- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
استارتر گفتش اگه تمدید نکنی میپره!!
استارتر گفتش اگه تمدید نکنی میپره!!
عزیزم شما هم زیاد گیر نده دیگه
هررچی باشه قراره به دلار در بیاری به تومن خرج کنی اینش خوفه
وگرنه اگه این سایت میخواست به تومن سود بده به تف هم نمیارزید...
به قول دکتر محمود "بزارید مردم زندگیشونو بکنن"![]()
ببینید :نمیدونم گیر این محاسبات کجاست؟!!
سوال خوبی پرسیدی داداش
وقتی شما عضو میشید تو اکانتتون چند تا گزینه وجود داره مهمترین گزینه Deposit Funds هست یعنی شما مبلغی رو که سرمایه گذاری می کنید اینجا قرار می گیره و دیگه نمی تونید برداشتش کنید و فقط می تونید سودش رو برداشت کنید (البته تو توضحیات سایت نوشته تحت شرایطی میشه انصراف داد و پول رو برگشت داد) که این سود به قسمت Account Balance منتقل میشه که سود روزانه توش مشخص میشه و شما هر وقت که خواستید می تونید برداشتش کنید، و تا زمانی که شما موجودی Account Balance رو به Deposit Funds منتقل نکنید در واقع فقط سود همون مبلغ اولی که گذاشتید رو می گیرید،
در مورد مبلغ اولی که که بعد از 90 روز کاری میره یا نمیره حقیقتش نمی دونم ولی به نظرم حتی اگه بره مهم نیست چون شما دو برابر و نیمش رو تو 90 روز به جیب زدید،
امیدوارم تونستم جواب سوال شما رو داده باشم
موفق باشید
سلام
داداش چشم این جواب سوال های شما:
الان مثلا من 10 دلار واریز میکنم، روزانه تا 90 روز 3 درصد سود میگیریم، حالا بعد این 90 روز چی میشه؟ هرچی توی حسابم باشه باقی میمونه یا برمیدارن؟ داداش مثلا امروز ده دلار واریز کردید از فرداش روزانه سه درصد پول به حسابتون میاد و می تونید برداشتش کنید و توصیه می کنم روزانه درخواست برداشت بدید تا از صحت سایت مطمن بشید به مدت نود روز کاری یعنی پنج روز در هفته ( شنبه و یکشنبه سود نمیدن)و بعد از نود روز چنانچه دوباره سرمایه گذاری نکنید سودی دریافت نمی کنید و ده دلارتون خرج میشه
شما بیشتر از 10 دلار هم واریز کردید؟ مشکلی نداشته؟ آره داداش من بیست دلار سرمایه گذاری کردم و دارم روزانه سود دریافت می کنم ( ولی توصیه من که فعلا فقط با ده دلار شروع کنید)
chetor pooleto be rial tabdil mikoni?
bad be hamon gheimat mikharan ya kamtar?
ببینید :
دوست عزیز خیلی مواظب باش دندوووووووووووووووون طمعت رو بکش وگرنه اون تورو می کشه