آژانس هواپیمایی

فرم submit با html

شروع موضوع توسط mghomeishy2010 ‏9 ژوئن 2007 در انجمن HTML

  1. mghomeishy2010

    mghomeishy2010 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پیشوا
    آقا با html ميشه فرم submit درست كرد؟ :blush:
     
  2. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    با اجازه ی دیگر دوستان ؛

    بله فقط باید action فرم را تنظیم کنید. یعنی اسکریپت ها یا کدها در نسخه و صفحه ی دیگری و با یک نام دیگر ذخیره شود و شما فقط عمکرد فرم را روی آن تنظیم کنید. برای مثال:

    که در واقع YOUR ADDRESS آدرس همان اسکریت و YOUR METHOD هم می تواند get یا post باشد.
     
  3. mghomeishy2010

    mghomeishy2010 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پیشوا
    خسته نباشي
    درست منظور من رو متوجه نشدي شما
    من ميخوام ببينم با خود html ميتونم يا نه
    يني اينكه اون فايلي كه توي action آدرس ميدم هم html باشه
     
  4. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    تا آنجایی که من می دانم خیر !!
     
  5. mghomeishy2010

    mghomeishy2010 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پیشوا
    مرسی
    ولی شما تا کجا میدونی؟ :D
     
  6. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    در حالت عادی نمیشه ولی میشه سرور رو طوری تنظیم كرد كه آدرس html رو به یه فایل aspx یا php بفرسته یا اصلاً با فایل html به صورت برنامه مثلاً php رفتار كنه. منتهی باید سرور قابلیتشو داشته باشه و امكانشو بده. مثلاً سرور apache معمولاً با یه دستور ForceType در htaccess. یا تنظیم از طریق cpanel (اگه كنترل پانلش همین باشه) حالت دوم رو بهت میدن. رو سرور من اسم اون قسمت در كنترل پانل apache handlers هست. فكر میكنم رو سرورهای دیگه اسمش ممكنه متفاوت باشه.
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. mghomeishy2010

    mghomeishy2010 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پیشوا
    از طریق php رو خودم بلدم
    ولی میخواستم بدونم با خود html میشه یا نه
    چون من خودم html زیاد وارد نیستم، یکی گفته بود میشه میخواستم ببینم درست میگه یا نه :D
     
  9. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    دقت نمیکنی دیگه ..

    HTML فابلیت پردازش اطلاعات رو نداره.
    مگه اینکه به وب سرور بگی که بره فایل html رو کامپایل کنه ، حالا یا با apache یا با asp.dll .
    ولی در حالت کلی شما اگه action رو به فایل html بدی ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته و یه صفحه جدید فقط باز میشه.
     
  10. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    جل الخالق. شما php بلدی ولی html زیاد وارد نیستی!!! مگه میشه یکی html وارد نباشه بعد php یاد بگیره؟
     
  11. mghomeishy2010

    mghomeishy2010 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    پیشوا
    چرا نميشه،
    من اصلا كتابي در مورد html نخوندم فقط به صورت تجربي يه چيزايي بلدم.
    ولي php رو دارم ميخونم و به يه جاهايي رسيدم كه بتونم يه فرم طراحي كنم
     
  12. phantom_alon

    phantom_alon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2006
    نوشته ها:
    206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Karaj
    ببین دوست من . html یک زبان برنامه نویسی نیست .به همین دلیل یک اسکریپت تکمیلی به اون اضافه میشه که همون جاوا اسکریپت خودمونه .
    همچین چیزی که شما می خاین توی دستورات جاوااسکریپت نوشته میشه و در html استفاده می شه که همون html حساب میشه (پسوند صفحه html ).
    البته وقت زبان برنامه نویسی php هست ، چرا به کد های ساده html توجه می کنید ؟
    یه چیز دیگه .لازم نیست دستورات پیش پا افتاده Html رو فرابگیرید ، الان دیگه برنامه ها تحت وب با دستورات htmlx راحت براتون کار میدن .
     
  13. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ................................. ;)
     
  14. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    خب دیگه. نتیجه غیر اصولی یاد گرفتن همین میشه كه هر چی میگیم متوجه نمیشی. من به شما گفتم میتونی سرور رو طوری تنظیم كنی كه به فایل html به چشم فایل php نگاه كنه كه در این حالت میتونی تو فایل html كدهای php قرار یدی. در حالی كه تو حالت عادی نمیشه. ربطی هم به javascript‌ و چیزای دیگه نداره. تا html هم كامل بلد نباشی php دو قرون نمی ارزه.
     
  15. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب یعنی پرشین تولز از این امکان استفاده می کنه؟ که توی فایل های HTML می بینیم که اسکریپت هست؟ مثل این :
    یا اینکه می توانند تعداد بازدید از هر تاپیک را در یک فایل html ببینند.

    ------------------

    راستی پسوند دیگری هم می شود برای اینگونه فایل ها در نظر گرفت؟ یعنی فرمی با ASP.Net یا ASP ا اصلا PHP نوشته بشه و توی یک پسوند دلخواه ذخیره بشود؟
     
  16. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    بله، میشه.
    وب سرور رو باید تنظیمات لازم رو انجام داد
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی