• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها من الان رفتم صفحه فیس بوکش رو باز کنم اونم انگاری برداشتن حتی توییتر هم همینطوره دوستای دیگه هم چک کنن ...........

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بررسی وضعیت سایت در تعدادی از مونیتورها " نات پیینگ " می باشد.
به نظر من سرمایه گذاری مجدد در این سایت حداقل در شرایط کنونی مناسب نیست.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سرمايه جديد گذاشتن ديوانگي محضه! نه فقط نامناسب!!!

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
به خاطر این که حسودی بعضی ها بازم بیشتر از پیش بیشتر بشه که چشم دیدن پیشرفت دیگران رو ندارن رفتم 2 تا یونیت خریدم و الان سرمایم تو avo شد 2200 دلار

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
به خاطر این که حسودی بعضی ها بازم بیشتر از پیش بیشتر بشه که چشم دیدن پیشرفت دیگران رو ندارن رفتم 2 تا یونیت خریدم و الان سرمایم تو avo شد 2200 دلار

وای خدا ترکیدم از حسودی!!! یکی بیاد منو جمع کنه! :crying:
ای دوستان! با همتونم! تا به کی حسادت؟؟؟ تا به کی چشم دیدن پیشرفت سایرین رو نداشتن؟؟؟ یکم خودتون رو اصلاح کنین!

....
تو یا جنسی که مصرف کردی خیلییی خوب بوده! یا فوق العاده افتضاح بوده! :D
حالت سوم هم نداره!

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان به هم احترام بذاریم.
اینجا کسی با کسی نه دشمن است و نه قصد تخریب دارد.
وضعیت پرداخت سایت های هایپ رو باید از مونیتورها پیگیر شد.
avo.net - All HYIP Monitors .com
و می بینیم که فعلا اوضاع مناسب نیست برای این سایت .
اما در هر صورت هر کس اختیار جیب خود را دارد .

سپاس

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
دوستان هایپ یعنی پول نفر بعدی در جیب شما توجه کنید نفر بعدی در جیب شما یعنی اگر سایتی گفت از فارکس پول درمیارم به شما پول میدم یعنی می خواهد ناجور ما رو خر فرض کند حالا پس اصلا جریان هآیپ چیه چجوری باش کار کنیم یعنی اگر می خواهی مطمئین اونم نه صد در صد باش کار کنی یعنی سایتی که تشخیص دادی مثلا حدود 900-800 دلار برای سایتش خرج کرده و مثلا بعد 4 روز مثلا 120% بر می گردونه می تونی اگه پولت رو نیاز نداری 4 روز اول بزاری و دیگه در بیاری همین جوری و دیگه توش پول نذارید

از کجا بفهمیم چقدر خرج کرده باید طراح باشی یا بدونی از کودوم سی ام اس داره استفاده میکنه
بعد ببینی دامینش چقدر خرج کرده
بعد ببینی از کجا هاست خریده بعد ببینی چقدر خرج کرده برای هاستش
بعد ببینی ادمین سایت آیا با چیز چیز شکن وصل می شه یا مستقیم ( آخه طرف می گه من آمریکایی هستم مثلا بعد میبینی طرف ماله اوگاندا هستش )

به هر حال از دوستان خودم اگر کسایی هستند که می خواهند یه حالی به پول و جیب خودشون بدند بگیین آقا ما یه 30-40 دلار خرج کنیم یه جوری که انگار 2-3 هزار دلار خرج کردیم بیاین خلاصه پولاتونو بزارین اونجا ما هم هاپولی کینم بریم نصفش میدیم خرج مثلا بیمار ها تا نصف دیگش حلال بشه :glasses::glasses::glasses::glasses::glasses:
بعد ما همین جوری هی سایت میزنیم شما بیا توش پول بریز والا آخه تا کی قریب پسندی به فکر هموطن خودتون باشید به خدا جای دوری نمیره همین جاست تو همین مملکت :f34r::f34r::f34r:

