• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
برداشتی امروزم رو که سریع پرداخت کرد

تا ببینیم تو روزهای آینده چی پیش میاد
هر چند من هنوز هم معتقدم سایت به زودی اسکم نمیشه ...
ولی در مورد دوستانی که خیلی استرس دارن و میترسن سایت اسکم بشه و متضرر بشن من یه مطلبی تو سایت خوندم که اگه اشتباه نکرده باشم با دادن تیکت به آنها میتونید از سرمایه گذاری انصراف بدین و اصل پولتون رو بگیرید ، تو لینک پایین سکشن 2 توضیح داده ، البته نیاز به بررسی بیشتر داره
این توضیحی که داده :
Do you offer money back guarantee?

Yes, if any problems occur you can request your principal and cancel your investment plan without any fee and receive it in your e-currency account immediately.
اینم ترجمه گوگل ترانسلیت:

برگشت پول ضمانت را به شما ارائه می دهد؟
بله، اگر هر کدام مشکلاتی به وجود می آید شما می توانید اصل و درخواست های خود را لغو طرح سرمایه گذاری خود را بدون هیچ هزینه و دریافت آن را در نرخ ارز E-حساب خود را بلافاصله.

( فقط نمی دونم برای لغو طرح سرمایه گذاری شرایطی وجود داره یانه )
اینم لینک (سکشن 2 مطالعه گردد)
https://avo.net/frequently_asked_questions

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
Do you offer money back guarantee?

Yes, if any problems occur you can request your principal and cancel your investment plan without any fee and receive it in your e-currency account immediately.
اینو ندیده بودم تا حالا...
کسی تا حالا ازین استفاده نکرده نه؟
یه تیکت میزنم میپرسم ببینم چی جواب میدن...

پی نوشت:
تیکت زدم..جواب که دادن آپدیت میکنم.

Last edited:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان کسی اینجا با کسی دعوا نداره که هرکی خواست سرمایه میذاره هر کی هم نخواست سرمایه نمیذاره و هر کس اختیار اعمال خودش رو داره
دوستانی هم که هی میان میگن اسکم میشه و اسکم شده درک کنید که با این حرفاتون رو اعصاب کسی که سرمایه گذاشته راه میرید و باعث ناراحتیش میشید , خودتون رو بذارید جای کسی که سرمایه گذاشته من بیام هی به شما بگم پولت پرید اعصابت خورد نمیشه؟
دیگه بحث اسکم شدن و نشدن رو هم لطفا همینجا تموم کنید تا کینه و کدورتی پیش نیومده
اینم پرداختی امروز من بعد از 2 ساعت
www.jpg

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
اینو ندیده بودم تا حالا...
کسی تا حالا ازین استفاده نکرده نه؟
یه تیکت میزنم میپرسم ببینم چی جواب میدن...

پی نوشت:
تیکت زدم..جواب که دادن آپدیت میکنم.

معمولاً جواب تیکت تا 24 ساعت شاید کمی بیشتر طول بکشه ولی دقت کنید تو قسمت پشتیبانی سایت از شما یه ایمیل و پسوورد میخوان که بعد از تایید آنها شما رو آنجا ثبت نام کنن که با وورد به آن قسمت وضعیت تیکت های شما قابل بررسی و پیگیری از خود شخص هست، ( در طول 24 ساعت هم یکبار بیشتر تیکت نزنید)
و در مورد لغو طرح سرمایه گذاری من تا حالا تیکت نزده بودم ولی تو موارد دیگر تیکت زدم که مشکلم رو حل کردم ولی پروسه انجام بین 24 تا 36 ساعت بود.
بهر حال بقیه دوستان رو در جریان نتیجه بگذارید
ممنون دوست عزیز

mellllanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راست میگن دیگه چیه همتون اومدید هی میگید اسکم میشه دو روز دیگه سه روز دیگه.............
اون کسی که پول میذاره فکر همه چیز رو هم کرده حتما حتی اگه اسکم شه چون میدونه این کار ریسک هم داره پس تا اسم این تاپیک به"احتمال اسکم شدن سایت AVO" تغییر پیدا نکرده بیایید یکمی هم امید بدیم به هم مثل این دوست خوبمون جناب AHMD222.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
دیروز ده دلار خریده بودم که شروع کنم.خدا رو شکر به اینجا سر زدم و مثل جاست ضرر نکردم.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
مطمئناً کسی که کارش هایپ هست، نمیاد اینجا چک بکنه ببینه چی هست چی نیست!
حالا بگذریم از اینکه ما ایرانی ها از یه چیزی بت میسازیم و انقدر با اون بالا میریم که وقتی هم که زمین میخوریم، صدماتی که میبینیم خیلی شدیدتر هست.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
جالبه کار ما ایرانیا واقعاًً ، ملتی هستیم که در جوگیری و دهن بینی استادیم...
ماجرایی رو براتون تعریف کنم
بنده بچه شمالم و باغ هندوانه داریم...
دوستی داشتم که سالهاست فصل کاشت هندوانه و تا زمان برداشت هر شب مسیر یک کیلومتری رو در تاریکی جاده جنگلی میرفت تا به باغشون برسه و تا صبح نگهبانی بده.
خب طبیعتاً ایشون به این مسیر عادت داشته و براش عادی بوده که بدون هیچ واهمه ای از اون مسیر بره
یک شب من همراش رفتم
توی راه داستانی کاملا ساختگی و قدیمی در مورد اون جاده و ارواح وجن براش تعریف کردم...
اقا این از فردا شبش یا نمیرفت از ترس یا اگر هم میرفت یه گله آدم با خودش میبرد...
پرسیدم چرا ترس برت داشته ؟ گفت خب ترس داره دیگه... گفتم آخه بنده خدا مگه تو اینهمه سال این مسیر رو رفتی و اومدی کسی یا چیزی اومده تو رو خورده که الان بیاد...؟؟ هر چی هم قسم خوردم که اقا خالی بستم و اینا باور نکرد که نکرد.
حالا کار این دوستان سرمایه گذار ما شده...
بابا جان مگه داری هر روز سود نمیگیری؟؟
اجازه بده یه اتفاقی بیافته بعد اعصاب خودتو خورد کن چرا هنوز از چیزی که مشخص نیست واهمه داری؟؟؟

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
یکی از دوستان اوایل افتتاح این سایت 500 دلار سرمایه گذاری کردش و دیروز هم بعد افزوده شدن پلن جدید 500 تا دیگه سرمایه گذاری کرد
زیاد نگران نباشید.دعا میکنیم که اسکم نشه

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام
یکی از دوستان در خارج از کشور دیروز 1500 دلار در پلن جدید گذاشته بدون کامپاند و امروز اولین سودش یعنی 210 دلار را گرفته اما از طرفی دیگر سایت Scamadviser.com | check a website for risk | check if dodgey | check is a website safe نیز که خودم قبلا بارها تست avo را ازش گرفتم قبلا با رنگ سبز و 100%safe اعلا میکرد اما از امروز 55%safe میزنه و جالبتر اینکه سرور سایت را که قبلا آمریکا میزد الان مالزی میزنه .

فایل های ضمیمه

• Magical Snap - 2012.11.15 00.07 - 001.jpg
    Magical Snap - 2012.11.15 00.07 - 001.jpg
    81.6 KB · نمایش ها: 45

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
درسته قبلا سایت روی سرورهای کلود آمازون بود
ولی حدودای هفته پیش رفته روی سرور جدید

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
درسته قبلا سایت روی سرورهای کلود آمازون بود
ولی حدودای هفته پیش رفته روی سرور جدید

