• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
این آخرین آپدیت شرکت
ue to the USA rules on providing international investment services, we are being forced to change our main domain from avo.net to avousa.com. From today, you can visit us at avousa.com

AVO INC reached one million active members this week which caused our servers to get very slow during the past 24 hours. Today, we have bought more powerful servers and we are proud to announce that AVO INC can now handle up to ten million active customers at the same time.

Please note that AVO INC is not a High-Yield Investment Program (HYIP) and is not related to the HYIP industry in anyway which involves very high risks for its clients. The difference is AVO INC guarantees your investment and profits from all sides with absolutely no risk when you invest with us.

We have additional good news for you, we are preparing to add new features such as instant withdrawals, compounding option and direct exchange services during the next weeks we will keep you posted.

Thank you for your patience and understanding.

و این ترجمه گوگل اون با کمی دخل و تصرف:
قوانین ایالات متحده آمریکا در مورد ارائه خدمات سرمایه گذاری بین المللی، ما را مجبور به تغییر دامنه اصلی ما از avo.net به avousa.com. از امروز شما می توانید با ما در avousa.com بازدید کنید.
AVO INC یک میلیون عضو فعال دارد که باعث شد در طی 24 ساعت گذشته سرورهای ما به بسیار آهسته و سایت دیر باز شود .ولی امروز، ما سرور قوی تری خریداری کردیم و با افتخار اعلام می کنم که AVO INC در حال حاضر می تواند تا ده میلیون مشتری فعال در یک زمان ساپورت کند،
لطفا توجه داشته باشید که AVO INC بالا عملکرد برنامه های سرمایه گذاری (HYIP) نمی باشد و مثل صنعت HYIP در هر حال که ریسک بسیار بالا برای مشتریان خود هست نیست. تفاوت AVO در این است که AVO INC تضمین و سود سرمایه گذاری خود را از هر لحاظ و مطلقا هیچ خطری سرمایه گذاری شما رو تهدید نمی کند.

و اما خبر خوب برای شما، ما در حال آماده شدن برای اضافه کردن ویژگی های جدید مانند برداشت از طریق مسنجر، ترکیب گزینه ها و خدمات ارز مستقیم در طی هفته های بعدی که اعلام خواهد شد

با تشکر از شما برای صبر و درک شما.
برای ثبت نام کلیک کنید (آموزش ثبت نام پست شماره یک)
https://avousa.com/?ref=AVO7729175

موفق باشید

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
اینم برداشتی یازدهم (واریزی سوم امروز )

7d161ac8d8a7.jpg

extern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
برای ایجاد حساب libertyreserve مشکلی نداره با مشخصات ایرانی عضو شیم ؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سلام.
برای ایجاد حساب libertyreserve مشکلی نداره با مشخصات ایرانی عضو شیم ؟

نه..با ایران هیچ مشکلی نداره...
فقط برای لاگین کردن چون فیلتره باس با چیز پی ان یا پرو.کسی واردش بشی..

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
به منم واریز شد... (حال عکس لیبرتی گذاشتن ندارم! همین ایمیل رو قبول کنین!)

Hello ***** (AVO5441186),

$0.60 has been successfully sent to your LibertyReserve account U4613548.
Transaction batch is 116414186.

Best Regards,

AVO INC

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان در مورد اینکه گفته ما هایپ نیستیم میشه صحبت کرد...
آخه روزی %2.14 (با احتساب روزهای تعطیل) سود دادن معنی ای جز هایپ میتونه داشته باشه؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
آخه روزی %2.14 (با احتساب روزهای تعطیل) سود دادن معنی ای جز هایپ میتونه داشته باشه؟
درسته دوست عزیز
منم نمی تونم قبول کنم که هایپ نیست ، ولی صحبتی که خودشون می کنن و خیلی هم اصرار دارن که هایپ نیست

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سایت بالا نمیاد
گویا رفتنشون
:(

دوست عزیز هنوز تغییرات کامل نشده و قراره تا 7.5 عصر تمام میشه و ممکنه تو این مدت سایت به طور موقتی دچار مشکل بشه ولی دیگه از امشب نباید مشکلی داشته باشه

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
AVO INC سایت خوبی هست و با این حرفش فقط میخواد به سرمایه گذار های هایپ و فارکس و... بقبلونه که هایپ نیست.
البته اینم بگم که مدیران تیم AVO INC بسیار باهوشند که میخوان بینش افراد رو نسبت به سایتشون از حالت هایپ برگردونند و ذهن افراد و به این بقبلونن که AVO INC هایپ نیست.
خوب این هم یک روش خوب هست برای جذب سرمایه ی بالا از افراد و در آخر...

