• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان به گفته استاد عزیز , avo اسکم میشه و نشونه های بسیار بسیار بدی اتفاق افتاده , بنده خواهش مندم همگی بیایید تایید کنید حرف ایشون رو که دیگه ایشون دست از سر ما و این تاپیک ورداره
بنده به عنوان اولین نفر ایمان میارم به شما و تمامی گفته های شما رو تایید میکنم
در ضمن از مدیر بخش هم تقاضا میکنم اسم تاپیک رو به "اسکم شدن avo در طی چند روز آینده طبق پیش بینی های استاد pmforlife" تغییر بدن

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببین چه گردو خاکی کردینا آیه یاس خوندن که فایده نداره با تمام این حرف ها و احتمالها امیدواریم که این سایت بتونه کارشو ادامه بده و بعد از اون پلن جدید هم اتفاق خاصی نیوفته دیگه امیدوار که دیگه میشه بود ........................

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
اطلاعیه جدید AVO
ATTENTION ALL AVO CLIENTS!

This announcement is very important please READ CAREFULLY!! On Tuesday, November 13th, We were very pleased to announce that we had a great one time opportunity for our clients to get involved in a new program from our traders that would pay our clients14% within 6 days on initial investments of $500 or (1 unit). You can read the original article on our site or Face Book called AVO INC - 14% Daily Profit.

To our surprise and disappointment we could not believe how many clients thought that this new plan/program was a scam and a way for AVO to make some quick money and disappear. We don't have to tell you how rumors and fear can create panic. Because of the rumors, panic and fear we are now dealing with an over abundance of withdrawal requests that have put us a little behind in processing those requests which can now take up to 6 -72 hours until Tuesday, November 20th. We ask for your patience, understanding and mostly your trust and confidence in us and assure you that we will be back to normal after November 20th and all withdrawal requests will process with 12 hours as before and we are not going anywhere.

ترجمه گوگل

این خبر بسیار مهم است لطفا با دقت بخوانید! سه‌شنبه، نوامبر 13، ما بسیار خوشحال شد به اعلام است که ما تا به حال بزرگ 1 ساعت هم فرصت را برای مشتریان ما به گرفتن در برنامه جدید از معامله گران ما که می٪ clients14 ما در عرض 6 روز در سرمایه گذاری اولیه از دلار 500 یا (1 پرداخت درگیر واحد). شما می توانید مقاله را در سایت ما و یا بو صورت به عنوان خوانده شده
K به نام AVO INC - 14٪ سود روزانه.

به تعجب و ناامیدی ما ما نمی تواند این باور که چگونه بسیاری از مشتریان تصور می کردند که این طرح جدید / برنامه کلاهبرداری و راه را برای AVO به مقداری پول و سریع ناپدید می شوند. ما لازم نیست که به شما بگوید چگونه شایعات و ترس می تواند ترس و وحشت را ایجاد کنید. با توجه به شایعات، وحشت و ترس ما در حال حاضر با فراوانی بیش از درخواست خروج قرار داده اند که ما پشت کمی در پردازش این درخواست ها که در حال حاضر می تواند تا 6 -72 ساعت تا سه شنبه، نوامبر 20th باشد خرید و فروش. ما صبر، درک خود را بپرسید و بیشتر اعتماد به خود و اعتماد به نفس در ما و به شما اطمینان دهم که ما به برگشت به حالت عادی پس از نوامبر 20th باشد و همه درخواست خروج پردازش با 12 ساعت قبل از و ما می خواهیم به جایی نمی رویم.

احتمال اینکه این Attention حقه ای باشد برای فروش بقیه Unit های 500 دلاری هم وجود دارد.فعلا که همه ویت درا ها را کنسل میکنند.

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اینو ندیده بودم تا حالا...
کسی تا حالا ازین استفاده نکرده نه؟
یه تیکت میزنم میپرسم ببینم چی جواب میدن...

پی نوشت:
تیکت زدم..جواب که دادن آپدیت میکنم.

26 ساعت که از تیکت اول گذشت تیکت دوم رو هم زدم...
از تیکت دوم هم یک روز و نیم میگذره.. جواب نداده هنوز...:hmm:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نرس از انه که کلاهبرداری بشه!سایت که ایرانی نیست..

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سرعت سایت خیلی بالا رفته
avousa.com حذف شده و تا این لحضه دیگه به avo.net ریدایرکت نمیشه
avo.asia فعال شده و Scamadviser.com اون را High trust اعلام میکنه.
ظاهرا دارند روی سرور کارایی میکنند.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سرعت سایت خیلی بالا رفته
avousa.com حذف شده و تا این لحضه دیگه به avo.net ریدایرکت نمیشه
avo.asia فعال شده و Scamadviser.com اون را High trust اعلام میکنه.
ظاهرا دارند روی سرور کارایی میکنند.
سلام
آره تایید میشه سرعت سایت خیلی خوب شده
با تشکر از شما دوست عزیز بابت اطلاع رسانی

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
ولی سر این قضیه 14% روزانه خیلی سرعت پرداختی هاشون اومده پایین
پرداختی پنج شنبه من رو حدود 25 ساعت بعد دادن و پرداختی جمعه من هنوز pending هست
البته خودشون تو اعلامیه گقتن که از این به بعد تا 20 نوامبر پرداختی ها بین 6 تا 72 ساعت پرداخت میشه و بعد از اون درست میشه
جناب AHMD222 شما درخواست دادید تو این چند روزه؟

