• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
صفحه فيس.بوك آوو هم داره هركي كه كامنت مخالف ميزاره رو كامنتشو پاك و بلاكش ميكنه
خود من همين الان كامنتم پاك وبلاك شدم..
حرف من رو قبول ندارين برين فرومي مثل گولدن تاك..ببينيد كسي كه دوهزار تا پست داره در مورد اين موضوع چي گفته...
اگه CosmicJames رو میگید که پستاش 2000 تا نیست و 3650 تا هست و در ضمن چیز خاصی نگفته و فقط گفته که تجربه خوبی از سایت هایی که پلن های جدید میدن نداره و فقط باید یکی دو هفته صبر کرد تا همه چی مشخص بشه و هیچ کجا نگفته همین فردا اسکم میشه!!!!!!
اگه هم که مدیر oedhapost رو میگید که اونم چیزی نگفته و فقط گفته این نشانه خوبی نیست و برای شما زمان تصمیم گیریه و تصمیم خودتونه که چی کار کنید بعدش هم گفته پرداخت امروزش رو گرفته
بقیه هم که نمیتونن برن تو سایت همون طور که من نمیتونم برم تو سایت چون خیلی سنگین شده چون همه دارن میرن پول بریزن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دسوتان پیش بینی میکنید اگه سات کلاهبردار باشه.. زودترین موقع جمع آوریش کی باشه؟
میخوام توی همین مدت کوتاه پول بذارم و تند برش دارم :D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
بیاین فرض کنیم که این سایت فردا جمع نمیشه و اصن تا یکماه دیگه فعالیتش ادامه داره، حالا:
خودتون رو بزارین جای ادمین سایت.. دارین روزانه 3 درصد سود میدین و بیشتر از دو میلیون نفر هم از 10 دلار تا چندهزار دلار تو سایتتون پول گذاشتن و با وجود همون سود 3درصد، هرروز هم داره به تعداد افراد و سرمایه گزاری هاشون اضافه میشه ...
...
خب تو این حالت آیا عقلانیه که بیاید و تو 6 روز 840.000 دلار رو همینجوری بریزید توی جیب یکی دوهزار نفر؟؟؟ شما که ادمین سایت هستید آیا از پول زیاد بدتون میاد؟؟؟ یا عقیده دارید پول زیاد براتون شگون نداره؟!! یا حساب بانکیتون دیگه جا نداره؟؟؟
یا خیلی دست و دلباز تشریف دارین و میخواین یه بخش بزرگی از سودی که تا حالا بدست آوردین رو بین اعضاتون شاباش کنین؟؟؟

اگه اینا همش مسخره و خنده داره، خب شما یه توجیه منطقی بیارید که خنده دار نباشه!!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من که گفتم..این شرکت کار اصلیش یه خلاف بزرگه و تاسیس این سیستم هم به سرمایه ش کمک میکنه و هم نوعی پول شوییه!!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
من که گفتم..این شرکت کار اصلیش یه خلاف بزرگه و تاسیس این سیستم هم به سرمایه ش کمک میکنه و هم نوعی پول شوییه!!
الان با این آفری که گذاشته من دیگه 99.99% مطمئن شدم که تو کار قاچاق هستن
فقط خدا کنه اسم ما نره تو لیست FBI پس فردا که خواستیم بریم خارج بگیرنمون به جرم پول شویی:wacko:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
نکته جالب دیگه اینکه این آفر رو درست قبل ازینکه اولین دوره سه ماهه اش تموم بشه گذاشت... یعنی درسته کسایی که روز اول پول گذاشتن (و البته هوس نکردن تا تو این مدت دوباره پول بزارن!) به سرمایه اصلیشون+سود رسیدن ولی هیچکس هنوز سرمایه اولیه خودش رو نگرفته.. چون هنوز به سه ماه کاری نرسیدیم!

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
من داشتم 300 تا توش سرمایه گذاری میکردم
خدا خیرش بده یکی از همین بچه های فروم ما رو ارشاد فرمود:D

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
تا الان دو سه نفر رو دیدم که تو فیس.بوک نوشتن من یه پکیج خریدم ولی تو حسابم نشون داده نمیشه!!!
یعنی لعنتی ها خیلی بیشتر از 1.000.000 دلار میخوان بزنن به جیب!!! :wacko:

bourn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من در قسمت deposite وقتی میخوام پول از لیبرتی به avo وارد کنم اون مقدار دلار رو باید چه جور وارد کنم ؟ توی سایت avo واسه کلیک کردن روی هر گزینه کلی وقت باید صبر کنم که صفحات لود بشه راه بهتری واسه سریع لود شدن صفحات وجود د اره ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان من در قسمت deposite وقتی میخوام پول از لیبرتی به avo وارد کنم اون مقدار دلار رو باید چه جور وارد کنم ؟ توی سایت avo واسه کلیک کردن روی هر گزینه کلی وقت باید صبر کنم که صفحات لود بشه راه بهتری واسه سریع لود شدن صفحات وجود د اره ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

دوست عزیز..پست های این یکی دو صفحه رو بخون...
اگه پولت رو دوست داری حداقلش تا چند روز صبر کن و پول به AVO واریز نکن...

