• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام خیلی خوش اومدید مطالب این تاپیک رو با دقت مطالعه نمایید و در صورت داشتن سوال از طریق نظرات در وبلاگ با من در تماس باشید، *

قبل از هر چیز میخواستم از دوست و لیدر عزیز آقای نواب جلالی و دیگر دوستانم در سایت P.T و همچنین آقایINJ3CT8R و همچنین MR.Exchan9er تشکر کنم که با اشتراک گذاری معلومات و تجربه ها در تاپیک های مختلف سعی در راهنمایی بنده و بقیه کاربران در مورد کسب درامد از اینترنت می باشند. ************************************************************************************

معرفی یکی از بهترین سایتهای سرمایه گذاری و کسب درامد
بهترین و مطمن ترین سایتی که من تا حالا دیدم و باش کار کردم ، شما با عضویت در این سایت و فعالیت در اون براحتی و در کمترین زمان ممکن می تونید به درامد بسیار بالا و باور نکردنی برسید، از این لحاظ می گم باورنکردنی چون خودم تا موقعی که برداشت موفق نداشتم اصلا باور نداشتم که این سایت اینقدر پتانسیل درامد بالایی داره،

توضیحات مختر و مفید در مورد سایت و سابقه اون: این سایت یا در واقع شرکت مدیریت دارایی در مقیاس جهانی با نام AVO هست که این شرکت در سال 1996 در ایالات متحده تاسیس و در سال 2003 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. شرکت AVO INC توسط گروهی از معامله گران حرفه ای، کارشناسان نخبه،تحلیلگران ماهر و بانکداران با تجربه در زمینه سهام ، اوراق قرضه،کالا ، ارز ، انرژی،مواد خام و ... با استفاده از تجربه علمی گسترده و با ترکیبی از مهارت، دانش، استعدادها، خلاقیت، هوش و قابلیت ، به شما اجازه می دهد تا در بازار کسب و کار در یک محیط امن و بدون هیچ گونه خطر سرمایه گذاری کنید. این شرکت در سال 2011 شروع به گسترش دایره مشتری و افزایش سرمایه از طریق فرصت های سرمایه گذاری میلیون ها کاربران اینترنت در سراسر جهان شد. شرکت AVO INC با بهینه سازی استراتژی های مدیریت باعث به وجود آمدن شیوه کسب و کار بی عیب و بدون نقص شده و باعث افزایش فرصت سوددهی شده. سایت این شرکت توسط شرکت VeriSign که یکی از بزرگترین شرکت های بیمه کننده سایت های اینترنتی هست بیمه شده و همچنی برای امنیت بیشتر توسط مجموعه ای از شرکت های بیمه کننده و ضد هک و ... محافظت میشه( اطلاعات تکمیلی به زودی).

اینم آدرس و شماره تلفن ، فکس و SMS شرکت:
AVO INC. 6801 19th Ave Brooklyn, NY 11204 USA (646) 666-4121 TEL: +1

252-2183
(212) FAX: +1

(212) 252-2193 SMS:+1 (205) 440-1010

و اگه اینترنت خوبی داشته باشید جهت آشنایی کامل با شرکت و استراتژی های اون می تونید این چهار فیلم انگلیسی زبان رو دانلود کنید

فیلم1-100MB
فیلم2

فیلم
3
فیلم4

و همچنین شما می تونید اطلاعات و درصد ریسک پذیری اون رو در سایت معتبر زیر چک نمایید.
اینجا http://www.scamadviser.com

و اما طریقه کارکرد در این شرکت :

