• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرنگی یا ایرانی ؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
چطور جایی که یکی دیگه قبلا یونشو گذاشته و خرابکاری هم شاید کرده میشینید . تازه بعدشم یونتونو بدون اب با دستمال پاک میکنین و شلوارو میکشین بالا:general304:

معلومه تاحالا تو ایران توالت فرنگی رو از نزدیک ندیدی ها !! تو ایران بقل توالت فرنگی شیر اب هم میزان

یه چیز جالب اینه ایرانی جماعت ادعای تمیزی میکنه و خارجی ها رو مسخره میکنه که شماره ۲ رو نمیشورن و با دستمال پاک میکنن ولی نمیدونم چرا وقتی تو مکان های عمومی تو ایران که میری از بوی عرق خفه میشی !!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اونوقت چی جوری با فرنگی و آب خودشونو میشورن ؟:general208::general208:

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
ایرانی میشه انواع مریضی از جمله : زانو درد و آرتروز زانو . فیشر . شقاق . بیرون زدگی . سرطان روده بزرگ . دیگه انتخاب با خودتونه . ما همه چیزمون اشتباهه

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
ایرانی میشه انواع مریضی از جمله : زانو درد و آرتروز زانو . فیشر . شقاق . بیرون زدگی . سرطان روده بزرگ . دیگه انتخاب با خودتونه . ما همه چیزمون اشتباهه
منبعي هم براي حرفت داري؟ سرطان روده ديگه چه ربطي به توالت ايراني داره؟

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
معرفی میکنم نمونه بارز یک نادان:general502:

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

ایرانی ها همیشه با چیز های که بهش عادت ندارن مخالفت و مقاومت میکنن در استفاده ازش ! حالا چه توالت فرنگی باشه چه تکنولوژی ولی بعدش براش سر و دست میشکونن . یه زمانی میگفتن ماشنین اتومات خوب نیست گریبکس زود خراب میشه ولی الان ..... یا یه زمانی میگفتن ماکروویو سرطان زاس ! حالا ۲۰ سال دیگه اگه تو خونه کسی تو ایران یه توالت ایرانی پیدا کردید ! کلا باید خودشون همه چیز رو امتحان کنن تا به نتیجه برسن که خوبه یا بده انواع مریضی ها رو بگیرن بعد میفهمن که یه عمر اشتباه میکردن .

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
اونوقت چی جوری با فرنگی و آب خودشونو میشورن ؟:general208::general208:
فکر نکنم آب استفاده کنن..
ولی چطور دلشون میاد روی اون جسم سرد بشینن..
تازه اونم در حالی که بدن عرق عرقی خیلی ها بهش خورده..

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
مسئولین مملکت رو با فرنگی اشتباه گرفتن یا ایرانی؟ معلوم هم نیست چی خوردن بند نمیاد:general105:

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
توالت-ایتالیایی.jpg
واقعا توی فرنگی خودشون رو همون لحظه نمیشورن؟ مطمئنید؟
من یبار آب قطع بود داشتم دیونه میشدم با دستمال نمیشه که :general410:

توالت فرنگی های تو ایران بقلش عین توالت ایرانی شیر اب داره با شلنگ دقیقا مثل توالت ایرانی . این هایی که میگن نداره تاحالا تو عمرشون ندیدن توالت فرنگی .
غربی ها شیر اب نمیذارن کنار فرنگی ولی کشور های مسلمان مثل ایران امارات عربستان و ...... بقل توالت فرنگی شیر اب داره برای شستشو مثل توالت ایرانی .

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من متأسفانه یا خوشبختانه از بچگی فقط به توالت فرنگی دسترسی داشتم و ایرانی نداشتیم، برای همین اون‌طوری عادت کردم و ترکیب این قضیه با وزن بالا باعث میشه انجام عملیات توی توالت ایرانی برام شبیه کابوس باشه! :D از ترکیدن زانوها و کمر و... که بگذریم، کلاً جایی که مجبور باشم از ایرانی استفاده کنم باید همه بند و بساط رو دربیارم و بشینم، وگرنه رسماً کاری نمی‌تونم بکنم!
حالا دیگه کاری ندارم که از بچگی عادت کردم موقع عملیات یه مجله‌ای روزنامه‌ای چیزی هم بخونم و خب این کار توی توالت ایرانی خیلی سخت میشه دیگه!
این وسط عجیب‌ترین بخش تاپیک اونجاست که بعضی دوستان میگن چرا بعد از انجام کار توی توالت فرنگی خودتون رو نمی‌شورین! :confused: آقا اون قضیه فقط برای فرنگ هست که اکثراً شیر آب کنار توالت ندارن، وگرنه توی ایران که همه توالت‌های فرنگی شیر آب هم دارن و آدم خیلی راحت باز می‌کنه و مثل مدل ایرانی می‌شوره! :D

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من متأسفانه یا خوشبختانه از بچگی فقط به توالت فرنگی دسترسی داشتم و ایرانی نداشتیم، برای همین اون‌طوری عادت کردم و ترکیب این قضیه با وزن بالا باعث میشه انجام عملیات توی توالت ایرانی برام شبیه کابوس باشه! :D از ترکیدن زانوها و کمر و... که بگذریم، کلاً جایی که مجبور باشم از ایرانی استفاده کنم باید همه بند و بساط رو دربیارم و بشینم، وگرنه رسماً کاری نمی‌تونم بکنم!
حالا دیگه کاری ندارم که از بچگی عادت کردم موقع عملیات یه مجله‌ای روزنامه‌ای چیزی هم بخونم و خب این کار توی توالت ایرانی خیلی سخت میشه دیگه!
این وسط عجیب‌ترین بخش تاپیک اونجاست که بعضی دوستان میگن چرا بعد از انجام کار توی توالت فرنگی خودتون رو نمی‌شورین! :confused: آقا اون قضیه فقط برای فرنگ هست که اکثراً شیر آب کنار توالت ندارن، وگرنه توی ایران که همه توالت‌های فرنگی شیر آب هم دارن و آدم خیلی راحت باز می‌کنه و مثل مدل ایرانی می‌شوره! :D
بعدش هم با دستمال خشک میکنه:D

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آخه طرف چی جوری رو فرنگی با آب خودشو میشوره؟ باید بلند وایسه:general208:

از طرفی این خارجیا چی جوری با دستمال خودشونو تمیز میکنن؟ تمیز میشه؟:general208:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
آخه طرف چی جوری رو فرنگی با آب خودشو میشوره؟ باید بلند وایسه:general208:

از طرفی این خارجیا چی جوری با دستمال خودشونو تمیز میکنن؟ تمیز میشه؟:general208:
اکثرا هر روز دوش میگیرن خب

Mohamad846

Registered User
لایک‌ها
1,176
این فرنگیا که شیر اب دارن خودش بدبختیه:eek:
طرف میشوره خودشو بعد میزنه کل سطحشم خیس میکنه ادم پشیمون میشه استفاده کنه!

codestan

Registered User
لایک‌ها
98
دستشویی واسه خودش پروژه ای شد

بالا