• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت بسیار عالی برای شما (سرمایه گذاری و کسب درامد در شرکت AVO INC)

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز شما چه قدر سرمایه گذاری کردید؟ و این که این سرمایه گذاری از سودتون هست یا اصل پول؟

سلام دوست عزیز
من بیست دلار سرمایه گذاری اولیه کردم و از سود خودم و کمسیون رفرال هم بیست دلار سرمایه گذاری کردم (کلاً 40 دلار)
که در این حالت درآمد روزانه من غیر از کمسیون رفرال یک دلار و بیست سنت هست ( البته فعلا )

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122

سلام دوست عزیز
من بیست دلار سرمایه گذاری اولیه کردم و از سود خودم و کمسیون رفرال هم بیست دلار سرمایه گذاری کردم (کلاً 40 دلار)
که در این حالت درآمد روزانه من غیر از کمسیون رفرال یک دلار و بیست سنت هست ( البته فعلا )
ممنون من الان 10 دلار ریختم تو حسابم کار دیگه ای نمیخواد انجام بدم؟ همین جوری خودش سود میاد؟

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون من الان 10 دلار ریختم تو حسابم کار دیگه ای نمیخواد انجام بدم؟ همین جوری خودش سود میاد؟

سلام داداش شما بعد از ثبت نام وارد اکانت خود شوید و طبق این دو عکس 1.2 فرایند ثبت نام رو تکمیل کنید،
دیگه کار دیگه ای نمی خواد انجام بدید بجز اینکه 90 روز کاری هر روز وارد اکانت خود بشید و سودتون رو برداشت کنید

موفق باشید

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سلام داداش شما بعد از ثبت نام وارد اکانت خود شوید و طبق این دو عکس 1.2 فرایند ثبت نام رو تکمیل کنید،
دیگه کار دیگه ای نمی خواد انجام بدید بجز اینکه 90 روز کاری هر روز وارد اکانت خود بشید و سودتون رو برداشت کنید

موفق باشید
بله دیگه منظورم از این که 10 دلار ریختم این بود که از لیبرتی ریزرو توی اکانتم تو این سایت ریختم
پس کار دیگه ای نمیخواد انجام بدم
مرسی

farhikhteh

Registered User
لایک‌ها
6
ببخشید این کار "ربا " که محسوب نمی شه ؟ از نظر شرعی می شه انجام داد؟

hamidreza-p

Registered User
لایک‌ها
158
ببخشید این کار "ربا " که محسوب نمی شه ؟ از نظر شرعی می شه انجام داد؟

بعید می دونم مشکل نداشته باشه!
دیگه کلاً رباست!
از این واضح تر؟!!!
درضمن من موندم چرا خود استارتر نمی خواد اسم حسابش رو توی لیبرتی نشون بده؟!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بعید می دونم مشکل نداشته باشه!
دیگه کلاً رباست!
از این واضح تر؟!!!
درضمن من موندم چرا خود استارتر نمی خواد اسم حسابش رو توی لیبرتی نشون بده؟!

دوست عزیز هیچکی نشون نمیده حساب خودشو !! بخاطر مسائل امنیتی و اینکه ازش سوء استفاده نشه!!

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
الان من 10 $ بریزم اونوقت روزی چقدر به حساب من سود واریز می کنند دوست عزیز؟؟؟بعد حساب وب مانی دارم ..میشه با حساب وب مانی؟؟

بعد از روز اول سود رو واریز می کنند دیگه؟درسته؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
الان من 10 $ بریزم اونوقت روزی چقدر به حساب من سود واریز می کنند دوست عزیز؟؟؟بعد حساب وب مانی دارم ..میشه با حساب وب مانی؟؟

شما 10$ بریزی روزی 30 سنت به جز شنبه یکشنبه بهت سود میده که همون لحظه که پول به حساب سایت واریز شد میتونی درخواست بدی تا بریزن بو حساب اینترنتیت. نه وب مانی نمیشه فقط لیبرتی و پرفکت مانی قبول میکنه

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104

سلام
تشکر می کنم از دوست خوبم آقای
moeen_yz
شما اگه الان ده دلار بریزید روزی سه درصد سود می گیرید به مدت 90 روز کاری که روزانه می تونید سودتون رو برداشت کنید ( روزهای شنبه و یکشنبه سایت سود نمیده) که بعد از 90 روز کاری سود ده دلارتون میشه 27 دلار و با خود ده دلار اولیه کلاً 37 دلار میشه.
در مورد حساب هم سایت فعلا فقط با لیبرتی و پرفکت مانی کار می کنه

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام دوستان AVO بازم مشکل داره.از دیشب sign in خیلی طول میکشه و یا اصلا وارد حساب نمیشه.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوستان AVO بازم مشکل داره.از دیشب sign in خیلی طول میکشه و یا اصلا وارد حساب نمیشه.

نه دوست عزیز مشکلی نداره من همین الان ظرف 10 ثانیه لاگین شدم تو حسابم!