شما به محض ثبت نام وارد داشتبورد و یا کانت خود می شوید و روی
Deposit Funds یا واریز وجه که حداقل مقدار اون ده دلار امریکا هست ( که برای اطمینان خاطر شما پیشنهاد من اینه که فعلا همین مقدار رو اینوست کنید) کلیک کرده و ده دلار از حساب لیبرتی خود در سایت سرمایه گذاری می کنید، و شما تا 90 روز کاری روزانه 3 درصد به حساب شما واریز میشه و جالب اینکه این شرکت هیچگونه حداقل برداشتی نداره و شما می تونید بعد از درخواست برداشت یا Withdraw دوازده ساعت بعد پول به اکانت لیبرتی شما واریز میشه، و دیگه خبری از ریستارت و ماتریکسی که در سایت JUST و PROFIT بود نیست و شما دقیقا نود روز کاری یعنی 5 روز در هفته روزانه سه درصد سود می گیرید.و این شرکت تا حالا هیچ گونه تاخیر در محاسبه سود و یا پرداختی نداشته که این در نوع خودش بی نظیره. می دونم که شما شاید از خوندن این مطلب شوکه شده باشید و خیلی از شما باور پرداخت این مقدار سود از شرکت براتون خیلی سخته ، درسته کاملا حق با شماست من هم قبل از اینوست کردن شاید ده درصد به شرکت اعتماد کردم و به همین خاطر دفعه اول فقط ده دلار سرمایه گذاری کردم و دیدم داره روزانه سه درصد به حسابم واریز میشه که من برا اطمینان بعد از دو روز یعنی شصت سنت در خواست Withdraw دادم و با کمال تعجب بعد از دوازده ساعت مبلغ به حساب لیبرتی واریز شد جالب اینکه هیچ گونه فی یا همون مالیات و کارمزد کم نشد!! و دقیقا همون مبلغ شصت سنت به حسابم واریز شد.

لیست اسناد برداشتی من

آموزش ثبت نام در این سایت:
برای ثبت نام در این ابر شرکت اینجا کلیک نمایید
در پنجره باز شده از بالای صفحه گزینه روی Create an account کلیک نمایید و طبق عکسهای زیر عضویت خود رو تکمیل نمایید .1.2.3.4در ضمن تمام مشخصات ثبت نامی خود را در یه فایل تکست ذخیره نمایید تا در موقع لزوم بهشون دسترسی داشته باشید . در ضمن شما احتیاج به یک اکانت لیبرتی دارید که با کلیک کردن روی این لینک و طبق آموزش به صورت رایگان اکانت لیبرتی خود را ایجاد نمایید. بعد از ثبت نام وارد اکانت خود شوید و طبق این دو عکس 1.2 فرایند ثبت نام رو تکمیل کنید ******************************************************************************************** دستان به زودی مطالب رو آپدیت و در وبلاگ خودم قرار میدم و خوشحال میشم از تجربیات تک تک دوستان استاده کنم برای ورود به وبلاگ کلیک نمایید

فایل های ضمیمه

• 728x90.gif
    728x90.gif
    145.5 KB · نمایش ها: 533
Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
با سلام خدمت شما دوست و همکار خوبم،

سایت رو بررسی کردم ولی نیاز به بررسی بیشتر و همچنین اینوست هست تا در دراز مدت بتونیم تاییدش کنیم،
رتبه ی الکسای خوبی داره و از نظر امنیتی هم که عالی هستش و ظاهر کار هم درست و حرفه ای به نظر میاد،
من زیر مجموعه ی شما شدم و تا چند روز آینده اینوست می کنم، خوشحالم که شما یه سیستم جدید رو معرفی می کنید و امیدوارم بتونید واقعا سود کنید،
جدای از هر سیستم کسب درآمد برای شما دوست خوبم آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در کارت موفق بشی،

من دوباره به این تاپیک سر می زنم و همراه شما خواهم بود،

در ضمن یه توصیه: برای اینکه بتونید عکس های تو وبلاگتونو یه جای خوب و مطمئن آپلود کنید من این سایت رو پیشنهاد می کنم { http://img4up.com }، البته بهتره عضو سایت بشید تا عکس هاتون با لینک آرشیو بشه تا دوباره بتونید از اونا استفاده کنید.

پاینده و کامیاب باشید جناب کعبی.

Last edited:

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
یکی دیگر از بهترینها! سوددهی خوب، پشتیبانی عالی، امنیت بالا و پرداخت سریع.
ولی این سایت جز سایتهای هایپ محسوب میشه و از ریسک بالایی نسبت به سایتهای هایبرد برخوردار هست و نمیشه برای سوددهی دراز مدت برنامه ریزی داشت.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام دوست عزیز
بنده هم به عنوان زیرمجموعه شما ثبت نام کردم
دو تا سوال
1. بعد از سرمایه گذاری دیگه نیاز به انجام کار خاصی در خود سایت نیست؟ فقط باید یه مبلغی گذاشت و منتظر سوددهیش بود؟
2. الان بنده میخوام 10 دلار حساب لایبرتی رو شارژ کنم تا بریزم به حساب AVO از کجا تامینش کنم...؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوست عزیز
بنده هم به عنوان زیرمجموعه شما ثبت نام کردم
دو تا سوال
1. بعد از سرمایه گذاری دیگه نیاز به انجام کار خاصی در خود سایت نیست؟ فقط باید یه مبلغی گذاشت و منتظر سوددهیش بود؟
2. الان بنده میخوام 10 دلار حساب لایبرتی رو شارژ کنم تا بریزم به حساب AVO از کجا تامینش کنم...؟
سلام
نه دوست عزیز نیاز به انجام کار خاصی نیست جز اینکه بعد از سرمایه گذاری می تونید روزانه درخواست برداشت بدید و نهایتا تا 12 ساعت بعد پول تو حساب لیبرتی شماست و اگه دوباره خواستید می تونید سرمایه گذاری کنید.
و برای خرید دلار لیبرتی شما در قدم اول نیاز به ایجاد اکانت لیبرتی دارید که لینک آموزش اون رو بالا گذاشتم ، و برای خرید هم می تونید از این تاپیک اقدام کنید
http://forum.persiantools.com/t115970-page289.html
ویا با یه سرچ ساده تو اینترنت می تونید صرافی معتبری پیدا کنید ولی توصیه من اینه که از همینجا بخرید.
باز هم سوالی داشتید خوشحال میشم راهنماییتون کنم.
موفق باشید

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
ممنون از توضیحاتتون
کلیه کارهای لایبرتی و تنظیمات حساب هم انجام شده

ممنونم

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام حتماً باید لیبرتی باشه با پیزا نمیشه؟

اگه باید لیبرتی باشه میشه بگین چرا من وقتی با نقطه چین وارد سایت لیبرتی میشم کامپیوتر ریستارت میشه؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام حتماً باید لیبرتی باشه با پیزا نمیشه؟

اگه باید لیبرتی باشه میشه بگین چرا من وقتی با نقطه چین وارد سایت لیبرتی میشم کامپیوتر ریستارت میشه؟

سلام دوست عزیز اگه با لیبرتی نمی تونید کار کنید با PerfectMoney هم میشه تو سایت کار کرد،
موفق باشید

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
10 دلار سرمایه گذاری شد و منتظریم ببینیم در روزهای آتی چطور میشه
ممنون از شما بابت معرفی این سایت خوب

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام اینم سند دومین برداشتی من
عصر حدود ساعت 7 درخواست دادم الان تازه چک کردم دیدم واریز کردن

[URL=http://img4up.com/] [/URL]

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
داداش من چند سوال دارم، چون توی این کار مبتدی هستم و اطلاعات کمی دارم
الان مثلا من 10 دلار واریز میکنم، روزانه تا 90 روز 3 درصد سود میگیریم، حالا بعد این 90 روز چی میشه؟ هرچی توی حسابم باشه باقی میمونه یا برمیدارن؟
شما بیشتر از 10 دلار هم واریز کردید؟ مشکلی نداشته؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
عزیزم شما بهتره اول یه زره تحقیق بکنی
به این نوع سایتها هایپ گفته میشه
دورشونم تموم شده ۶-۷ سال پیش رونق داشتن نه الان
اینا همه کلاهبردار هستن فقط مدت کار کردشون فرق میکنه که یکی ۱ ماه کار میکنه یکی ۲ سال!
اکثرشونم به همین منوال کار میکنن
کل اطلاعتشونم الکیه!
به عنوان مثال شرکت versign اصلا ربطی به بیمه اینجور مسائل نداره
هر سایت پول بده سالی ۱۰۰ خورد های دلار بهش ssl رو میده
و اون هکر سیف هم چیز ه خاصی نیست
حالا باز خودتون میدونین که با پولاتون چی کار میکنین!
یه زمانی همون ۶-۷ سال پیش خیلی مد بود دورانی داشتیم

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
حرف دوستمون تایید میشه! من در jbp مقداری پول اینوست کردم هنوز 1$ سود برداشت نکردم سیستم جمع شد.اینو بهتون بگم که این سیستما وقتی هجوم کاربرا رو می بینن و کارشون میگیره بعد یه مدت جیم میشن.اگه واقعا تو این وضع دلار به این 10 دلار یا بیشتر نیازی ندارید این سیستم هم تست کنید اما یه نصیحت دوستانه بیش از 50 دلار نهایتا!!!!!!!!! سرمایه نگذارید که اگه سیستم پرید اونوقت اینقدر میسوزی که سرت کلاه رفته که نگو!

