• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
اینم سند برداشت امروز من هست

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
به عبارتی میشه ماهی 12%؟
من هیچ اطلاعاتی در مورد حساب پایپال و انجور چیزا ندارم.. از کجا شروع کنم.؟
سلام دوست عزیز
اصلا احتیاجی به پیپال نیست ، شما فقط باید یه حساب لیبرتی باز کنید ، که آموزشش رو تو وبلاگ گذاشتم و با یه سرچ تو اینترنت هم میتونید پیدا کنید ، و طبق آموزشهایی که تو اولین پست گذاشتم می تونید شروع کنید ( ولی دوست عزیز چنانچه می خواهید سرمایه گذاری کنید فعلا بیشتر از ده دلار سرمایه گذاری نکنید تا کاملا امنیت سایت برای شما ثابت بشه)

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
1-به عبارتی میشه ماهی 60%؟ :blink:
2-بعد این پولی که میدیم باید قیدش رو بزنیم..درسته؟ یعنی هیچوت نمیتونیم خود پولمون رو پس بگیریم..
3-فرض کنیم من 100 دلار واریز میکنم..بعد از 90 روز 180 دلار سود میگیرم..اگه سرمایه گذاریم رو تمدید نکنم.100 دلار اصلی میره و درواقع در طی این مدت من 100-180=80 دلار سود کردم!! درسته؟
یعنی در بردترین حالتش توی این 90 روز 80% سود بهم تعلق میگره!!!
4-برای اینکه سرمایه گذاریمون رو تمدید کنیم..حداقل مبلغ واریزیمون چقدر باید باشه؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
1-به عبارتی میشه ماهی 60%؟ :blink:
2-بعد این پولی که میدیم باید قیدش رو بزنیم..درسته؟ یعنی هیچوت نمیتونیم خود پولمون رو پس بگیریم..
3-فرض کنیم من 100 دلار واریز میکنم..بعد از 90 روز 180 دلار سود میگیرم..اگه سرمایه گذاریم رو تمدید نکنم.100 دلار اصلی میره و درواقع در طی این مدت من 100-180=80 دلار سود کردم!! درسته؟
4-برای اینکه سرمایه گذاریمون رو تمدید کنیم..حداقل مبلغ واریزیمون چقدر باید باشه؟
سلام دوست عزیز عکس زیر که ماشین حساب سایت هست محاسبه سیستم طبق 100 دلار سرمایه گذاری به مدت 90 روز هست

یعنی توی سه ماه 270 دلار سود می گیری بعلاوه 100دلار خودت میشه 370 دلار
و حداقل مبلغ سرمایه گذاری ده دلار هست( و همین مبلغ پیشنهاد میشه که تو کمترین مدت اصل پولت برگرده و بتونی فقط با سود پول خودت کار کنی یعنی ریسک صفر)
موفق باشی دوست من

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
لطفا جواب سوالاتم رو دقیق توضیح بدید :blush:
ممنون

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
لطفا جواب سوالاتم رو دقیق توضیح بدید :blush:
ممنون

-به عبارتی میشه ماهی 60%؟
blinksmiley.gif
نمی دونم ماهی چند درصد میشه من ریاضیم خیلی ضعیفه
:p ولی می دونم روزانه سه درصد هست

2-بعد این پولی که میدیم باید قیدش رو بزنیم..درسته؟ یعنی هیچوت نمیتونیم خود پولمون رو پس بگیریم.. دوست عزیز در این مورد این سوال نمی تونم جوابت رو بدم چون خودم چند روزی میشه با این شرکت آشنا شدم ولی طبق گفته هاشون تو سایت آره بعد از 90 روز بر می گرده البته اگه برنگرده هم مهم نیست چون شما تو این 90 روز 270 دلار پول به جیب زدید

اگه شما 100 دلار واریز کردید توی 90 روز 270 دلار پول می گیرید و برای تمدید می تونید دوباره صد دلار سرمایه گذاری کنید

نه تو بدترین حالت شما توی این 90 روز بابت این 100 دلار 270 دلار پول می گیرید

دوست عزیز شما به اندازه هر مبلغی که سرمایه گذاری کنید به همون درصد سود می گیرید ، مثلا اگه ده دلار سرمایه گذاری کنید تا 90 روز شما 27 دلار به جیب زدید و چنانچه بخواهید تمدید کنید دوباره باید ده دلار سرمایه گذاری کنید

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
توی گولد پول که این سایت ترکونده! تا حالا 1038 رای خیلی عالی گرفته!
همه راضی بودن و پرداخت ها دقیق بوده...