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
یه لحضه سایت باز شد وارد شدم دیدم موجودیم صفر شده.عجیبه!

tohin

Registered User
لایک‌ها
27

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
مبلغ برگشت اما عکس سرتیفیکیت نمایش داده نمیشه.برای شما چطور؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان حجم دیتابیس سایت زیاده و درحال انتقاله این طبیعیه که اطلاعات اکانت شما رو هر بار نصفه نیمه نمایش بده
خواهشا تحمل داشته باشین و اینقدر لحظه به لحظه گزارش نکنین.
چون روزهای شنبه و یکشنبه هم تعطیله در اروپا و امریکا ممکنه باز هم مشکلاتی در این دو روز باشه
پس تا روز دوشنبه امادگی هر نوع قطعی یا اختلال رو در سایت داشته باشین
صبور باشید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سایت یک 3 4 باری قطع و وصل شد اما این دفعه که وصل شده هنوز قطع نشده منم درخواست دادم حالت Pending هستش پرداخت کرد همینجا میذارم.

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از اطلاع رسانی

من یه سوال داشتم.
وقتی این شرکت اینقدر از کار خودش مطمئن هست و اونقدر سود می کنه که روزانه 3 درصدش رو به ما میده، چرا از بانک های خودشون که بهره های بانکی خیلی پایینی هم دارن، وام نمی گیره و کار خودشو ادامه نمی ده؟
بخصوص شرکتی که اونقدر با اعتبار و بازده اقتصادی بالایی هست!
اینجوری برای خودش هم راحت تره و خودشو به دردسر نمی اندازه!

خودتون رو فرض کنین که یه کاری پیدا کنین که سود خوبی داشته باشه، خب چه نیازی هست که دیگران رو تو خطر بندازین و از اونها برای پیشرفت کارتون استفاده کنین؟ کافیه برین و چند تا وام بگیرین و با خیال راحت به کارتون ادامه بدین تا همه سودش هم تو جیب خودتون بره.

وقتی بانک های پیشرفته غربی هم نمی تونن بخصوص تو این وضع بد اقتصادی، چنین سودی رو به مشتری هاشون بدن، اونوقت این شرکت ها چطور چنین سودی رو می تونن به اعضاشون بدن؟
این مساله واقعاً جای تأمل و بحث داره!

وگرنه این روزها تو این وضع بد اقتصادی کسی بدش نمیاد یه کار مطمئن و پر سود گیر بیاره. اگه درصد اطمینان و اعتمادش اونقدر که میگین بالاست، پس چرا زودتر سرمایتون رو افزایش نمی دین؟
از دوستان اگه کسی آشنایی اون طرف آب، تو شهری که این شرکت هست، داره سعی کنه باهاش ارتباط برقرار کنه و اطلاعات بیشتری رو کسب کنه و به ما منتقل کنه. حتی اگه شده اونهایی که تو کار چت حرفه ای هستن، یه ایرانی رو اونجا گیر بیارن که بتونه برامون پرس و جو کنه و از وضع شرکت و اعتبارش برامون اطلاعات جمع کنه.

من خیلی دوست دارم سرمایه گذاری کنم ولی چند سال قبل تو یه شرکت دیگه اینوست کردم و آخرش هم فهمیدم دست چند تا ایرانی پشت جریان بوده! حتی شرکتی هم به همون آدرسی که گفته بودن، ثبت شده بود ولی بازم جریان کلاه برداری بود!
یا حق.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دوست عزیز تنها دلیلی که من تونستم پیدا کنم اینه که این بانک متعلق به چند گردن کلفته که دارن از این راه پول شویی میکنن!!

بالا