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
داداش من چند سوال دارم، چون توی این کار مبتدی هستم و اطلاعات کمی دارم
الان مثلا من 10 دلار واریز میکنم، روزانه تا 90 روز 3 درصد سود میگیریم، حالا بعد این 90 روز چی میشه؟ هرچی توی حسابم باشه باقی میمونه یا برمیدارن؟
شما بیشتر از 10 دلار هم واریز کردید؟ مشکلی نداشته؟

سلام
داداش چشم این جواب سوال های شما:
الان مثلا من 10 دلار واریز میکنم، روزانه تا 90 روز 3 درصد سود میگیریم، حالا بعد این 90 روز چی میشه؟ هرچی توی حسابم باشه باقی میمونه یا برمیدارن؟ داداش مثلا امروز ده دلار واریز کردید از فرداش روزانه سه درصد پول به حسابتون میاد و می تونید برداشتش کنید و توصیه می کنم روزانه درخواست برداشت بدید تا از صحت سایت مطمن بشید به مدت نود روز کاری یعنی پنج روز در هفته ( شنبه و یکشنبه سود نمیدن) و بعد از نود روز چنانچه دوباره سرمایه گذاری نکنید سودی دریافت نمی کنید و ده دلارتون خرج میشه
شما بیشتر از 10 دلار هم واریز کردید؟ مشکلی نداشته؟ آره داداش من بیست دلار سرمایه گذاری کردم و دارم روزانه سود دریافت می کنم ( ولی توصیه من که فعلا فقط با ده دلار شروع کنید)

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
حرف دوستمون تایید میشه! من در jbp مقداری پول اینوست کردم هنوز 1$ سود برداشت نکردم سیستم جمع شد.اینو بهتون بگم که این سیستما وقتی هجوم کاربرا رو می بینن و کارشون میگیره بعد یه مدت جیم میشن.اگه واقعا تو این وضع دلار به این 10 دلار یا بیشتر نیازی ندارید این سیستم هم تست کنید اما یه نصیحت دوستانه بیش از 50 دلار نهایتا!!!!!!!!! سرمایه نگذارید که اگه سیستم پرید اونوقت اینقدر میسوزی که سرت کلاه رفته که نگو!

سلام دوست عزیز ممنون از اظهار نظر شما
دوست عزیز من هم در jbp سرمایه گذاری کردم و وقتی به سیستم profit منتقل شد همه اطلاعات اکانتم منتقل شد و الان دارم روزانه سود می گیرم . شاید بتونم مشکل شما در مورد سیستم profit رو حل کنم

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من ديشب ده دلار گذاشتم..اميدوارم حداقل تا وقتي اصل سرمايه ام برميگرده سايت عمر كنه!
(زيرمجموعه ات شدم)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
1-به عبارتی میشه ماهی 60%؟ :blink:
2-بعد این پولی که میدیم باید قیدش رو بزنیم..درسته؟ یعنی هیچوت نمیتونیم خود پولمون رو پس بگیریم..
3-فرض کنیم من 100 دلار واریز میکنم..بعد از 90 روز 180 دلار سود میگیرم..اگه سرمایه گذاریم رو تمدید نکنم.100 دلار اصلی میره و درواقع در طی این مدت من 100-180=80 دلار سود کردم!! درسته؟
یعنی در بردترین حالتش توی این 90 روز 80% سود بهم تعلق میگره!!!
3-برای اینکه سرمایه گذاریمون رو تمدید کنیم..حداقل مبلغ واریزیمون چقدر باید باشه؟

Last edited:

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
من ديشب ده دلار گذاشتم..اميدوارم حداقل تا وقتي اصل سرمايه ام برميگرده سايت عمر كنه!
(زيرمجموعه ات شدم)

موفق باشی دوست عزیز
پیشنهاد میکنم هر روز به محض اینکه سود به حسابتون واریز شد همون مبلغ رو برای برداشت درخواست کنید و نتیجه رو تو همین تاپیک اعلام کنید

بالا