• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ممنون دوست عزیز
اتفاقاً من همین نظر رو دارم که باید به شکلی مدیریت سرمایه داشته باشید که اگه یه وقت سایت اسکم شد شما باز سودتون رو کرده باشید و خدا نکرده متحمل ضرر نشید.
ولی دوست عزیز اگه امکان داره شما هم یه بررسی از این سایت انجام بدین که به نظر شما می تونیم برای یک ماه توش ریسک کنیم و افزایش سرمایه داشته باشیم(من که نسبت به سایت خوشبین هستم) ولی دوست دارم نظر شما رو بدونم و از تجربه شما استفاده کنم

من مخالف 100% هایپ هستم حتی برای 1 روز !!! اما چون دیدم تاپیک زیاد جلو داره میره ، گفتم مثل جنیوس فاند سر یوزر ها نیاد...

nefarious

Registered User
لایک‌ها
6
اول آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که سرمایه گذاری کردن می کنم و یک نکته کوچیک می گم
سود روزانه این سایت 3% هست برای روز های کاری یعنی 5 روز در هفته که میشه 15% در 7 روز یعنی 2.14% در روز و این یعنی شما 47 روز ( غیر مفید) بعد به اصل پولتون از طریق سود روزانه ای که می گیرید می رسید و از اون روز وارد سود کردن میشین که این مدت برای یک سایت هایپ کم نیست و پولتون 90 روز کاری یعنی 18 هفته بعد (یعنی 126 روز دیگه ، کمی بیش از 4 ماه) قابل برداشته منظورم اصل پول هست با فرض اینکه شما سود های روزانتون رو قبلا برداشت کرده باشید.
شاید این سایت خیلی عالی به نظر بیاد در نگاه اول با یه نگاه به سایت های هایپی که مدت های بیشتری هست که دارن فعالیت می کنن می بینیم که اکثرا سود روزانه تا 1.5% دارن (برای روز های کاری!) از طرفی این سود 3 درصدی اشتیاق رو بالا می بره و از طرف دیگه ریسک اسکم شدن سایت رو!
* ولی از طرف دیگه چیزی که کمی امیدوار کننده است اینه که این سایت های هایپ سود سرمایه گذار ها رو از پولی می دن که سرمایگذار های جدید پرداخت می کنن و با وجود تبلیغات گسترده ای که AVO کرده و سود تقریبا تحریک کنندش (یعنی بالا به نسبت هایپ های معتبر و پایین به نسبت هایپ هایی که به 30 روز نکشیده اسکم می شن !!!) پیش بینی میشه که AVO تا چند ماهی به اندازه کافی و مورد نیاز برای پرداخت سودها و سود خودش سرمایه گذار داشته باشه و اسکم نشه :D

امیدوارم پستم مفید بوده باشه
موفق باشید.

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
اول آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که سرمایه گذاری کردن می کنم و یک نکته کوچیک می گم
سود روزانه این سایت 3% هست برای روز های کاری یعنی 5 روز در هفته که میشه 15% در 7 روز یعنی 2.14% در روز و این یعنی شما 47 روز ( غیر مفید) بعد به اصل پولتون از طریق سود روزانه ای که می گیرید می رسید و از اون روز وارد سود کردن میشین که این مدت برای یک سایت هایپ کم نیست و پولتون 90 روز کاری یعنی 18 هفته بعد (یعنی 126 روز دیگه ، کمی بیش از 4 ماه) قابل برداشته منظورم اصل پول هست با فرض اینکه شما سود های روزانتون رو قبلا برداشت کرده باشید.
شاید این سایت خیلی عالی به نظر بیاد در نگاه اول با یه نگاه به سایت های هایپی که مدت های بیشتری هست که دارن فعالیت می کنن می بینیم که اکثرا سود روزانه تا 1.5% دارن (برای روز های کاری!) از طرفی این سود 3 درصدی اشتیاق رو بالا می بره و از طرف دیگه ریسک اسکم شدن سایت رو!
* ولی از طرف دیگه چیزی که کمی امیدوار کننده است اینه که این سایت های هایپ سود سرمایه گذار ها رو از پولی می دن که سرمایگذار های جدید پرداخت می کنن و با وجود تبلیغات گسترده ای که AVO کرده و سود تقریبا تحریک کنندش (یعنی بالا به نسبت هایپ های معتبر و پایین به نسبت هایپ هایی که به 30 روز نکشیده اسکم می شن !!!) پیش بینی میشه که AVO تا چند ماهی به اندازه کافی و مورد نیاز برای پرداخت سودها و سود خودش سرمایه گذار داشته باشه و اسکم نشه :D

امیدوارم پستم مفید بوده باشه
موفق باشید.

