• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
استارتر گفتش اگه تمدید نکنی میپره!!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
شاید شما اشتباه متوجه شدی!
من 10 دلار گذاشتم... روزی 30 سنت میگیرم تا وقتی که مجموعا 27 دلار بگیرم، بعدش 10 دلار اولیه ام "آزاد" میشه و میتونم اونرو هم برداشت کنم.
(یا اینکه 27 دلارم رو تو لیبرتیم بزارم باشه و با اون 10 دلار دوباره سرمایه گزاری کنم)
قرار نیست چیزی بپره!

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
استارتر گفتش اگه تمدید نکنی میپره!!

عزیزم شما هم زیاد گیر نده دیگه
هررچی باشه قراره به دلار در بیاری به تومن خرج کنی اینش خوفه;)
وگرنه اگه این سایت میخواست به تومن سود بده به تف هم نمیارزید...
به قول دکتر محمود "بزارید مردم زندگیشونو بکنن":D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
عزیزم شما هم زیاد گیر نده دیگه
هررچی باشه قراره به دلار در بیاری به تومن خرج کنی اینش خوفه;)
وگرنه اگه این سایت میخواست به تومن سود بده به تف هم نمیارزید...
به قول دکتر محمود "بزارید مردم زندگیشونو بکنن":D

ولی موضوع خیلی ساده ایه!
یه هایپ داریم که اصل سرمایه رو برنمیگردونه، یکی دیگه برمیگردونه!
خب این از اون نوعشه که برمیگردونه!
3 درصد روزانه سود برای 90 روز..ضرب کنیم میشه 270% به علاوه اون 10 دلار اول میشه 370%
نمیدونم گیر این محاسبات کجاست؟!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
نمیدونم گیر این محاسبات کجاست؟!!
ببینید :
سوال خوبی پرسیدی داداش

وقتی شما عضو میشید تو اکانتتون چند تا گزینه وجود داره مهمترین گزینه Deposit Funds هست یعنی شما مبلغی رو که سرمایه گذاری می کنید اینجا قرار می گیره و دیگه نمی تونید برداشتش کنید و فقط می تونید سودش رو برداشت کنید (البته تو توضحیات سایت نوشته تحت شرایطی میشه انصراف داد و پول رو برگشت داد) که این سود به قسمت Account Balance منتقل میشه که سود روزانه توش مشخص میشه و شما هر وقت که خواستید می تونید برداشتش کنید، و تا زمانی که شما موجودی Account Balance رو به Deposit Funds منتقل نکنید در واقع فقط سود همون مبلغ اولی که گذاشتید رو می گیرید،
در مورد مبلغ اولی که که بعد از 90 روز کاری میره یا نمیره حقیقتش نمی دونم ولی به نظرم حتی اگه بره مهم نیست چون شما دو برابر و نیمش رو تو 90 روز به جیب زدید،
امیدوارم تونستم جواب سوال شما رو داده باشم
موفق باشید

سلام
داداش چشم این جواب سوال های شما:
الان مثلا من 10 دلار واریز میکنم، روزانه تا 90 روز 3 درصد سود میگیریم، حالا بعد این 90 روز چی میشه؟ هرچی توی حسابم باشه باقی میمونه یا برمیدارن؟ داداش مثلا امروز ده دلار واریز کردید از فرداش روزانه سه درصد پول به حسابتون میاد و می تونید برداشتش کنید و توصیه می کنم روزانه درخواست برداشت بدید تا از صحت سایت مطمن بشید به مدت نود روز کاری یعنی پنج روز در هفته ( شنبه و یکشنبه سود نمیدن)و بعد از نود روز چنانچه دوباره سرمایه گذاری نکنید سودی دریافت نمی کنید و ده دلارتون خرج میشه
شما بیشتر از 10 دلار هم واریز کردید؟ مشکلی نداشته؟ آره داداش من بیست دلار سرمایه گذاری کردم و دارم روزانه سود دریافت می کنم ( ولی توصیه من که فعلا فقط با ده دلار شروع کنید)

atishe261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
chetor pooleto be rial tabdil mikoni?

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
chetor pooleto be rial tabdil mikoni?