خوب این تغییر سرور به نظر شما چطور معنی میشه ؟چه دلیلی داشته آیا Scamadviser.com تنها بخاطر اینکه سرور مالزی است و خیلی معتبر نیست اون را 55% کرده؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
احتمال هر چیزی میره..
اما تغییر سرور از دو سه هفته پیش صحبتش بود...
و میشه اینجوری به قضیه نگاه که چون روی سرورهای آمریکایی یه مقدار به مسائل مالی و پر سود ده زیاد گیر میده اجباراً سرور مالزی رو انتخاب کردن که از یک سری قوانین فرار کنن
اگر یادتون باشه سایتهایی مثل کوئست نت و گلدماین هم روی این سرورهای مالزی فعالیت دارن
باز هم هر چیزی بگیم فعلا احتمالاته
دوستانی که ریسک پذیریشون کمه در اولین فرصت درخواست بدین به AVO و سرمایتون رو بیرون بکشین
کسایی هم که اهل ریسکن بهتره فعلا افزایش سرمایه انجام ندین تا این جذب 2000 نفر پلان جدید تموم بشه ببینیم اوضاع چی میشه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
support center سایت اصلا باز نمیشه!!!
نه به خاطر کندی سرعت که اصلا مثه اینکه برش داشتن!
تا جایی که یادمه بالای سایت هم لینک ساپورتش بود که الان نیست! یکی وسطی رو هم میزنی قطعه!
کاسپراسکای هم نسبت به وجود malware تو بنرهای جدید آوو هشدار میده...

one step closer to shut down...
:(

...........
پی نوشت: الان تونستم ساپورت رو باز کنم..ولی هنوز جواب ندادن..

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
کاری که من میخوام بکنم رو یکی از مدیرای فروم گولدن تاک کرده:

So much for being able to withdraw the principal.

How can I withdraw my principal before 90 business days and cancel my investment?
If you no longer want to participate in AVO you can request your principal be returned by submitting a request to the support center and they will add it to your account balance in a day and without any fee and remove you from the program.

After one day nothing has happened.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
support center سایت اصلا باز نمیشه!!!
نه به خاطر کندی سرعت که اصلا مثه اینکه برش داشتن!
تا جایی که یادمه بالای سایت هم لینک ساپورتش بود که الان نیست! یکی وسطی رو هم میزنی قطعه!

one step closer to shut down...
:(
این همون ساپورت که میگید برداشتن!!!
avo.jpg

این یکی هم همون وسطی (FAQ) که میگید باز نمیشه + لینک ساپورت سنتر در بالای صفحه که میگید نیست

avo1.jpg

پ.ن: کاربر microbit همه چیز رو به صورت کامل توضیح دادن و من دیگه نیازی نیست چیزی بگم ولی واقعا خدا میدونست ما ایرانی ها چه جور آدمایی هستیم که ما رو جهان سوم کرد

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
مشاهده پیوست 239433

برای من به هیچ وجه کار نمیکنه! شاید چون بهشون تیکت زدم؟!!
نمیدونم چه ربطی به جهان سومی داره؟!! یکی یه حرفی زد حالا تکرارش کنید..
اصلا ما جهان سوم... الان تو همه فروم ها و وبلاگهایی که در مورد هایپه و سرشون به تنشون می ارزه غیر ازون pai-poster هایی که فقط بلدن بیان بگن ما اینقد دریافت کردیم (که خوب خودمم میدونم الان داره سایت هنوز پرداخت میکنه) بقیه که چیزی سرشون میشه و آمار پست هاشون بالایه چیزایی میگن که اصلا خوشایند نیست...اونا که جهان اولند دیگه!!!
همشون در درجه اول این پلن جدید رو نشونه خوب برای اسکم شدن تا حداکثر هفته آینده میدونن، اونم که پستش رو گذاشتم بعد از یک روز سرمایه اولیه اش رو ندادن بهش..تو فیسبوک هرکی کوچکترین حرف خلافی بزنه بن اش میکنن... برای خیلی ها پکیج جدید رو خریدن و براشون نشون داده نمیشه... نرم افزارهای امنیتی بنرهای جدید رو امن نمیدونن...بعد از گذشت بیش از 24 ساعت تیکت من رو جواب ندادن و وارد صفحه ساپورت هم نمیتونم بشم! (درصورتی که قبلا ساپورت خیلی سریعتر از بقیه صفحاتش بالا میومد) ... یه نفر دیگه هم نوشته بود الان هرچی به شمارش زنگ بزنی فقط زنگ میخوره و هیچکس جواب نمیده! ... گفته بود آدرس دفتری هم که دادن اصلا همچین دفتری نیست و ....
همه اینها اونقدر ارزش نداره تا درموردش صحبت کنیم؟؟؟
شما هم نظرت اینه که بچه ها بیاین نفوس بد نزنیم و بشینیم دعا کنیم؟؟؟!!! دعا؟؟ برای چی؟ دعای ما یا موارد منفی این موضوع رو نگفتن باعث میشه سایت نبنده؟!!!!