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
امروز نیم ساعت بعد از درخواست واریز کردند که این خیلی عالیه

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
اولین سود بنده هم در سایت لحاظ شد
سند برداشتش رو هم به یک دلار که برسه قرار میدم برای دوستان

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
اولین سود بنده هم در سایت لحاظ شد
سند برداشتش رو هم به یک دلار که برسه قرار میدم برای دوستان
دوست عزیز محض اطلاع همین مبلغ رو هم اگه دوست داشتید می تونید برداشت کنید

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
خب شما فرض کن من 100 دلار گذاشتم و اصلا برداشت نکردم . روز 89 پول من میشه چیزی حدود 270 دلار . اون باید سوود 270 رو بده نه سود 100 رو . بعدشم فرض کنیم 100دلار ما پرید که شما میگی نمیپره . خب خودشون همین 370 دلار منو بذارن تو کار چرا منتظرن تا من دوباره پووول از جیب خودم واریز کنم ‌؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
خب شما فرض کن من 100 دلار گذاشتم و اصلا برداشت نکردم . روز 89 پول من میشه چیزی حدود 270 دلار . اون باید سوود 270 رو بده نه سود 100 رو . بعدشم فرض کنیم 100دلار ما پرید که شما میگی نمیپره . خب خودشون همین 370 دلار منو بذارن تو کار چرا منتظرن تا من دوباره پووول از جیب خودم واریز کنم ‌؟

سوال خوبی پرسیدی داداش

وقتی شما عضو میشید تو اکانتتون چند تا گزینه وجود داره مهمترین گزینه Deposit Funds هست یعنی شما مبلغی رو که سرمایه گذاری می کنید اینجا قرار می گیره و دیگه نمی تونید برداشتش کنید و فقط می تونید سودش رو برداشت کنید (البته تو توضحیات سایت نوشته تحت شرایطی میشه انصراف داد و پول رو برگشت داد) که این سود به قسمت Account Balance منتقل میشه که سود روزانه توش مشخص میشه و شما هر وقت که خواستید می تونید برداشتش کنید، و تا زمانی که شما موجودی Account Balance رو به Deposit Funds منتقل نکنید در واقع فقط سود همون مبلغ اولی که گذاشتید رو می گیرید،
در مورد مبلغ اولی که که بعد از 90 روز کاری میره یا نمیره حقیقتش نمی دونم ولی به نظرم حتی اگه بره مهم نیست چون شما دو برابر و نیمش رو تو 90 روز به جیب زدید،
امیدوارم تونستم جواب سوال شما رو داده باشم
موفق باشید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به یوزر های تازه وارد اعتمادی نیست :D

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
به یوزر های تازه وارد اعتمادی نیست :D

همشهری خواهشاً این صحبت ها رو نکنید ، یوزر جدید باشه دلیل نمیشه مورد اعتماد نباشه و اگه منظورت دوستمون هست ایشون از طریق لینک من ثبت نام کردن و می دونم که برداشت کردند.
امیدوارم از من ناراحت نشده باشید :)
موفق باشید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
سند برداشت امروز 91.7.26

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دوستان من با همکاری دوستم سینا (که هویج زیاد میخوره و باهوشتره :D) یه باگی توی این سیستم پیدا کردیم..
البته این باگ طراحی شده به ضرر سرمایه گذار و به نفع این شرکت هستش!!

شما فرض کنید 10 دلار سرمایه گذاری کنیم..بعد از 3 ماه شرکت به ما 27 دلار میده... اگه بخوایم از سیستم بکشیم بیرون باید قید اون 10 دلاری که به شرکت داده بودیم رو بزنیم.. خوب این وسط ما میمونیم و این 27 دلار..!! اگه یه نگاهی به جیبمون کرده باشیم.. متوجه میشیم که سه ماه پیش 10 دلار ازش رفته و الان 27 دلار اومده توش.!!
یعنی ما توی این 3 ماه در اصل 17 دلار سود کردیم نه 27 دلار!!!

