Michael Corleone
Registered User
- نوشتهها
- 563
- لایکها
- 122
سایت اصلی اینهای با این سایت ضایعش چه هدفی داشته؟!!
اقلا مشابه طراحی میکرد یه چیزی!!!
The Resource for Non-Profit Management
https://avousa.com
سایت اصلی اینهای با این سایت ضایعش چه هدفی داشته؟!!
اقلا مشابه طراحی میکرد یه چیزی!!!
The Resource for Non-Profit Management
سایت اصلی اینه
https://avousa.com
الان حدود 11 ساعت میشه که سایت باز نمیشه و قبلش پیغام بالا رو میداد و الان هم که kaspersky میگه سایت خطرناکه و نمیذاره وارد بشی
حدود 14 ساعت پیش هم درخواست 0.6$ دلار رو کردم که هنوز به حسابم واریز نشده , احتمالا به خاطر همین تغییرات سایت
وارد سایت میتونی بشی؟Nod که گیر نمیده!
وارد سایت میتونی بشی؟
این پیغام رو دیشب میداد , توی فروم های خارجی هم چند نفر آنتی ویروسشون گیر میده بقیه هم که گیر نمیده یا آنتی ویروس ندارن میگن سرور forbid میکنه دسترسی به سایت روسایت که فعلا در دست تعمیره اما میتونم وارد بشم و همین نوشته ی سایت رو بخونم . (Maintenance. Website will be available in some hours.) منظورم اینه که ویروسی وجود نداره و NOD سایت رو بلاک نمیکنه.
این پیغام رو دیشب میداد , توی فروم های خارجی هم چند نفر آنتی ویروسشون گیر میده بقیه هم که گیر نمیده یا آنتی ویروس ندارن میگن سرور forbid میکنه دسترسی به سایت رو
شما هم احتمالا تو کش مرورگرت مونده یه cntrl+f5 بزنی احتمالا درست میشه و اون پیغام هم دیگه نمیاد (کلا دیگه سایت نمیاد)
بچه ها بیاین همه یک بررسی کلی این AVO رو بکنیم ببینیم میشه مبالغ بالا توش بذاریم با نه ؟ (مثلا 500-1000$) هرکی دلیل خاصی داره که بشه به سایت اعتماد کرد بگه لطفا.
والا ما که موفق نشدیم همون پیغام رو هم ببینیم اول که کسپر ایراد میگرفت بعد که کسپر رو برای این سایت غیرفعال کردم حالا میره تو opendns و میگه سایت pishing هست و بلاک شد!!!!کنترل اف 5 زدم هیستوری هم کلا پاک کردم ، همه کوکی ها رو هم پاک کردم دوباره رفرش کردم همین اومد!
به ما همچین ایمیلی ندادهدرود
دوستان لطفا در این سایت فعلا سرمایه گذاری نکنید. با این ایمیلی که داده بویه اسکم کردن میاد : AVO INC New Plan 300% After 5 Days.
بدرود
موفق و سربلند باشید
نمیدونم برای چی برای من هنوز باز نمیشه , open dns میگه سایت پیشینگ هست و نمیذاره باز بشه تو کروم