• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

nefarious

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من موقع ثبت نام آدرس امریکا زدم ، آیا به نظر شمل مشکلی پیش می آید یا نه؟
لطفا بگید خودتون چه آدرس هایی دادید

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام دوستان
من موقع ثبت نام آدرس امریکا زدم ، آیا به نظر شمل مشکلی پیش می آید یا نه؟
لطفا بگید خودتون چه آدرس هایی دادید

نه عزیز جان کشور و آدرس فرقی نداره
البته تا الان که با ایران هم مشکلی نداشته

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
علیک السلام
دوست عزیز صفحه قبل چه ربطی داره؟اگه منظورت سایت finvance هست که اصلا اون با مشخصاتی که در پست قبل در مورد avo مطرح شد تفاوت های زیادی دیده میشه.لطفا نظری بدید که با تقریبی از استدلال هم درش باشه نه همینطوری .
سلام برادر
همین طوری نیست منظور این هست که مثلا من میام میگم این سایت مورد اطمینانه به این دلیل و به اون دلیل بعد شما میری مثلا 2000 دلار پول توش میذاری یهو میبینی فرداش اسکم شد میای یقه منو میگیری که چرا گفتم این سایت اسکم نمیشه واسه همینه که کسی اینجا سایتی رو توصیه نمیکنه , مثلا همین سایت liberty-loan خیلی سایت خوبی بود و احتمال اسکم شدنش رو تو فروم های خارجی کاربرا خیلی کم میدیدن ولی دیدی که آخرش پولا رو ورداشت و فرار کرد
در مورد تفاوت این سایت هم اگر منظورتون اینه که همش میگه هایپ نیست به قول دوستمون mr exchanger این هم یک روشه برای جذب سرمایه های 6000 7000 دلاری و حتی بالاتر از افراد و در آخر .....
این سایت هم با توجه به خرج هایی که کرده و مشخصاتی که گذاشته و پرداختی های دقیق و ..... من فکر میکنم در بدترین حالت تا 4 5 ماه دیگه آنلاین میمونه و اسکم نمیشه ولی بازم ریسک پول گذاشتن با خودتونه چون تنها صاحب این سایته که میدونه سایتش میخواد واسه 10 سال کار کنه یا 10 روز دیگه جمع میکنه و میره!!
در نهایت هم حرف تمام کسایی که چندین ساله تو هایپ هستن همینه که هیچ هایپی نیست که تا ابد آنلاین بمونه و بهترین هایپ هم بالاخره اسکم میشه فقط دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
راحت اعتماد نکنید تا پولتون از دست نره

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
میگفتن که هم با avo.net و هم با avousa.com میشه رفت تو سایت ولی من که فقط با avo.net میتونم برم و avousa.com اصلا باز نمیشه برای بقیه هم همین طوریه؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
منم فقط .net برام باز میشه...

یه سوال:
اینا مگه نگفتن به خاطر قوانین آمریکا ما مجبور شدیم از .net بریم به usa.com ؟
خب هنوز که انتخابات تو آمریکا برگزار نشده... بالطبع قوانین آمریکا هم که عوض نشده تو این مدت!!! پس چی شد که تونستن دوباره برگردن به .net ؟؟؟!!!
گاوبندی کردن؟!! :D

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
منم فقط .net برام باز میشه...

یه سوال:
اینا مگه نگفتن به خاطر قوانین آمریکا ما مجبور شدیم از .net بریم به usa.com ؟
خب هنوز که انتخابات تو آمریکا برگزار نشده... بالطبع قوانین آمریکا هم که عوض نشده تو این مدت!!! پس چی شد که تونستن دوباره برگردن به .net ؟؟؟!!!
گاوبندی کردن؟!! :D
آره منم دقیقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم ولی شاید چون usa رو هم دامینش رو دارن این جوری شده شاید هم از اول چرت گفتن و دامینشون مشکلی واسش پیش اومده بود که مجبور شدن برن رو اون یکی

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
کسی میتونه ساپورت رو باز کنه؟
دامین avousa رو چی؟ اونم هنوز باز نمیشه
ادیت: الان با ساپورت حرف زدم گفت هنوز داریم رو سایت کار میکنیم واسه همین بعضی بخش ها یا باز نمیشه یا با ارور باز میشه , دامین avousa هم گفت به زودی در دسترس میشه

