• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308

میدونم عزیز!
اون آدرسی ک دادم همین امروز راه افتاده! گفتم که طرف اگر هدفش این بوده که چند نفر رو گمراه کنه باید سایت رو با یه شباهت هایی طراحی میکرد که اقلا 4 نفر اشتباه کنند! نه اینجوری!

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام
ورود به سایت مشکل شده و یا باز نمیشه و با پیغام های زیر نمایش داده می شود:

Maintenance. Website will be available in 1 hour

یا

Delete install.php file for security reason please

ظاهرا دارند باز هم روش کار میکنند

Last edited:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
الان حدود 11 ساعت میشه که سایت باز نمیشه و قبلش پیغام بالا رو میداد و الان هم که kaspersky میگه سایت خطرناکه و نمیذاره وارد بشی
حدود 14 ساعت پیش هم درخواست 0.6$ دلار رو کردم که هنوز به حسابم واریز نشده , احتمالا به خاطر همین تغییرات سایت

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
الان حدود 11 ساعت میشه که سایت باز نمیشه و قبلش پیغام بالا رو میداد و الان هم که kaspersky میگه سایت خطرناکه و نمیذاره وارد بشی
حدود 14 ساعت پیش هم درخواست 0.6$ دلار رو کردم که هنوز به حسابم واریز نشده , احتمالا به خاطر همین تغییرات سایت

Nod که گیر نمیده!

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
یادم رفت بگم که به نظرات کاربرایی که میرن تو مانیتورها نظر میدن هم نمیشه زیاد اعتماد کرد مثلا چندین نفر هستن که توی گلدپول اومدن میگن ما هرروز برداشت میکنیم بعد مبلغ رو نوشته 3900$ !!!!!! که اگر 3% سودش بشه 3900 دلار یعنی طرف 130 هزار دلار پول گذاشته تو این سیستم!!!!!! که اصلا خودش جوکه یا یکی دیگه نوشته 1500 دلار که پول اینم میشه حدود 51 هزار دلار و بقیه هم که اکثرا حدود 700 دلار نوشتن که همین 700 دلار روزانه هم میشه 23000 دلار
کلا به این مانیتورها هم نمیشه زیاد اعتماد کرد فقط باید خودت بفهمی یه سایت چه قدر میمونه و چه قدر باید پول توش بذاری که من با توجه به تجربم میگم این سایت avo با توجه به خرجی که برای سایتش کرده و مشخصاتی که داده (آدرس و اسم و ....) و دامینش هم از سال 1996 رجیستر شده حداقل حداقل تا 1 سال آنلاین میمونه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
وارد سایت میتونی بشی؟

سایت که فعلا در دست تعمیره اما میتونم وارد بشم و همین نوشته ی سایت رو بخونم . (Maintenance. Website will be available in some hours.) منظورم اینه که ویروسی وجود نداره و NOD سایت رو بلاک نمیکنه.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سایت که فعلا در دست تعمیره اما میتونم وارد بشم و همین نوشته ی سایت رو بخونم . (Maintenance. Website will be available in some hours.) منظورم اینه که ویروسی وجود نداره و NOD سایت رو بلاک نمیکنه.
این پیغام رو دیشب میداد , توی فروم های خارجی هم چند نفر آنتی ویروسشون گیر میده بقیه هم که گیر نمیده یا آنتی ویروس ندارن میگن سرور forbid میکنه دسترسی به سایت رو
شما هم احتمالا تو کش مرورگرت مونده یه cntrl+f5 بزنی احتمالا درست میشه و اون پیغام هم دیگه نمیاد (کلا دیگه سایت نمیاد)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بچه ها بیاین همه یک بررسی کلی این AVO رو بکنیم ببینیم میشه مبالغ بالا توش بذاریم با نه ؟ (مثلا 500-1000$) هرکی دلیل خاصی داره که بشه به سایت اعتماد کرد بگه لطفا.(البته با سند و مدرک یا یک منبع معتبر)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
این پیغام رو دیشب میداد , توی فروم های خارجی هم چند نفر آنتی ویروسشون گیر میده بقیه هم که گیر نمیده یا آنتی ویروس ندارن میگن سرور forbid میکنه دسترسی به سایت رو
شما هم احتمالا تو کش مرورگرت مونده یه cntrl+f5 بزنی احتمالا درست میشه و اون پیغام هم دیگه نمیاد (کلا دیگه سایت نمیاد)

کنترل اف 5 زدم هیستوری هم کلا پاک کردم ، همه کوکی ها رو هم پاک کردم دوباره رفرش کردم همین اومد!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
بچه ها بیاین همه یک بررسی کلی این AVO رو بکنیم ببینیم میشه مبالغ بالا توش بذاریم با نه ؟ (مثلا 500-1000$) هرکی دلیل خاصی داره که بشه به سایت اعتماد کرد بگه لطفا.

منم همينو گفتم كه هركدوم هرچي ميدونه راجع ب اين سايت بياد با بقيه ب اشتراك بزاره تا دستمون بياد كه چقدر و تا كي ميتونيم ب اين سايت اطمينان كنيم..
من ك حسم رو تو صفحه قبل گفتم!
........................
الان زده ك سايت ساعت ٩ شب جي ام تي درست ميشه، به وقت ما كه +٣.٥ هستيم ميشه دوازده و نيم امشب؟

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
الان تو فیسبوک سایت نوشته ساعت 9PM GMT برمیگرده یعنی 21+3.30=12.30شب

[h=5]AVO INC[/h]46 minutes ago

Maintenance. Website will be available at 9:00 PM GMT.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
کنترل اف 5 زدم هیستوری هم کلا پاک کردم ، همه کوکی ها رو هم پاک کردم دوباره رفرش کردم همین اومد!
والا ما که موفق نشدیم همون پیغام رو هم ببینیم اول که کسپر ایراد میگرفت بعد که کسپر رو برای این سایت غیرفعال کردم حالا میره تو opendns و میگه سایت pishing هست و بلاک شد!!!!

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود
دوستان لطفا در این سایت فعلا سرمایه گذاری نکنید. با این ایمیلی که داده بویه اسکم کردن میاد : AVO INC New Plan 300% After 5 Days.

بدرود
موفق و سربلند باشید

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
درود
دوستان لطفا در این سایت فعلا سرمایه گذاری نکنید. با این ایمیلی که داده بویه اسکم کردن میاد : AVO INC New Plan 300% After 5 Days.

بدرود
موفق و سربلند باشید
به ما همچین ایمیلی نداده
اونی که برای شما فرستاده اسکمر بوده و ایمیل هم فیک بوده

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
درسته.. هم تو صفحه فیسبوک و هم از طریق ایمیل اطلاع دادن که ما همچین چیزی براتون نفرستادیم و اصلا به این دست ایمیل ها جواب ندین تا حسابتون هک نشه...

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
ساعت هنوز 10 شب نشده، ولی سایت به خوبی بالا میاد...
منم درخواست سودمو دادم...

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
نمیدونم برای چی برای من هنوز باز نمیشه , open dns میگه سایت پیشینگ هست و نمیذاره باز بشه تو کروم

بالا