سلام دوستان
من موقع ثبت نام آدرس امریکا زدم ، آیا به نظر شمل مشکلی پیش می آید یا نه؟
لطفا بگید خودتون چه آدرس هایی دادید
سلام برادرعلیک السلام
دوست عزیز صفحه قبل چه ربطی داره؟اگه منظورت سایت finvance هست که اصلا اون با مشخصاتی که در پست قبل در مورد avo مطرح شد تفاوت های زیادی دیده میشه.لطفا نظری بدید که با تقریبی از استدلال هم درش باشه نه همینطوری .
آره منم دقیقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم ولی شاید چون usa رو هم دامینش رو دارن این جوری شده شاید هم از اول چرت گفتن و دامینشون مشکلی واسش پیش اومده بود که مجبور شدن برن رو اون یکیمنم فقط .net برام باز میشه...
یه سوال:
اینا مگه نگفتن به خاطر قوانین آمریکا ما مجبور شدیم از .net بریم به usa.com ؟
خب هنوز که انتخابات تو آمریکا برگزار نشده... بالطبع قوانین آمریکا هم که عوض نشده تو این مدت!!! پس چی شد که تونستن دوباره برگردن به .net ؟؟؟!!!
گاوبندی کردن؟!!![]()
سلام دوست عزیزسلام خدمت همگی
اگه بخوایم توی این سایت با 10$ شروع کنیم چه جور این مبلغ رو به حساب شرکت واریز کنیم وسودی رو که به حساب لیبرتیمون واریز میکنن چه جوری به حساب بانکیمون انتقالش بدیم و کلا تا چه اندازه میشه بهش اعتماد کرد؟ آیا اصل پولمون برمیگرده ؟
ممنون میشم اگه در این زمینه راهنمایی کنید
به نظر شما تا چه قدر میشه تو این سایت ریسک کرد؟ چون همین طور مبالغ برداشتی شما بیشتر میشه که نشان از افزایش سرمایه هست:lol: ما هم بریم افزایش بدیمبرداشتی 17 یکشنبه 14 آبان 91
جهت عضویت کلیک کنید(آموزش ثبت نام پست شماره یک) https://avo.net/?ref=AVO7729175
![]()
برداشتی 17 یکشنبه 14 آبان 91
جهت عضویت کلیک کنید(آموزش ثبت نام پست شماره یک) https://avo.net/?ref=AVO7729175
![]()
به نظر شما تا چه قدر میشه تو این سایت ریسک کرد؟ چون همین طور مبالغ برداشتی شما بیشتر میشه که نشان از افزایش سرمایه هست:lol: ما هم بریم افزایش بدیم![]()
داداش شما افزایش دادی مبلغ سرمایه گذاریتو ؟ دوبار برداشت داشتید امروز! چقدر سرمایه گذاری کردید؟
سلام مجدد
دوستان الان مجدا چک کردم سود در بالانس وارد شده بود و نیز با نماینده avo در ترکیه هم صحبت کردم.ایشون هم موضوع هکرها را تایید کرد و گفت شرکت داره از طریق اینترپل دنبال میکنه و شاید تا دو یا سه روز دیگه این مشکل سایت ادامه داشته باشه.
داداش شما که زنگ میزنی صحبت میکنی ببین نمیتونی از زیر زبونشون بکشی چند روز دیگه اسکم میشهدوستان این لینک رو نگاه کنید نظرتون رو بدید.
Will Avo.net Survive The Next 30 Days?
دوست عزیز اولا که من زنگ نزدم بلکه با اسکایپ صحبت کردم.دوما نمیشه شما حرفتو با طعنه و نیش نزنی؟مگه ازت دعوت کردم بیای عضو avo بشی؟من اگه سرمایه گذاشتم برای خودم گذاشتم و مسئولیتش با خودمه کسی رو هم ترغیب نکردم.متاسفانه تو این سایت خیلی ها آداب صحبت کردن را خوب نمی دونند.
داداش شما که زنگ میزنی صحبت میکنی ببین نمیتونی از زیر زبونشون بکشی چند روز دیگه اسکم میشهدوستان این لینک رو نگاه کنید نظرتون رو بدید.
Will Avo.net Survive The Next 30 Days?
دوست عزیز اولا که من زنگ نزدم بلکه با اسکایپ صحبت کردم.دوما نمیشه شما حرفتو با طعنه و نیش نزنی؟مگه ازت دعوت کردم بیای عضو avo بشی؟من اگه سرمایه گذاشتم برای خودم گذاشتم و مسئولیتش با خودمه کسی رو هم ترغیب نکردم.متاسفانه تو این سایت خیلی ها آداب صحبت کردن را خوب نمی دونند.
شما چرا به خودت میگیری عزیزم من طرف صحبتم شما نیستی اون حرفم واسه شوخی بود! به هرحال من خواستم بچه های تاپیکو روشن کنم نمیخواد به شما بر بخوره! شما وکیل وصی AVO ای ؟ بعدشم شما قبل اینکه عضو پی تی بشی من عضو AVO بودم.(در جواب "مگه ازت دعوت کردم بیای عضو avo بشی؟")