خلاصه دوست های عزیزم بیشتر قدر وقت خودتون رو بدونید این عمر دکمه ریپیت نداره هی میره فقط

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
این قضیه اش چیه دیگه؟!!!
ما رو گیر آورده؟؟؟ لیبرتی حسابشونو بسته حالا از ما میخوان که درخواست بدیم تا براشون بازش کنن؟؟؟ اونام که سر قولشون هستن پول همه رو میدن!!! الان ما گوشامون درازه یعنی؟؟؟

Hello *****

AVO INC has been in business a long time and we pride ourselves in being a honest company that has always looked after their clients. AVO has a MAJOR problem and we NOW need your help to get it resolved. Last week without any notice LibertyReserve put a limit on our funds which has precluded us from paying any withdrawals to our clients.

Just so you know even though we have a Perfect Money account we do not keep funds in it and we deposit/transfer all our money from PM into our LR account every time. When we need to pay PM withdrawals we transfer money from LR to PM but all money is kept in LR.

What we need you to do is to contact LibertyReserve by all means possible emails, support tickets, chat etc requesting that they release the limits on AVO funds so we can pay withdrawal requests. If they do not release our funds then you need to request your initial investment back directly from LibertyReserve.

We apologize for all the stress this has caused many of you over the last week but rest assure it was not our doing. We have no idea why LibertyReserve has put a hold on our funds and we have tried everything in our power to get it resolved now we need your help. CONTACT LIBERTY RESERVE NOW AND DEMAND THAT THEY RELEASE THE LIMIT ON FUNDS FOR AVO.

You can check our LibertyReserve account in the main page of our website

We have published a post in our FaceBook page about this too. Please join our FaceBook page to get funds back from LibertyReserve.

Send your full deposit info to compliance @ libertyreserve.cr and their support page and mention that your funds are limited in U5699172

Share this information with all your AVO clients, friends and post in forums and blogs and let people know what LibertyReserve has done to you and AVO. We will start to process withdrawals when Liberty Reserve releases the limit on our account.

We will publish news when they unlimited our account.

.................
چه عجز و لابه ای هم میکنن !!! یکی از کامنتای فیسبوک:

AVO INC Please understand that we want LR send all of your principals to your account and we don't want even 1$

یکی هم گفته لیبرتی اکانتشون رو با 13 میلیون دلار بلاک کرده!!!
حداقل میتونیم به این خوش باشیم که نتنستن پولارو بالا بکشن!

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
بابا کشتین مارو.. میذاشتین تو این 10 روز پول میخوابوندیم..40% سود میکردیم..همیش میگن خطرناکه خطرناکه!! :D

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام
دوست عزیز این ایمیل بوده یا جایی نقل قول شده ؟منبع این متن کجاست عزیز؟

این قضیه اش چیه دیگه؟!!!
ما رو گیر آورده؟؟؟ لیبرتی حسابشونو بسته حالا از ما میخوان که درخواست بدیم تا براشون بازش کنن؟؟؟ اونام که سر قولشون هستن پول همه رو میدن!!! الان ما گوشامون درازه یعنی؟؟؟

Hello *****

AVO INC has been in business a long time and we pride ourselves in being a honest company that has always looked after their clients. AVO has a MAJOR problem and we NOW need your help to get it resolved. Last week without any notice LibertyReserve put a limit on our funds which has precluded us from paying any withdrawals to our clients.

Just so you know even though we have a Perfect Money account we do not keep funds in it and we deposit/transfer all our money from PM into our LR account every time. When we need to pay PM withdrawals we transfer money from LR to PM but all money is kept in LR.

What we need you to do is to contact LibertyReserve by all means possible emails, support tickets, chat etc requesting that they release the limits on AVO funds so we can pay withdrawal requests. If they do not release our funds then you need to request your initial investment back directly from LibertyReserve.

