Mr.Hahn
Registered User
این مجری هرچی باشه از اون مجریهای زنا زاده بی بی سی و voa خیلی بهتره که نون وطن فروشی و خیانت می خورن!
باز نو از پایین حرف زدی دلقک ؟ ؟
این مجری هرچی باشه از اون مجریهای زنا زاده بی بی سی و voa خیلی بهتره که نون وطن فروشی و خیانت می خورن!
واقعا برای ملت ایران متاسفم ندیده و ندونسته و با حرف میبرن میدوزند و ...
شما که مطمئن نیستید ابروی کسی رو نبرید و قضاوت نکنید.چرا چرت و پرت میگید؟گناهی هم کرده باشه به منو شما چه ربطی داره؟
شما کم دختر بازی میکنید؟این هوسبازه منو شما نیستیم؟عیب همرو میبینیم و برای همه ایراد میبینیم ولی خودمون رو خوب میبینیم.ولش کنید گیرم گناهی هم کرده!بین خودشون بوده!چرا ابروریزی میکنید؟
تجاوز کیلو چنده؟؟چرا تهمت میزنید؟اگر تجاوز کرده بود باید اعدام میشد؟تجاوز و زنا و 3کس معنی مختلفی داره چرت و پرت به مردم نبندید!
یه درصد فکر کن شایعه باشه !! چندتا خبرگزاریه مهم تایید کردن
یه درصد فکر کن یه جوریه دختره رو راضی نکرده باشن!! خوب اگه راضی نمی کردن که طرف به جرمه تجاوز یا رابطه نامشروع باید میرفت زندون! اون وقت چه جوری میخواستن قضیه رو جمع کنن؟
واقعا برای ملت ایران متاسفم ندیده و ندونسته و با حرف میبرن میدوزند و ...
شما که مطمئن نیستید ابروی کسی رو نبرید و قضاوت نکنید.چرا چرت و پرت میگید؟گناهی هم کرده باشه به منو شما چه ربطی داره؟
شما کم دختر بازی میکنید؟این هوسبازه منو شما نیستیم؟عیب همرو میبینیم و برای همه ایراد میبینیم ولی خودمون رو خوب میبینیم.ولش کنید گیرم گناهی هم کرده!بین خودشون بوده!چرا ابروریزی میکنید؟
تجاوز کیلو چنده؟؟چرا تهمت میزنید؟اگر تجاوز کرده بود باید اعدام میشد؟تجاوز و زنا و 3کس معنی مختلفی داره چرت و پرت به مردم نبندید!
حالا هر چی بوده ولی آبروی کسی رو بردن خیلی گناه بزرگیه خدا به همه ما این بینش و بصیرت رو بده که با آبروی کسی بازی نکنیم
خوب اگه راضی نمی کردن که طرف به جرمه تجاوز یا رابطه نامشروع باید میرفت زندون! اون وقت چه جوری میخواستن قضیه رو جمع کنن؟
تماشای رسانه ی ملی مغایر با شعونات بروکلیسم نیست!!!خوشحالم که دیگه مجبور نیستم کله ی صبح قیافه ی این آقای ریاکار رو تحمل کنم! این که این همه ادعای پرهیزکاری داشت اینطور توزرد از آب دراومد، وای به حال بقیه شون!
به اتهام اغفال..الان جرم این یارو چیه؟ اگه تجاوز کرده بود که حکمش اعدام بود نه 80 تا شلاق
تماشای رسانه ی ملی مغایر با شعونات بروکلیسم نیست!!!
نه عمو الان رو نمیگم که ، توی دوران حبس ماه رمضون ساعت 4 صبح به زور بیدارمون می کردند تا سحری بخوریم! بعد تلویزیون رو روشن می کردند و این مرد حقه باز خانم باز میومد نیایش می گفت و دعاهای مذهبی می خوند. یعنی هر روز مجبور بودیم یکی دو ساعت صدا و قیافه ش رو تحملش کنیم!
یک بار هم اومده بود شهر ما من بچه بودم خنگ بودم رفتم ببینمش. اون موقع نیم متر ریش داشت! (دقیقن نیم متر!)
الان جرم این یارو چیه؟ اگه تجاوز کرده بود که حکمش اعدام بود نه 80 تا شلاق