...
واقعا فکر میکنید روزی که سایت ببنده من میام و اینجا کلی پایکوبی میکنم که آی دیدین من گفتم میبنده و ازین حرفا؟؟؟
من اینقدر احمق نیستم که ازین اخلاثای مزخرف داشته باشم... وقتی که سایت ببنده بیشتر از همه برای اونایی (اون ایرانی هایی)ناراحتم که تو این پلن جدیدش رفتن پول گذاشتن... چون چندتاوبلاگی که این سایت رو تبلیغ کردن رو نظراتش رو میخونم و میبینم که چه جوری دارن پولشون رو میسپرن دست این سایت...:(((

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اینم صفحه اصلی سایت:

فایل های ضمیمه

• avo2.jpg
    avo2.jpg
    412.3 KB · نمایش ها: 35

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
همین الان سایت رو باز کردم
دقیقا مثل قبل هستش
قسمت ساپورتش هم کاملا فعاله
امیدوارم واسش مشکلی پیش نیاد

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
جالبه کار ما ایرانیا واقعاًً ، ملتی هستیم که در جوگیری و دهن بینی استادیم...
ماجرایی رو براتون تعریف کنم
بنده بچه شمالم و باغ هندوانه داریم...
دوستی داشتم که سالهاست فصل کاشت هندوانه و تا زمان برداشت هر شب مسیر یک کیلومتری رو در تاریکی جاده جنگلی میرفت تا به باغشون برسه و تا صبح نگهبانی بده.
خب طبیعتاً ایشون به این مسیر عادت داشته و براش عادی بوده که بدون هیچ واهمه ای از اون مسیر بره
یک شب من همراش رفتم
توی راه داستانی کاملا ساختگی و قدیمی در مورد اون جاده و ارواح وجن براش تعریف کردم...
اقا این از فردا شبش یا نمیرفت از ترس یا اگر هم میرفت یه گله آدم با خودش میبرد...
پرسیدم چرا ترس برت داشته ؟ گفت خب ترس داره دیگه... گفتم آخه بنده خدا مگه تو اینهمه سال این مسیر رو رفتی و اومدی کسی یا چیزی اومده تو رو خورده که الان بیاد...؟؟ هر چی هم قسم خوردم که اقا خالی بستم و اینا باور نکرد که نکرد.
حالا کار این دوستان سرمایه گذار ما شده...
بابا جان مگه داری هر روز سود نمیگیری؟؟
اجازه بده یه اتفاقی بیافته بعد اعصاب خودتو خورد کن چرا هنوز از چیزی که مشخص نیست واهمه داری؟؟؟

در مورد این داستان هم اگه یه نفر میومد الکی حرف میزد و از احتمال اسکم شدن سایت میگفت بله..مثه این داستان بود و نباید به حرفش اهمیت میداد..
ولی الان بحث شایعه نیست.. بحث اینه که کلی نشونه های منفی داره یکی یکی اتفاق میفته و ازین نظر هیچ ربطی به این داستان نداره..
الان مثه این میمونه که تو باغای اطراف اون آقا چند نفر ریخته باشن و دست و پای نگهبانش رو بسته باشن و هرچی تونستن جمع کنن و برن .. تو این حالته که اون طرف "باید" بترسه و طبیعیه که بقیه شب ها رو با تعداد بیشتری نره نگهبانی...

بالا