راه زیاده
1. فروش دلار به دوستانی که میخوان در این سیستم سرمایه گذاری کنن (ریال میگیری دلار لایبرتی میدی)
2. فروش دلار لایبرتی به سایتها یا اشخاصی که خریدار دلار لایبرتی هستن که توی همین سایت هم زیادن نمونه تبلیغ هم همین بالا میبینین
3. انجام پرداختهای کاربرانی که میخوان از سایتهای خارجی چیزی بخرن یا غیره....

موفق باشین

atishe261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
bad be hamon gheimat mikharan ya kamtar?

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
bad be hamon gheimat mikharan ya kamtar?

معمولاً یه 200 تومن از قیمت بازار کمتر میخرن که برای فروش براشون سود داشته باشه
ولی خب راه چونه هم داره
و هر کس نرخ متفاوتی میده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این تاپیک بر مبنای سیستم هایپ هست حالا طرف حساب این وب سایت هر کی میخواد باشه !

سیستم هایپ بهترین هاش هم در آخر کلاه بردار در اومدن و پول همه کاربرانشون رو خوردن ! به هیچ عنوان به هیچ کدومشون اعتباری نیست !

زور نزنید از این سایتها هیچی در نمیاد سودی که به شما میدن فی الواقع پول یکی دیگه هست . بنده مدیر این بخش هم متاسفانه نیستم و دسترسی به این بخش ندارم و از حوضه مسئولیت من خارج هست این رو بابت پی ام هایی که دوستان میدادن عرض کردم

اولا سیستم پرداختی لیبرتی ریزرو هست که استفاده از اون بسیاری از کشور ها ممنوع هست و به عنوان پول کثیف مشهور هست .

ثانیا در سیستم لیبرتی ریزرو چارج بک (برگشت پول) معنایی نداره و اگر پولی رفت دیگه رفته که با قانون بانکداری بین المللی کلا مغایرت داره و تمام این سیستم های کلاه برداری از این سیستم پرداختی استفاده میکنن

اگر این سیستم 1% کارش درست باشه اکانت بانکی شرکت رو برای ارسال حواله به صورت Wire transfer جهت حواله میزاره که به این شکل پول رو بگیره چون اگر 1% بخواد کلاه برداری کنه پول حتی به این شکل هم تا 60 روز قابل چارج بک هست از مجاری قانونی .

چرا گیت کارت اعتباری نداره ؟

اصلا همه اینا به کنار چرا این شرکت از سیستم وب مانی استفاده نمیکنه ؟ وب مانی هم مثل لیبرتی ریزور هست ؟ جواب : وب مانی بی در و پیکر نیست و تمامی ارزهاشو میشه با وارد حساب بانکی توش نقد کرد . پس بر پایه سیستم بانکی هست . طبق قوانین وب مانی هیچ سایتی بابت این کلاه برداری ها حق استفاده از سیستم وب مانی رو نداره و در صورت مشاهده تیم امنیتی وب مانی اون حساب بلوکه میشه و حتی اگر پولی هم خرج شده باشه به صورت پشت هم چارج میشه در مواردی که استفاده از هایپ بوده باشه .

همه این فاکتور به جایی ختم میشه که : کلا همه این سیستم ها دزد تشریف دارن و دیر یا زود پول همه رو بالا میکشن

Last edited:

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان منم امروز اولین درخواستمو دادم بعده 1 دقیقه که صفحه رو رفرش کردم دیدم که پرداخت شده :D سیستم بسیار عالی هستش و تقریبا میشه گفت که instant payout هست .