خوب در حالت دوم

فرض رو بر این میزاریم که بخوایم برای 3 ما دیگه هم سرمایه مون رو بخوابونیم.. برای تمدیدش مجبوریم علاوه بر اون 10 دلاری که از قبل داده بودیم 10 دلار دیگه هم به شرکت واریز کنیم.. پس به ناچار 10 دلار از همون 27 دلار سودی که شرکت بهمون داده بود رو به خودش بر میگردونیم!! و 10 دلار اصلی خودمون رو که سرمایه گذاری کرده بودیم برمیگرده به دست خودمون...پس ما توی سه ماه اول فقط 7 دلار سود کردیم!!!!

بعد از اتمام 3 ماه دوم..شرکت به ما 54 دلار سود میده (چون اینبار 20 دلار خوابوندیم)..
خوب فرض کنیم بعد از این مدت ما خواستیم با شرکت اتمام حجت کنیم.. 20 دلاری که توی حساب داشیتم رو نمی تونیم در بیاریم. و برای شرکت میمونه!!
(بهتر بگم هروقت خواستیم بکشیم بیرون باید کل سرمایه مون رو باج بدیم به خود شرکت!! پس فقط تمرکزمون روی سود باشه!)

54 دلار دستمون رو میگره که 20 دلارش در اصل جایگزین همون 20 دلاری هستش که شرکت بهمون پس نداده بود!!
پس ما از دوره دوم در اصل 34 دلار سود بدست آوردیم.!!

کل موجودی سود ما بعد از دوره اول و دوم میشه : 34+7= 43 دلار

درست گفتم؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خدمت دوستان باسابقه دار قدیمی اینکاره !

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان من با همکاری دوستم سینا (که هویج زیاد میخوره و باهوشتره :D) یه باگی توی این سیستم پیدا کردیم..
البته این باگ طراحی شده به ضرر سرمایه گذار و به نفع این شرکت هستش!!

شما فرض کنید 10 دلار سرمایه گذاری کنیم..بعد از 3 ماه شرکت به ما 27 دلار میده... اگه بخوایم از سیستم بکشیم بیرون باید قید اون 10 دلاری که به شرکت داده بودیم رو بزنیم.. خوب این وسط ما میمونیم و این 27 دلار..!! اگه یه نگاهی به جیبمون کرده باشیم.. متوجه میشیم که سه ماه پیش 10 دلار ازش رفته و الان 27 دلار اومده توش.!!
یعنی ما توی این 3 ماه در اصل 17 دلار سود کردیم نه 27 دلار!!!

خوب در حالت دوم

فرض رو بر این میزاریم که بخوایم برای 3 ما دیگه هم سرمایه مون رو بخوابونیم.. برای تمدیدش مجبوریم علاوه بر اون 10 دلاری که از قبل داده بودیم 10 دلار دیگه هم به شرکت واریز کنیم.. پس به ناچار 10 دلار از همون 27 دلار سودی که شرکت بهمون داده بود رو به خودش بر میگردونیم!! و 10 دلار اصلی خودمون رو که سرمایه گذاری کرده بودیم برمیگرده به دست خودمون...پس ما توی سه ماه اول فقط 7 دلار سود کردیم!!!!

بعد از اتمام 3 ماه دوم..شرکت به ما 54 دلار سود میده (چون اینبار 20 دلار خوابوندیم)..
خوب فرض کنیم بعد از این مدت ما خواستیم با شرکت اتمام حجت کنیم.. 20 دلاری که توی حساب داشیتم رو نمی تونیم در بیاریم. و برای شرکت میمونه!!
(بهتر بگم هروقت خواستیم بکشیم بیرون باید کل سرمایه مون رو باج بدیم به خود شرکت!! پس فقط تمرکزمون روی سود باشه!)

54 دلار دستمون رو میگره که 20 دلارش در اصل جایگزین همون 20 دلاری هستش که شرکت بهمون پس نداده بود!!
پس ما از دوره دوم در اصل 34 دلار سود بدست آوردیم.!!

کل موجودی سود ما بعد از دوره اول و دوم میشه : 34+7= 43 دلار

درست گفتم؟

اصل سرمایه بعد از مدت دوره سرمایه گزاری برمیگرده!
کافی بود یه نگاه به ماشین حساب صفحه اول سایت میکردی!

بالا