سلام
دوست عزیز همانطور که گفتید اگر سود از سپرده های جدید پرداخت شود باز هم چند ماهی باید ادامه داشته باشد .سه هفته پیش که من این سایت را دیدم 700 هزار نفر عضو داشت اما الان بعد از 3 هفته اعضای ان به بیش از دو میلیون و دویست و پنجاه هزار نفر رسیده و این سیر افزایشی به سرعت ادامه دارد
در زیر آخرین آمار سایت را می بینید:
Total accounts: 2255474 Active accounts: 2071482

بد نیست اضافه کنم که AVO روزانه بیش از 1800 دلار هزینه تبلیغات میکند .هفته پیش نیز در جریان اقدام به حملات ناموفق DDos هکر ها AVO قوی ترین تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری امنیتی را به ارزش بیش از نیم میلیون دلار خریداری کرد تا امنیت سایت و مشتریان را بالا ببرد.نا گفته نماند این حمله با 73000000(هفتاد و سه میلیون)پکت در ثانیه PPS یکی از بزرگترین حملات DDos در تاریخ اینترنت بوده است .

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
دوست عزیز همانطور که گفتید اگر سود از سپرده های جدید پرداخت شود باز هم چند ماهی باید ادامه داشته باشد .سه هفته پیش که من این سایت را دیدم 700 هزار نفر عضو داشت اما الان بعد از 3 هفته اعضای ان به بیش از دو میلیون و دویست و پنجاه هزار نفر رسیده و این سیر افزایشی به سرعت ادامه دارد
در زیر آخرین آمار سایت را می بینید:
Total accounts: 2255474 Active accounts: 2071482

بد نیست اضافه کنم که AVO روزانه بیش از 1800 دلار هزینه تبلیغات میکند .هفته پیش نیز در جریان اقدام به حملات ناموفق DDos هکر ها AVO قوی ترین تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری امنیتی را به ارزش بیش از نیم میلیون دلار خریداری کرد تا امنیت سایت و مشتریان را بالا ببرد.نا گفته نماند این حمله با 73000000(هفتاد و سه میلیون)پکت در ثانیه PPS یکی از بزرگترین حملات DDos در تاریخ اینترنت بوده است .
با تشکر از شما دوست عزیز توضیحات شما کاملا کامل بود و هیچ حرفی باقی نمیمونه که که بخوام بزنم ولی نمیدونم چرا بعضی ها قصد تخریب این سایت رو دارن حالا شاید میترسن سرمایه بذارن یا چون دیر اومدن حرصشون دراومده یا ...... بعد هم میان میگن ما میخوایم هشدار بدیم که پولتون نپره , یکی نیست بگه باباجون هشدار رو یه دفعه میدن نه 100 دفعه وقتی که یکی از یه نفر یا یه چیزی خیلی طرفداری و یا تخریب انجام بده واقعا معلوم میشه که قصد و غرضی داره
با توجه به توضیحات شما و دلایلی هم که من قبلا توضیح دادم این سایت در بدترین حالت ممکن تا 5 6 ماه دیگه فعال خواهد بود حالا هی بعضی ها!!! بیان بگن این سایت اسکم میشه و فلان و بهمان , آقاجون پول خودمون بوده حال کردیم بذاریم به باد بره شما پول نذار تا به باد نره
والسلام