سلام
کاملا درسته پرداختی های اکثر کاربران با تاخیر انجام میشه که این بخاطر شایعه اسکم شدن سایت و هجوم یکدفعه کاربران جهت برداشت از حساب هست که همانطور که شما فرمودید تو اعلامیه گفتن که از 20 این ماه یعنی تا دو روز دیگه مشکل حل میشه و سایت به حالت عادی بر می گرده ، من هم درخواست withdraw ام حدود 17 ساعت روی pending هست

Last edited:

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
البته این طرح 20 نوامبر تموم نمیشه چون هنوز حدود 150 تا یونیت مونده و فرض کنید یکی بره الان بخره 6 روز دیگه طرحش تموم میشه و خودشون هم تو اعلامیه نگفتن که طرح تموم میشه و فقط گفتن تا 20 نوامبر درست میشه
درسته
من در مورد اتمام پلن اشتباه متوجه شده بودم
ممنون

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
سلام ما که نفهمیدیم این سایت درست است یا میخواد کلاهبرداری کنه من چند روز میخوام عضو شم و سرمایه گذاری کنم ولی این چند صفحه اخر منو به تردید انداخت حالا سرمایه گذاری کنیم یا نه؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام ما که نفهمیدیم این سایت درست است یا میخواد کلاهبرداری کنه من چند روز میخوام عضو شم و سرمایه گذاری کنم ولی این چند صفحه اخر منو به تردید انداخت حالا سرمایه گذاری کنیم یا نه؟

سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم تا سایت به حالت عادی برنگشته فعلا چند روزی دست نگه دارید
موفق باشید

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اين سايت رو اسكم شده فرض كنيد چون الان داره فقط به مانيتورها پول ميده...
الان ديگه نه فقط من كه هيچكس نميتونه ساپورت رو باز كنه...
نميدونم بيشتر از دو سه روز بايد صبر كنم براي پرداخت و هنوز هم اميد داشته باشم؟؟؟

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
طبق گفته خودشون تا سه شنبه باید صبر کرد و البته ساعت هشت و نیم صبح ما میشه ساعت 24 اونها یعنی اول روزشون بعد هم گفتند که سه شنبه طی 12 ساعت انجام میشه.اگه ندادند دیگه حتما برای فروش باقیمانده یونیتهای پانصد دلاری بوده

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خبر جدید که تو یکی از کامنت های فیس بوک گفتن (2 ساعت پیش)
We are funding our e-currency accounts. Please be patient. All withdrawals including principal redemption will be processed as soon as possible. Due to our members confidence, we stopped accepting new investments until we process pending withdrawals

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آخرین اطلاعیه AVO که در صفحه فیس بوکش حدود 2 ساعت پیش نوشته شده :

AVO INC We are funding our e-currency accounts. Please be patient. All withdrawals including principal redemption will be processed as soon as possible. Due to our members confidence, we stopped accepting new investments until we process pending withdrawals

به طور خلاصه سایت آوو اعلام کرده است فعلا سرمایه گذاری جدید از سوی کاربران را نمی پذیرد تا زمانی که حساب خود را با کاربران بدهکار تسویه کند و به مرور پرداخت ها انجام می شود

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
معمولا خبر های خوش رو فقط استارتر میداد :blush:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
نرس از انه که کلاهبرداری بشه!سایت که ایرانی نیست..

منظور شما اینه؟

" نترسید از اینکه این سایت اسکم شود ، این سایت ایرانی نیست که ".

Translated by Google.

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
این که گفتند که ما عضو جدید و اینوست نمیپذیریم تا زمان تسویه حساب ها خوب اما من همین الان تست کردم هم یه یوزر جدید ساختم که شد و هم اقدام به اینوست کردم که عملیات در حال انجام بود که من کنسل کردم.منظورم اینه که این کامنت اخری را هم خیلی قبول نکنید .فقط میتونه دلیلی برای فروش 93 یونیت باقیمانده باشه که از صبح متوقف شده و حالا عکس العمل نشون دادند.چند روز پیش هم که آخرین کامنت را گذاشتند که سه شنبه میاییم در پی شایعات شدید اسکم شدن سایت بود و اینکه اون موقع هم فروش یونیت ها تقریبا متوقف شده بود که به محض اون کامنت و کسب اعتماد عده ای دوباره روند فروش اونها ادامه پیدا کرد.
من نمیخوام قضاوتی بکنم اما این ها شواهدی هستند که جای تامل دارد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
این که گفتند که ما عضو جدید و اینوست نمیپذیریم تا زمان تسویه حساب ها خوب اما من همین الان تست کردم هم یه یوزر جدید ساختم که شد و هم اقدام به اینوست کردم که عملیات در حال انجام بود که من کنسل کردم.منظورم اینه که این کامنت اخری را هم خیلی قبول نکنید .فقط میتونه دلیلی برای فروش 93 یونیت باقیمانده باشه که از صبح متوقف شده و حالا عکس العمل نشون دادند.چند روز پیش هم که آخرین کامنت را گذاشتند که سه شنبه میاییم در پی شایعات شدید اسکم شدن سایت بود و اینکه اون موقع هم فروش یونیت ها تقریبا متوقف شده بود که به محض اون کامنت و کسب اعتماد عده ای دوباره روند فروش اونها ادامه پیدا کرد.
من نمیخوام قضاوتی بکنم اما این ها شواهدی هستند که جای تامل دارد

دوست عزیز این روشی هست برای خریدن زمان !! البته من شک کردم که چطور ممکنه اینوستور جدید قبول نکنه ، چون هر 1 روز تا 10-15 هزار تا حداقل فکر میکنم توی این سایت اینوست بشه که شما شک من رو برطرف کردید.

بالا