه تجاوز یا رابطه نامشروع باید میرفت زندون! اون وقت چه جوری میخواستن قضیه رو جمع کنن؟

عزیز
دو بار توی دادگاه محکوم شده
به نظرت با حرف و شایعه میشه توی دادگاه حکم برید؟؟؟؟

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
واقعا برای ملت ایران متاسفم ندیده و ندونسته و با حرف میبرن میدوزند و ...
شما که مطمئن نیستید ابروی کسی رو نبرید و قضاوت نکنید.چرا چرت و پرت میگید؟گناهی هم کرده باشه به منو شما چه ربطی داره؟
شما کم دختر بازی میکنید؟این هوسبازه منو شما نیستیم؟عیب همرو میبینیم و برای همه ایراد میبینیم ولی خودمون رو خوب میبینیم.ولش کنید گیرم گناهی هم کرده!بین خودشون بوده!چرا ابروریزی میکنید؟
تجاوز کیلو چنده؟؟چرا تهمت میزنید؟اگر تجاوز کرده بود باید اعدام میشد؟تجاوز و زنا و 3کس معنی مختلفی داره چرت و پرت به مردم نبندید!

حالت انگار خوب نیست
فرق ما با اون اینه که ریاکار نیستیم
جلوی دوربین مثل خر جانماز آب می کشید و نصیحت می کرد

تف به ارواحش

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
حالا هر چی بوده ولی آبروی کسی رو بردن خیلی گناه بزرگیه خدا به همه ما این بینش و بصیرت رو بده که با آبروی کسی بازی نکنیم

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
حالا هر چی بوده ولی آبروی کسی رو بردن خیلی گناه بزرگیه خدا به همه ما این بینش و بصیرت رو بده که با آبروی کسی بازی نکنیم

صبح تا شب توی صداوسیما ی ضرغامی داره انواع تهمتها به مجریان بی بی سی و من و تو زده میشه اونم بدون مدرک
این که دیگه ثابت شده ست
تازه این کجا و آن کجا
اونهاتوی کشور آزاد هستن و پشت و روشون یکی هست :D
نه اینکه برای رسیدن به مقام یه کپه ریش بذارن و یقه آخوندی ببندن و ملتو نصیحت کنن بعد پشت پرده آن کار دیگر بکنن :cool:

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
خوشحالم که دیگه مجبور نیستم کله ی صبح قیافه ی این آقای ریاکار رو تحمل کنم! این که این همه ادعای پرهیزکاری داشت اینطور توزرد از آب دراومد، وای به حال بقیه شون!

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
خوب اگه راضی نمی کردن که طرف به جرمه تجاوز یا رابطه نامشروع باید میرفت زندون! اون وقت چه جوری میخواستن قضیه رو جمع کنن؟

رضایت دادن دختره هم مثل رضایت دادن خانواده ی قربانیان کهریزک هست! رضایت هم ندن به زور ازشون رضایت میگیرن!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خوشم نمیومد ازش موزی بود

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یک کثافت و دغل باز به تمام معنا که برای توجیه لجن کاری هاش از دین و مذهب مایه میزاره
نامه ش رو که آدم می خونه حالت تهوع بهش دست میده که چطور با استفاده ابزاری از دین و مذهب و مقدسات خودش رو به موش مردگی و مظلومیت می زنه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
الان جرم این یارو چیه؟ اگه تجاوز کرده بود که حکمش اعدام بود نه 80 تا شلاق

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خوشحالم که دیگه مجبور نیستم کله ی صبح قیافه ی این آقای ریاکار رو تحمل کنم! این که این همه ادعای پرهیزکاری داشت اینطور توزرد از آب دراومد، وای به حال بقیه شون!
تماشای رسانه ی ملی مغایر با شعونات بروکلیسم نیست!!!
به اتهام اغفال..

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
این وسط یکی پیدا شد پرده از چهره این به ظاهر مرد برداره از کجا معلوم چند نفر دیگر هم این بلارو سرشون در نیاورده باشه

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
خدا لعنت کنه اونایی که می خواستن چهرش رو تخریب کنن
فرزاد جان تو در قلب ما و ذهن و فکر ما و درمحضر پروردگارت پاک و بی گناهی بگذار اغیار هر چه می خواهند بگویند که حرف مردم باد هواست.
آخر زمستان تمام می شود و روسیاهی می ماند به ذغال و اون خانم روسیاه

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
تماشای رسانه ی ملی مغایر با شعونات بروکلیسم نیست!!!

نه عمو الان رو نمیگم که ، توی دوران حبس ماه رمضون ساعت 4 صبح به زور بیدارمون می کردند تا سحری بخوریم! بعد تلویزیون رو روشن می کردند و این مرد حقه باز خانم باز میومد نیایش می گفت و دعاهای مذهبی می خوند. یعنی هر روز مجبور بودیم یکی دو ساعت صدا و قیافه ش رو تحملش کنیم!

یک بار هم اومده بود شهر ما من بچه بودم خنگ بودم رفتم ببینمش. اون موقع نیم متر ریش داشت! (دقیقن نیم متر!)
214920_Cherna-facepalm.gif

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
نه عمو الان رو نمیگم که ، توی دوران حبس ماه رمضون ساعت 4 صبح به زور بیدارمون می کردند تا سحری بخوریم! بعد تلویزیون رو روشن می کردند و این مرد حقه باز خانم باز میومد نیایش می گفت و دعاهای مذهبی می خوند. یعنی هر روز مجبور بودیم یکی دو ساعت صدا و قیافه ش رو تحملش کنیم!

یک بار هم اومده بود شهر ما من بچه بودم خنگ بودم رفتم ببینمش. اون موقع نیم متر ریش داشت! (دقیقن نیم متر!)
214920_Cherna-facepalm.gif

آقا جان برو استغفار كن برو ...

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508

برادر مثل اینکه توی باغ نیستی ها! این رای رو یک دادگاه در ایران داده، نه یک دادگاه در یک کشور آزاد!

حرف شما به شرطی درسته که طرف دم کلفت نباشه و سرش توی آخور بالایی ها نباشه،نه مثل این یارو!

بعدشم وقتی یک نفر رو به جرم کشتن چند نفر که حداقل حکمش باید حبس ابد باشه میان فقط دویست هزار تومن ناقابل جریمه می کنند دیگه این که جای خود داره! شما هم عجب انتظاراتی دارید ها!

بالا