- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,051
نقل است که آن بزگوار هم سر پا آب یار میکردن...
نقل است که آن بزگوار هم سر پا آب یار میکردن...
چی میزنی ؟بنده به درجه ای از معنویت رسیدم که نیاز به سرویس بهداشتی ندارم درست همانند **** کره و...:general406:
شمام یه چیزی شنیدی ها!چطور جایی که یکی دیگه قبلا یونشو گذاشته و خرابکاری هم شاید کرده میشینید . تازه بعدشم یونتونو بدون اب با دستمال پاک میکنین و شلوارو میکشین بالا:general304:
حقیقتا بدون آب هرگز! :general112:دو ساله فرنگی استفاده میکنم
اما توالت فرنگی توی فرنگ اصلا اب نداره کنارش با دستمال پاک میکنن خودشون رو نکبتیها :general306:
جدیدا ایرانی ها هم میرن با دستمال پاک میکنن اوسکلا خیال کردن هر کاری خارجیها کردن خوبه
کدوم؟نقل است که آن بزگوار هم سر پا آب یار میکردن...
شما كه ديدي شفاف سازي كنشمام یه چیزی شنیدی ها!
خارجی شومایی؟جالبه ایرانی ها حتما باید نونشون رو با اب حسابی بشورن ولی حاظر نیستن یه اسپری زیر بغل بزنن که ادم از بوی عرقشون تو مکان های عمومی خفه نشه بعد غربی ها که با دستمال پاک میکن و هر روز حمام میکنه بوی عرق نمیده رو مسخره میکنن
ما به فکر مصرف ابی هستیم که بیشترش تو صنعت به فنا میره و به فکر کمابی! فرض کن روزی نیم ساعت دوش میگرفتیم، ابی میموند!؟ نه به والا!جالبه ایرانی ها حتما باید نونشون رو با اب حسابی بشورن ولی حاظر نیستن یه اسپری زیر بغل بزنن که ادم از بوی عرقشون تو مکان های عمومی خفه نشه بعد غربی ها که با دستمال پاک میکن و هر روز حمام میکنه بوی عرق نمیده رو مسخره میکنن
در این طرح ازآب من برای آبیاری و شستشوی نون هموطنان استفاده شدما به فکر مصرف ابی هستیم که بیشترش تو صنعت به فنا میره و به فکر کمابی! فرض کن روزی نیم ساعت دوش میگرفتیم، ابی میموند!؟ نه به والا!
@abiabiabi سه تا ابی استفاده شد ،یعنی از شما هم استفاده شد؟
قحطی آب نگیرید حالا؟در این طرح ازآب من برای آبیاری و شستشوی نون هموطنان استفاده شد
اونایی که تو توالت وقت میکنند کاری غیر از دفع مثل روزنامه خواندن یا بازی یا چت انجام بدن مطمئنن مشکلات دفع و یبوست دارند
مدفوع باید اونقدر روان باشه که سریع تخلیه انجام بشه، احساس دفع ناقص هم مربوط به یبوست و مشکلات روده است
نوع توالت اهمیتی نداره، تغذیه نامناسب و بی تحرکی منشا اصلی انواع این بیماری هاست
مثل موتوره