Last edited:

bourn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت همگی
اگه بخوایم توی این سایت با 10$ شروع کنیم چه جور این مبلغ رو به حساب شرکت واریز کنیم وسودی رو که به حساب لیبرتیمون واریز میکنن چه جوری به حساب بانکیمون انتقالش بدیم و کلا تا چه اندازه میشه بهش اعتماد کرد؟ آیا اصل پولمون برمیگرده ؟
ممنون میشم اگه در این زمینه راهنمایی کنید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام خدمت همگی
اگه بخوایم توی این سایت با 10$ شروع کنیم چه جور این مبلغ رو به حساب شرکت واریز کنیم وسودی رو که به حساب لیبرتیمون واریز میکنن چه جوری به حساب بانکیمون انتقالش بدیم و کلا تا چه اندازه میشه بهش اعتماد کرد؟ آیا اصل پولمون برمیگرده ؟
ممنون میشم اگه در این زمینه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
شما برا این کار احتیاج به ایجاد اکانت لیبرتی دارید که با شارژ کردن اون اکانت می تونید در سایت سرمایه گذاری کنید ( توضیح در مورد ثبت نام و ایجاد حساب لیبرتی در پست اول همین تاپیک هست)

شما 90 روز کاری روزانه سه درصد سود می گیرید و بعد از 90 روز هم اصل پولتون رو می تونید بگیرید. و سودی رو که دریافت می کنید رو می تونید به کاربران همین فروم بفروشید و معادل ریالی اون رو دریافت کنید.
و در مورد اطمینان هم تنها یک چیز رو می تونم بگم که این سایت تا الان عالی کار کرده

موفق باشید

bourn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از شماAHMD222
فک کنم به سادگیم نمیشه زیر مجموعه گرفت مستلزم وقت و زمان هست..اما فک کنم ارزششو داشته باشه
پاینده باشید

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
برداشتی 17 یکشنبه 14 آبان 91
جهت عضویت کلیک کنید(آموزش ثبت نام پست شماره یک) https://avo.net/?ref=AVO7729175

به نظر شما تا چه قدر میشه تو این سایت ریسک کرد؟ چون همین طور مبالغ برداشتی شما بیشتر میشه که نشان از افزایش سرمایه هست:lol: ما هم بریم افزایش بدیم;)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
به نظر شما تا چه قدر میشه تو این سایت ریسک کرد؟ چون همین طور مبالغ برداشتی شما بیشتر میشه که نشان از افزایش سرمایه هست:lol: ما هم بریم افزایش بدیم;)

داداش شما افزایش دادی مبلغ سرمایه گذاریتو ؟ دوبار برداشت داشتید امروز! چقدر سرمایه گذاری کردید؟

سلام دوستان من فعلا سرمایه افزایش ندادم (فعلا40 دلار)
اما برداشت دوم دیروز همش کمسیون رفرال بود.
ولی دارم سایت رو مورد بررسی کامل قرار میدم که اگه مشکلی نبود ممکنه سرمایه ام افزایش بدم
موفق باشید

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام
دوستان سایت وحشتناک خرابه و به زور من یکی دوباری واردشدم اماتا این لحضه سودی مربوط به امروز در بالانس نیست یکی دیگه از دوستان هم میگفت امروز سودی تو بالانس نداشته.
یکی از دلایل کند شدن یک سایت اینه که هکر ها برای مدت زیادی حتی چند روز روی سایت مورد هدف پینگ میزارند و اینطوری سایت هدف مجبور میشه همش به اون reply کنه تا بالاخره تمام منابع سیستمی اون فقط متمرکز پاسخ به اون کانکشن بشه و نهایتا down بشه هر چند avo در سایتش زده که مجهز به DDos Protection هست یعنی حافظت در مقابل حملات DDos ...اما عملا تا حالا به آخرین وعده خودش مبنی بر maintenance سایت نرسیده.

Last edited:

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام مجدد
دوستان الان مجدا چک کردم سود در بالانس وارد شده بود و نیز با نماینده avo در ترکیه هم صحبت کردم.ایشون هم موضوع هکرها را تایید کرد و گفت شرکت داره از طریق اینترپل دنبال میکنه و شاید تا دو یا سه روز دیگه این مشکل سایت ادامه داشته باشه.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام مجدد
دوستان الان مجدا چک کردم سود در بالانس وارد شده بود و نیز با نماینده avo در ترکیه هم صحبت کردم.ایشون هم موضوع هکرها را تایید کرد و گفت شرکت داره از طریق اینترپل دنبال میکنه و شاید تا دو یا سه روز دیگه این مشکل سایت ادامه داشته باشه.

داداش شما که زنگ میزنی صحبت میکنی ببین نمیتونی از زیر زبونشون بکشی چند روز دیگه اسکم میشه :D دوستان این لینک رو نگاه کنید نظرتون رو بدید.

http://blog.hyip-pulse.com/will-avo-net-survive-the-next-30-days

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بالا