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
با تشکر از شما دوست عزیز توضیحات شما کاملا کامل بود و هیچ حرفی باقی نمیمونه که که بخوام بزنم ولی نمیدونم چرا بعضی ها قصد تخریب این سایت رو دارن حالا شاید میترسن سرمایه بذارن یا چون دیر اومدن حرصشون دراومده یا ...... بعد هم میان میگن ما میخوایم هشدار بدیم که پولتون نپره , یکی نیست بگه باباجون هشدار رو یه دفعه میدن نه 100 دفعه وقتی که یکی از یه نفر یا یه چیزی خیلی طرفداری و یا تخریب انجام بده واقعا معلوم میشه که قصد و غرضی داره
با توجه به توضیحات شما و دلایلی هم که من قبلا توضیح دادم این سایت در بدترین حالت ممکن تا 5 6 ماه دیگه فعال خواهد بود حالا هی بعضی ها!!! بیان بگن این سایت اسکم میشه و فلان و بهمان , آقاجون پول خودمون بوده حال کردیم بذاریم به باد بره شما پول نذار تا به باد نره
والسلام

کی قصد تخریب سایت رو داره؟؟؟ منظورتون که انشالله بنده نبودم ؟ :دی

البته راست میگید شاید من دیر اومدم یکم ناراحت هستم که بقیه این همه سود تپل نکن !!! واللا اگر با این همه سابقه 110% بعد از 1 روز بده + اصل سرمایه من پول نمیذارم ... شما عزیز دل اینجا نبودی وقتی جنیوس اسکم شد چقدر یوزر اینجا و توی دیگر انجمن ها زدن تو سر خودشون ، چون یه عده ایرانی همه جا جار زدن که این ساااااااااااااااااایت حداقل 100 سال دیگه بالا میمونه !! من یوزر داشتم میومد 3 هزار تا میخرید ، وقتی فهمیدم اینارو کجا خرح میکنه به کل منصرفش کردم ، و دقیقا چند هفته بعد سایت اسکم شد ،

البته خوشبختانه زیاد ضرر نکرد !! اما انقدر آدم بود که کل زندگیش نابود شد !!! چون هیچ اطلاعی نداشت و میومد میدید چند نفر پرداختی گذاشتن اونم وسوسه میشد !! انقدر از هایپ تعریف نکنید ، سال 2006-2007 تموم شد !! سالی که طرف 20 هزار تومن داشت هایپ میزد 1 میلیون حداقل سود میکرد.... چه کسانی که هایپ میزنن و چه کسایی که به هایپر ها کمک میکنند تا سود کنن ( منظورم همین investor هاست.... ) هر 2 ضرر خواهند کرد چه از لحاظ دنیوی و چه معنوی....

خرسند شدیم.

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوستانی که تذکر میدهند مواظب باشید حتما از سر دلسوزی و برادری است و من به شخصه از عنوان کردن تجربیاتشان از ایشون تشکر میکنم و ممنونم .
بقیه دوستانی که عضو سایت هم هستند بهتره که ناراحت نشوند و از دید یه تذکر برادارانه اون رو ببینند.

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
ایشون راست می گن (Captive)

زمانی که خود من در جنیوس و پانامانی و .... پول گذاشتیم و مقداری سود گرفتیم و خیلی ها هم پولشون رفت اون موقع خیلی ها بودن که چندیدن هزار دلار می گذاشتن .... بگذریم

ولی همیشه باید به یاد داشته باشیم که هایپ کلا برای کسب درآمد نیست که بیایی سرمایه گذاری کنی تا یک عمر سود کنی به نظر من کسانی که علاقمند هستن به عنوان یک بازی نگاه کنن و اگر پولی رو که سرمایه می کنن از دست دادن نباید ناراحت بشن و کسی رو مقصر بدونن و هیچ موقع از یک هایپ برای پرداختی هاش بت نسازیم چون بالاخره یک روزی سایتش پایین می ره چون زکان جنیوس با توجه به پلن درآمدزایی که داشت تبدیل شده بو د به یک بت سرمایه گذاری که سرش قسم می خوردن و ....

حالا من خودم هر چند وقت در هایپهای مختلف پول می زارم و به همه می گم فکر کنید پولتون رو از دست می دید و وارد یک بازی می شید که شاید پولی هم بدست بیارید پس زیاد سرمایه گذاری نکنید

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
کی قصد تخریب سایت رو داره؟؟؟ منظورتون که انشالله بنده نبودم ؟ :دی