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوستان اگه ممکنه یه ping از avo بزارید ببینیم چنده؟و آیا time out هم میده یا نه؟ من که خیلی تایم اوت دارم ازش پینگش هم 280 تا 320
با تشکر

Last edited:

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
چرا از اساتید خوره هایپ! کمتر تو این تایپک شرکت میکنند؟
نیازمند یاری سبزتان هستیم!
من الان میخوام بیشتر اینوست کنم ولی موندم همین الان؟؟؟.. بزارم یکم صبر کنم بعد؟؟؟..کم؟ زیاد؟
نظر بدید!
فکر میکنید چه قدر دووم بیاره این سایت؟
...
خودم اینجوری حس میکنم که بعد از این تغییر سرورها دو حالت میتونه پیدا کنه.. چون موقع خرابی سایت از هر گوشه و کنار ندای اینم اسکم شد میومد و بعد از رفع مشکلات سیل: هانست ادمین! تنکس ادمین! پرفکت سیستم! و ... روانه فیس. بوک و تویتر و فروم های مختلف شد..پس:
یا ممکنه ادمین هدف کوتاه مدت داشته باشه و بعد از افزایش خوب پول واریزی به سایت در اثر همین اتفاق بیاد و مثلا بعد چند هفته دیگه جمع کنه،
و یا با هدف بلند مدت باشه و قشنگ یه سالی کار کنه!
حس نمیکنم بین این دوتا باشه!
بقیه دوستان هم لطف کنن در این مورد نظر بدن، چون دیگه هممون میدونیم پرداختی هاش الان کاملا دقیقه،
ضمن اینکه وعده داده تو این هفته قابلیت کامپاند و برداشت اینستانت رو فعال میکنه.
در این موارد بحث کنید...
با سپاس...

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
برداشتی 14
سه شنبه 9 آبان 91

جهت عضویت کلیک کنید(آموزش ثبت نام پست شماره یک)
https://avousa.com/?ref=AVO7729175

دوستان من تصمیم گرفته بودم سند برداشتی اینجا نزارم ، چون دیگه برای همه ما ثابت شده که پرداختی سایت واقعاً عالی هست اما باز هم چند تا از دوستان برام پیام می فرستند و می پرسند واقعاً سایت پرداختی داره و اصرار داشتند که من همیشه سند برداشتی رو تو تاپیک بزارم، و من هم به احترام آنها این کار رو می کنم که همیشه مطلع از آخرین اخبار سایت ( پرداخت یا عدم پرداخت) باشند.
موفق باشید.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
چرا از اساتید خوره هایپ! کمتر تو این تایپک شرکت میکنند؟
نیازمند یاری سبزتان هستیم!
من الان میخوام بیشتر اینوست کنم ولی موندم همین الان؟؟؟.. بزارم یکم صبر کنم بعد؟؟؟..کم؟ زیاد؟
نظر بدید!
فکر میکنید چه قدر دووم بیاره این سایت؟
...
خودم اینجوری حس میکنم که بعد از این تغییر سرورها دو حالت میتونه پیدا کنه.. چون موقع خرابی سایت از هر گوشه و کنار ندای اینم اسکم شد میومد و بعد از رفع مشکلات سیل: هانست ادمین! تنکس ادمین! پرفکت سیستم! و ... روانه فیس. بوک و تویتر و فروم های مختلف شد..پس:
یا ممکنه ادمین هدف کوتاه مدت داشته باشه و بعد از افزایش خوب پول واریزی به سایت در اثر همین اتفاق بیاد و مثلا بعد چند هفته دیگه جمع کنه،
و یا با هدف بلند مدت باشه و قشنگ یه سالی کار کنه!
حس نمیکنم بین این دوتا باشه!
بقیه دوستان هم لطف کنن در این مورد نظر بدن، چون دیگه هممون میدونیم پرداختی هاش الان کاملا دقیقه،
ضمن اینکه وعده داده تو این هفته قابلیت کامپاند و برداشت اینستانت رو فعال میکنه.
در این موارد بحث کنید...
با سپاس...
سلام
تشکر می کنم از دوست عزیز آقای pmforlife ، سوالی که پرسیدند واقعا سوال بجایی هست
چون خودم هم این موضوع چند روزی فکرم رو مشغول کرده چون می خواستم مبلغ بیشتری سرمایه گذاری کنم و حتی با چند تا از نمایندگان شرکت در چند کشور مختلف صحبت کردم و نظرشون رو در مورد اینکه بیشتر اینوست کنم یا نه، اونا در جواب گفتند که سایت داره با قدرت کار می کنه و داره روز به روز بهتر میشه ودرصد اینکه اسکم بشه خیلی ضعیفه،
اما خوب باید جانب احتیاط رو رعایت کرد، و هر کس به اندازه توانش ریسک کنه که اگه سایت اسکم شد مشکل پیدا نکنه ، و از دوستان با تجربه هم اگه راهی بلدند که بیشتر این شرکت رو مورد بررسی قرار بدند ممنون میشم عنوان کنند ، که خدای ناکرده کاربران عزیز کشورمون که می خواهند سرمایه گذاری کنند متضرر نشند
ممنون

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
برداشتی 14
سه شنبه 9 آبان 91

جهت عضویت کلیک کنید(آموزش ثبت نام پست شماره یک)
https://avousa.com/?ref=AVO7729175

دوستان من تصمیم گرفته بودم سند برداشتی اینجا نزارم ، چون دیگه برای همه ما ثابت شده که پرداختی سایت واقعاً عالی هست اما باز هم چند تا از دوستان برام پیام می فرستند و می پرسند واقعاً سایت پرداختی داره و اصرار داشتند که من همیشه سند برداشتی رو تو تاپیک بزارم، و من هم به احترام آنها این کار رو می کنم که همیشه مطلع از آخرین اخبار سایت ( پرداخت یا عدم پرداخت) باشند.
موفق باشید.
سرمایتون رو به 116 دلار افزایش دادید یا چند روز برداشت نکردید؟ البته فضولی نیست واسه خودم میپرسم که ببینم بیشتر سرمایه بذارم یا نه

Last edited:

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سرمایتون رو به 116 دلار افزایش دادید یا چند روز برداشت نکردید؟ البته فضولی نیست واسه خودم میپرسم که ببینم بیشتر سرمایه بذارم یا نه
سلام دوست عزیز
سرمایه ام رو به 40 دلار افزایش دادم و این مبلغ بالانس دیروز و امروز بود بعلاوه مقداری کمسیون رفرال

بالا