سند پرداختیم

اینم آیدی یاهو من سوالی بود در خدمتم ;) : moeen_0511

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود به دوستان و همکار کارو تجارت عزیز drdexter
با توجه به صحبت های شما باید عرض کنم که کاملا درست میفرمایید که هایپ ها تماما کلاهبردارند. ولی آیا این سوال رو از خودتون تاحالا پرسیدید که چرا سرمایه گذار با این که میدونه هایپ کلاهبردار هست در اون سرمایه میزاره؟ آیا پریدید که چرا طول عمرا هایپ بیشتر از 20 سال شده و تا الان از بین نرفته؟
هایپ هم مانند تمام کارهای دنیا چه فیزیکی و چه سایبری ریسک بالایی داره با این شرایط که تمام سرمایه گذار ها میدونند که امکان از دست دادن پولشون هت ولی به خاطر ود بالایی که داره این کار رو انجام میدند و ریسک میکنند.
هایپ هم مانند فارکس یا ام ال ام یک تجارت هست که بیش از 20 سال قدمت داره.. مطمئن باشید اگر تمام سرمایه گذارها در این تجارت ضرر میکردند قدمت سایت های هایپ خیلی کمتر از این مدت بود.
لیبرتی معروفه به پوله کثیف ولی آیا اینو میدونستید بزرگترین بروکر های فارکس با لیبرتی رزرو کار میکنند؟ آیا میدونستید که چند وقتی هست که لیبرتی حساب های وریفای شده داره و اون حساب ها میتونند مستقیم کردیته لیبرتیشونو به کردیت کارت منتقل کنند؟

صحبت های من دلیل بر تناقض گفتن نمیشه و فقط جنبه اطلاعاتی داره

موفق و سربلند باشید

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام
دوستان با این اوصاف من میخوام ریسک کنم و یک دفعه 1000 دلار اینوست کنم.با حسابی که کردم در 33 روز کاری اول یعنی یکماه و نیم اول سرمایه گذاری اصل 1000 دلار اولم برگشت میخوره و بقیه 57 روز کاری باقیمانده همش سود هست.درواقع باید خیلی بد شانس باشم که توی همین یکماه و نیم آینده این سایت بخواد از کار بیافته و همه چیز را تعطیل کنه و بعد با سود دریافتی سرمایه گذاری جدید میکنم.نظر دوستان چیه ؟آیا در این سایت ها اگر کسی مبلغ بالا مثل 1000 را سرمایه گذاری کرده باشه مثل همون 10 یا 100 دلار متعهد هستند ؟
منتظر مشاوره عزیزان هستم.
با تشکر

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست عزیز خیلی مواظب باش دندوووووووووووووووون طمعت رو بکش وگرنه اون تورو می کشه

بله دوست عزیز این حرف هم قابل قبول اما اگه فعلا سیستم داره کار میکنه و دوستان هم سند هاشون را قرار دادند شاید ریسکش ارزش داشته باشه.البته برای من.من این پیشنهاد را به کسی اصلا نمیدم با توجه به این که ریسک بسیار بالایی دارد.

Last edited:

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
جناب Abdollah0098، بنده پیشنهاد میکنم عجله نکنید!
اولا اینکه به هیچ وجه همه سرمایه ات رو یکجا و در یک سایت سرمایه گذاری نکن! بهتره در چند سایت سرمایه گذاری کنی تا درصد ریسکتون کمتر بشه.
دوم اینکه، طمع نکن!
سوم، بهتره با مبالغ کمتر شروع به سرمایه گذاری کنی .. بعد از کسب تجریه و آگاهی از ریز و درشت این سیستم ها میتونی با مبالغ بیشتر همراه با مدیریت سرمایه، ادامه بدی.

موفق باشید.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اين توصيه رو هم من تقريبا تو هر تايپك فروم هاي ايراني خارجي كه خوندم بود:
هيچوقت بيشتر ازون چيزي ك ميتونين از دست بدين سرمايه گزاري نكنين.
پس دوست عزيز اگر با از دست دادن هزار دلار بيچاره! نميشي ميتوني سرمايه گزاري كني..تا امروز همه ميدونيم اين سايت بسيار عالي كار كرده، تو فروم تاك گولد و گولدن تاك هميشه اون بالابالاها قرار داره و فكر ميكنم بيشترين جذب سرمايه رو درحال حاضر بين هايپ ها داره، ولي اينكه امروز اين سايت برپا باشه رو هيچكدوم ديروز نميدونستيم! و از فرداش هم هيچكسي جز ادمين سايت خبر نداره! كسايي كه هم.ن روزهاي اول پول گذاشتن الان دوبرابر پولشون برگشته و حسابي سود كردن، كسايي مثه من هم فقط ميتونيم اميدوار باشيم ك سايت حداقل تا برگشت همون پول كمي ك توش گذاشتيم عمر كنه، كاري ك شما هم بعد از سرمايه گذاشتن بايد انجام بديد!
موفق باشيد!

بالا