البته راست میگید شاید من دیر اومدم یکم ناراحت هستم که بقیه این همه سود تپل نکن !!! واللا اگر با این همه سابقه 110% بعد از 1 روز بده + اصل سرمایه من پول نمیذارم ... شما عزیز دل اینجا نبودی وقتی جنیوس اسکم شد چقدر یوزر اینجا و توی دیگر انجمن ها زدن تو سر خودشون ، چون یه عده ایرانی همه جا جار زدن که این ساااااااااااااااااایت حداقل 100 سال دیگه بالا میمونه !! من یوزر داشتم میومد 3 هزار تا میخرید ، وقتی فهمیدم اینارو کجا خرح میکنه به کل منصرفش کردم ، و دقیقا چند هفته بعد سایت اسکم شد ،

البته خوشبختانه زیاد ضرر نکرد !! اما انقدر آدم بود که کل زندگیش نابود شد !!! چون هیچ اطلاعی نداشت و میومد میدید چند نفر پرداختی گذاشتن اونم وسوسه میشد !! انقدر از هایپ تعریف نکنید ، سال 2006-2007 تموم شد !! سالی که طرف 20 هزار تومن داشت هایپ میزد 1 میلیون حداقل سود میکرد.... چه کسانی که هایپ میزنن و چه کسایی که به هایپر ها کمک میکنند تا سود کنن ( منظورم همین investor هاست.... ) هر 2 ضرر خواهند کرد چه از لحاظ دنیوی و چه معنوی....

خرسند شدیم.

پست شماره 242 رو نگاه کنید میفهمید منظورم با چه کسی بوده
با این که خود شما هم 2 بار اومدید و پست مخالف زدید ولی منظورم شما نبوده
من هم نگفتم که این سایت تا 100 ساله دیگه قراره آنلاین بمونه و سود بده شما که فوری اومدید در جواب پست من جبهه گرفتید میرفتید اون پست من رو که نوشتم هیچ هایپی 100% مورد اطمینان نیست رو میخوندید!!!! تمام دلایل و مدت زمان آنلاین بودن سایت رو هم نوشتم , در ضمن کسی هم فکر نکنم اینجا باشه که واسه پول گذاشتن تو هایپ بره از کسی پول قرض بگیره یا بره فرش زیر پاشو بفروشه
حرف های گفتنی رو هم تو بقیه پستام زدم مایل بودید برید بخونید ببینید چی گفتم این پست رو هم فقط برای رفع سوتفاهم زدم

Last edited:

nefarious

Registered User
لایک‌ها
6
Kinder عزیز
باور کنید من قصد تخریب نداشتم و ندارم و در پستم هم فقط نظرم رو گفتم ، در آخر هم که گفتم تا چند ماهی اسکم نمیشه ( به نظرم ) خود شما هم که همین باور رو داریم و می گید قرار نیست 100 سال آپ باشه ، پس دیگه کجای پستم میشه تخریب :blush:
قسمت اول هم که محاسبه ی سود و زمان بازگشت پول بود و یک مقایسه با بقیه این جور سایت ها که با یه نگاه به مانیتور های مختلف میشه بدست آورد.
در آخر اگر با پستم باعث ناراحتیتون شدم ازتون با تمام وجود عذر می خوام چون به هیج وجه من همچین قصدی نداشتم
موفق باشید دوست عزیز.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
Kinder عزیز
باور کنید من قصد تخریب نداشتم و ندارم و در پستم هم فقط نظرم رو گفتم ، در آخر هم که گفتم تا چند ماهی اسکم نمیشه ( به نظرم ) خود شما هم که همین باور رو داریم و می گید قرار نیست 100 سال آپ باشه ، پس دیگه کجای پستم میشه تخریب :blush:
قسمت اول هم که محاسبه ی سود و زمان بازگشت پول بود و یک مقایسه با بقیه این جور سایت ها که با یه نگاه به مانیتور های مختلف میشه بدست آورد.
در آخر اگر با پستم باعث ناراحتیتون شدم ازتون با تمام وجود عذر می خوام چون به هیج وجه من همچین قصدی نداشتم
موفق باشید دوست عزیز.
بله دوست عزیز هیچ هایپی نیست که تا 100 سال دیگه آنلاین باشه چون اگه باشه میشه بانک و هیچ بانکی در دنیا انقدر سود نمیده ولی این سایت حداقل به نظر من تا 4 5 ماه دیگه آنلاین میمونه و پرداختی داره
منم نمیخواستم تند حرف بزنم ولی اگه ناراحت شدید شرمنده

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خداحافظ AVO
عجب اشتباهي كردم دو روز پيش ده دلار ديگه گذاشتم...
با پلن جديدي كه توي سايت گذاشته شده بايد به زودي با اين سايت هم خداحافظي كرد..
كاش حداقل پلن جديدش طولاني تر بود تا ميشد پول بيشتري رو برگردوند...خب هرك
س بياد بگه چه قد ضرر كرده..
من ١٥ دلار...