We apologize for all the stress this has caused many of you over the last week but rest assure it was not our doing. We have no idea why LibertyReserve has put a hold on our funds and we have tried everything in our power to get it resolved now we need your help. CONTACT LIBERTY RESERVE NOW AND DEMAND THAT THEY RELEASE THE LIMIT ON FUNDS FOR AVO.

You can check our LibertyReserve account in the main page of our website

We have published a post in our FaceBook page about this too. Please join our FaceBook page to get funds back from LibertyReserve.

Send your full deposit info to compliance @ libertyreserve.cr and their support page and mention that your funds are limited in U5699172

Share this information with all your AVO clients, friends and post in forums and blogs and let people know what LibertyReserve has done to you and AVO. We will start to process withdrawals when Liberty Reserve releases the limit on our account.

We will publish news when they unlimited our account.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
دوست عزیز این ایمیل بوده یا جایی نقل قول شده ؟منبع این متن کجاست عزیز؟
ایمیل داده و ناگهان! پیج فیسبوک رو باز کرده و همینو زده و ملتمسانه درخواست میکنه که به لیبرتی ایمیل بزنید!
جالب اینه که اگه برید تو لیبرتیتون میبینید دریافتی هایی که قبلا داشتید با یه شماره حساب دیگه لیبرتی بوده! و حالا یه شماره دیگه دادن!
قضیه اینه که به خاطر شکایتهای زیادی که ازشون شده لیبرتی اکانتشون رو بسته!
یه احتمال خیلی ضعیف هست که بشه اصل پول رو از خود لیبرتی دریافت کرد.. حالا چه جوری و قبلا همچین موردی سابقه داشته رو نمیدونم...

AVO مارو اسکم کرد...لیبرتی AVO رو!
دست بالای دست بسیار است!!! :cool:

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
خیلی جالبه که avo چند روز بود که فیسبوکش را بسته بود حالا مجبور شده برگرده و دوباره بازش کنه.
این مدت چند روز صفحات فیسبوک متعدد و کمپین هایی را دیدم که همه را بسمت شکایت از avo به اداره جرایم اینترنتی FBI هدایت می کرد و خیلی ها هم اینکار را کرده بودند .ظاهرا یه نتایجی داره میده.امیدوارم
Internet Crime Complaint Center (IC3) | Home

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
بانک لیبرتی خیلی راحت میتونه لیست کامل تمام تراکنش ها مالی بین یوزرها و شماره حساب avo به همراه مبلغشون را دربیاره و خودش اصل اون را به مشتری برگردونه.این مسئله را از لحاظ فنی میگم که امکان پذیر هست اما اینکه بانک این کار را انجام بده یا منتظر یک دستور قضایی بین الملی باشه را باید فعلا صبر کرد.تا اینجای کار مثبت هست .چرا؟چون که خیلی از هایپ ها می زنند به چاک و در میرند اما هیچ وقت دیده نشده که بانک لیبرتی بیاد و حساب اون هایپ را مسدود کنه مگر این دفعه که احتمالا واکنش قانونی بوده.
امید به خدا

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
یه یوزر اینجا تو فیسبوکش یه حرف خوبی زده:
To all AVO investors: dont waste your time and energy in sending a mail to liberty reserve. They would not refund you any money. It is stated in there terms and conditions of service that any money sent to liberty reserve is irrevocable; that is, it cannot be returned. It is only the united states government that has the power and authority to ask liberty reserve to refund all initial capital to investors. Therefore, I think we should all unanimously saturate the offices of the FBI and CIA with our complains. Also, send a formal complain to www.ic3.gov When they get hundreds of our complains, they would swing into action immediately. That is our only hope of getting our hard-earned money back.

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
این احتمال را باید دز نظر گرفت که ممکن است که این هم یک فیلمی باشد .یعنی به هر شکل avo با LR تبانی کرده باشند که شما حساب را مسدود کن تا من یه دلیل موجه داشته باشم .و در ازای ان لیبرتی هم بخشی از پول را بردارد.