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
میان کلام دوستان،
از شکل و شمایل و نحوه ی کار این سیستم بی میاد که توسط صاحبان سیستم PreMoney راه اندازی شده باشد.
توی قوانین ایالات متحده داشتن همچین شرکتی برای جذب سرمایه بصورت هایپ خلاف قوانین است پس دیر یا زود
سیستم می تواند به بهانه اختلال در کار قضایی یا همچین مواردی خود را مظلوم جلوه داده و کرکره را پایین بکشد.
هر چند پیش از آن هم اگر پروسه سیستم قبلی را ادامه دهد در کمتر از 5 ماه پایین می کشد .
و پس از آن باز هم شاهد تولد یک سیستم دیگر با داشتن تمامی امکانات، مدارک و لوگوهای امنیتی خواهیم بود با نام دیگری .

هایپ = بازی با سرمایه
اگر اهل بازی کردن هستید پس لذت ببرید چه ببازید چه برنده شوید .

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
تا الان دو سه نفر رو دیدم که تو فیس.بوک نوشتن من یه پکیج خریدم ولی تو حسابم نشون داده نمیشه!!!
یعنی لعنتی ها خیلی بیشتر از 1.000.000 دلار میخوان بزنن به جیب!!! :wacko:

نه بابا
به نظرم اکه اسکم بشه خیلی بیشتر از 1 میلیون دلار به جیب میزنن
در هر حال این چند میلیون دلار ضرر هم شاید نتونه درس عبرتی بشه تا کاربران به این گواهی نامه های مثلا بین المللی و بیمه نامه های معتبر دل خوش نکنن...
یا همین جنیوس هم باید یه درس عبرت برای کاربرای ایرانی بشه.
البته امیدوارم این سایت به این زودی اسکم نشه.بخدا زور داره .مردم کلی سختی میکشن یکمی پول از این مملکت در بیارن انوقت یه عده ... بیان همه شو بالا بکشن
من خودم این سایت رو خدای درامد میدونستم ولی اگه کمی فکر کنید میبینید شاید اصلا امکان نداشته باشه یا امکانش خیلی خیلی کم باشه که شرکتی بخواد مثلا 1000 دلار سرمایه مارو بزنه تو کار و بعد 4 ماه
اینقدر از اون 1000 دلار سود کرده باشه که بخواد 3700 دلار بهمون برگردونه و تازه واسه خودشم یه چی باقی بمونه.
همیشه باید در نظر داشت که اینجور سایت ها تنها راه سودشون اسکم کردن سایت بعد سرمایه گذاری های کلان توسط کاربرانه و این احتمال هم بدین شاید شما یکی از اون کاربرا باشین که سرتون کلاه میره
اصلا اومدیمو 10 بار ریسک کردیمو و هر بار هم 10 دلار برد کردیم.یک بار که یه 100 دلاری از دست بدیم بر میگردیم به همون نقطه اول حالا بماند اونهمه استرس و ... که تحمل کردیم به خاطر این 10 دلار 10 دلارها

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بیاین یه هایپ 48 ساعته بزنیم اسکم کنیم. والا به خدا . اعصابم خیلی خورد شده . امروزم 20$ ام پرید. این AVO هم که اسکم شد. مگه ما چقدر در میاریم ؟ دوستان برنامه نویس به یاری سبزتان نیازمندیم.

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
بیاین یه هایپ 48 ساعته بزنیم اسکم کنیم. والا به خدا . اعصابم خیلی خورد شده . امروزم 20$ ام پرید. این AVO هم که اسکم شد. مگه ما چقدر در میاریم ؟ دوستان برنامه نویس به یاری سبزتان نیازمندیم.
هیچ موقع نباید به همچین سایتهایی اعتماد کنید تو این چند ساله تجربه نشون داده - بهتر هم هست که لینک AVO رو از امضاتون بردارید که دیگه جلوی چشمتون نباشه و همیشه باید به هایپ به چشم بازی نگاه کنید

موفق باشید

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
هیچ موقع نباید به همچین سایتهایی اعتماد کنید تو این چند ساله تجربه نشون داده - بهتر هم هست که لینک AVO رو از امضاتون بردارید که دیگه جلوی چشمتون نباشه و همیشه باید به هایپ به چشم بازی نگاه کنید

موفق باشید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

موفق باشید

شما از اون آدمایی که وقتی آدم کار اشتباه می کنه میان و میگن من که گفتم این کارو نکنی و واقعا میرن رو اعصاب آدم...

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
شما از اون آدمایی که وقتی آدم کار اشتباه می کنه میان و میگن من که گفتم این کارو نکنی و واقعا میرن رو اعصاب آدم...

دوست عزیز
ناراحت نشو من خودم از 4 سال پیش هایپ کار می کنم البته اون موقع مقدارهای بالا می گذاشتم حداقل 100 دلار تا 1000 دلار و تو 5 تا سایت پول داشتم و ..... آخه گاهی اوقات من و امصال من صحبتی می کنیم همه می گن چرا بد می گی مگه پول نمی ده و .... به خاطر همین من تو امور هایپ بازی دخالت نمی کنم ولی دیدم شما بخاطر 20 دلار ناراحت شدی خواستم دلداری بدم قصد بدی نداشتم اگر جسارت شد ببخشید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوست عزیز
ناراحت نشو من خودم از 4 سال پیش هایپ کار می کنم البته اون موقع مقدارهای بالا می گذاشتم حداقل 100 دلار تا 1000 دلار و تو 5 تا سایت پول داشتم و ..... آخه گاهی اوقات من و امصال من صحبتی می کنیم همه می گن چرا بد می گی مگه پول نمی ده و .... به خاطر همین من تو امور هایپ بازی دخالت نمی کنم ولی دیدم شما بخاطر 20 دلار ناراحت شدی خواستم دلداری بدم قصد بدی نداشتم اگر جسارت شد ببخشید

من بد متوجه شدم . معذرت میخوام !

بالا