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
خداحافظ AVO
عجب اشتباهي كردم دو روز پيش ده دلار ديگه گذاشتم...
با پلن جديدي كه توي سايت گذاشته شده بايد به زودي با اين سايت هم خداحافظي كرد..
كاش حداقل پلن جديدش طولاني تر بود تا ميشد پول بيشتري رو برگردوند...خب هرك
س بياد بگه چه قد ضرر كرده..
من ١٥ دلار...

مگه چی شده رفیق!!!! توضیح میدی؟؟؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
يه سر به سايت بزنيد متوجه ميشيد..پلة جديدي ك گذاشته روزي ١٤ درصد براي ٦ روز با بازگشت اصل سرمايه كه ميشه ١٨٤ درصد!
نه هميشه.. ولي شايد بيشتر از هشتاد..نود درصد اوقات وقتي يه هايپ يه پلن جديد با سود بالا ميزاره اين معني خداحافظي سايت در چند روز آينده رو ميدهم
نم از خدامه كه اين اتفاق نيفته ولي بايد خدمون رو اماده كنيم! بهتر از گول زدن خودمونه..

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
درسته به نظرم منم دوستان فعلا سرمایه گذاری نکنن
این اوو هم مشکوک شده به این پلن جدیدی که گذاشته .الانم نمیتونم برم داخل حسابم.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
درسته به نظرم منم دوستان فعلا سرمایه گذاری نکنن
این اوو هم مشکوک شده به این پلن جدیدی که گذاشته .الانم نمیتونم برم داخل حسابم.
به دلیل این آفر جدید سایت خیلی شلوغ و سنگین شده و یا اصلا باز نمیشه یا خیلی دیر باز میشه فردا که این آفر تموم بشه درست میشه

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
بنظر من هیچ کدوم از این شرکت ها ارزش سرمایه گذاری ندارن!
رو هیچ کدومشون نمیشه دائم حساب کرد.
بنظر من یکی از بهترین روش های کسب درآمد بازار جهانی و بزرگ فارکسه.
درسته ریسکش بالاست. ولی بازم قابل اطمینان تره.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اميدوارم فردا بعد از تموم شدن اين آفر باز هم سايتي موجود باشه!
ولي من كه اميدي ندارم!
سود امروزتون رو برداشت كنيد و با اين هايپ هم خداحافظي كنيد...
خيلي عمرش كوتاه بود.. به صد روز هم نكشيد...

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
منظورم اصلا با شخص خاصی نیست ولی به کوری چشم بعضی ها سایت همچنان با قدرت کار میکنه و کار خواهد کرد
ظاهرا بعضی ها چشم دیدن پیشرفت دیگران رو ندارن چون خودشون یا پول ندارن یا دلشون نیومده پول بذارن حالا داره ... شون میسوزه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوست غير محترم..بنده خودم بيست دلار تو سايت دارم ك تاحالا فقط پنج دلارم برگشته..مبلغ بالايي نيست ولي به هرحال براي من مبلغ ناچيزي هم نيست! معلومه كه سايت تا پايان مدت اين آفر به قول شما با قدرت! كار ميكنه! چون ميخواد حسابي پولا رو جمع كنه... من اول نميدونستم اين افر ٢٤ ساعته اس ك گفتم تا چند روز آينده..ولي الان ميگم بلافاصله بعد از تمام شدن اين افر به احتمال بالاي ٩٠ درصد سايت جمع ميكنه..اونموقع نه فقط من! كه ماتحت هممون به شدت ميسوزه!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
صفحه فيس.بوك آوو هم داره هركي كه كامنت مخالف ميزاره رو كامنتشو پاك و بلاكش ميكنه
خود من همين الان كامنتم پاك وبلاك شدم..
حرف من رو قبول ندارين برين فرومي مثل گولدن تاك..ببينيد كسي كه دوهزار تا پست داره در مورد اين موضوع چي گفته...

بالا