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
چند نکته کلیدی وجود دارد :
نخست اینکه همه باید بدونیم هر هایپی یک عمر مشخصی داره
از جینوس گرفته تا استئویس کپیتال و موارد بزرگ دیگری که بالاخره بعد از 1 تا 1000 روز اسکم شده و می شوند.
Avo از اول نشانه هایی از اسکم شدن زود رو داشت :
ثبت در امریکا
پلن سوددهی با سود به نسبت بالاتر
دوره زمانی کوتاه تر برگشت سرمایه
ایجاد پلن جدید نزدیک به آخر سال میلادی

همه سایت ها و افرادی که در لیبرتی تراکنش های بالا دارند دارای دو سه حساب دیگر نیز می باشند
که تراکنش ها را بین آنها تقسیم میکنند و نمیگذارند در اکانت اصلی مبلغی نظیر 13 میلیون دلار لیبرتی باقی بماند !
چون در قوانین لیبرتی هم اشاره شده است که در استفاده از سایت های هایپ و بازی با پول بهرحال امکان بلوکه شدن حساب وجود دارد.

امیدوارم دوستان ایرانی زیادی متضرر نشده باشند.
هایپ همین است : بازی با پول ... پس از بازی لذت ببرید چه باختید چه بردید

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
خوب الان اوو اصلا باز نمیشه
دیشب باز میشد
جالبه مالک گرگ صفت این سایت دیشب تو اولین صفحه نوشته بود لیبرتی اسکم هست
در حالی که لیبرتی بهترین کار ممکن رو انجام داده
اوو از کاربران خواسته تا به لیبرتی جهت باز شدن حساب اوو ایمیل بزنند تا سر اوو این وسط بی کلاه نماند
الان سر اوو هم بی کلاه مونده و حسابش لیمیت شده
بهترین کار اینه دوستان به لیبرتی جهت برگشت پولشان ایمیل بزنند نه باز شدن حسابت لیبرتی اوو
به طور حتم اگر لیبرتی از 3 میلیون کاربر این سایت ایمیل دریافت کند برای برگشت پول اقدام خواهد کرد
امیدوارم کاربرانی که کورکورانه از این سایت طرفداری میکردند حداقل الان حقیقت رو ببینند.دوستان باتجربه ای مثل اقا حمید که تجربه زیادی در این موارد دارند تذکر های لازم رو به کاربران دادند ولی متاسفانه عده ای ایشون رو
مورد کم لطفی قرار دادند
من خودم با اولین هایپی که اشنا شدم همین اوو بود.
یعنی تا قبل اوو نمیدونستم هایپ چیه
وقتی پلن سود دهی این سایت رو دیدم دهانم وا موند و برای چند دقیقه رویا پردازی کردم و بسیار هم بهش اطمینان پیدا کردم بابت این بیمه نامه ها و ...
اما با کمی تحقیق دیدم چیزی که زیاده هایپه و همشون در چند روز یا حتی چند ساعت اسکم میشند و تمام
همچنین با جنیوس هم اشنا شدم و فهمیدم این سایت هم مثل اوو هزارتا بیمه نامه نمیدونم گواهی نامه داشته ولی اخر پول بسیاری از کاربران ایرانی و خارجی رو بالا کشیده و رفته
و همه اینها باعث شد منم از گذاشتن 1000 دلار در این سایت صرف نظر کنم

1408

Registered User
لایک‌ها
57
آخر سر هم می رسیم به این جمله معروف که یکی دو صفحه قبل خودم گذاشتم :

نابرده رنج گنج میسر نمی شود

حالا تا می تونین از این جمله‌های بی در و پیکر بزارید :
(از سخن طرف هست که میتوان به شخصیتش پی برد) !!!!!!!!

یا

حالا در هر صورت اینجا یه جای عمومیه رعایت ادب واسه شخصیت خودمونم که شده بد نیست
!!!!

----------
حرف حق همیشه تلخ بوده و به مذاق خیلی ها خوش نمیاد

بالا