سلام عزیزمسلام داداش
تبلت سامسونگ نوت8 چند میدی؟
نوت3 موجود داری؟
سلام عزیزمسلام9005 موجود داری؟
لومیا 520 موجود شدسلام داداش ۵۲۰ یا ۵۲۵ موجوده؟لطفا قیمت + رنگ های موجود رو اعلام کنید.
خریدار قطعی هستم ممنون میشم سریع تر اعلام کنید.با تشکر
مبارکتون باشه.گوشی بنده رسید دستم.
دستشون درد نکنه.
همه چی عالی بود.
سلام عزيزملومیا 520 آکبند هست داداش؟
داداش شرمنده اینقدر تاکید میکنم ، چون واسه کسی هست و اون هم تاکیدش روی این بود که حتما جعبش پلم باشهسلام عزيزم
بله گوشي ها آكبند هستند
عزيزم اكثرا پلمپ ارسال ميشه، ولي بعضي وقتها. به دلايل چك كردن سلامت محتويات جعبه ها گوشيها رويت ميشه، ولي شما خيالتان راحت باشه كه جنس مطمئن و مرغوب ،بدون هيچ كم و كاستي ارسال ميشهداداش شرمنده اینقدر تاکید میکنم ، چون واسه کسی هست و اون هم تاکیدش روی این بود که حتما جعبش پلم باشه
وگرنه جعبه باز شدش اینجا هست با قیمت یه خورده پایینتر :دی
اگه اینطوریه لطف کنین اگه راه تخفیف داره و ... هزینه نهایی و شماره کارت رو ارسال کنین من واریز کنم خدمتتون
با تشکر فراوان
عزيزم منظورم اين هست در روز بالاي ٥٠ تا ارسال ما داريم، حالا چطور ميشه من خريد شما رو اطمينان بدم كه پلمپ ارسال ميشه؟نميتونم بگم صد درصد پلمپ ارسال ميشه، چون شما بين ارسالهاي ديگه قرار ميگيريد و ارسال خصوصي و كنترل شده نميشه كرد و زمان بر هست
lممکنه بیشتر توضیح بدین؟
یعنی خریدار ایکس میخواد جنس پلمپ تحویل بگیره شما نمیتونی مشخص کنی که بالاخره اون جنس رو پلمپ دارید یا نه و اگه دارید همونجور ارسال کنید؟>
ارسال خصوصی و کنترل شده و ...؟؟؟
چون من پلمپ میخوام پرسیدم..اگر تضمین پلمپ میدید که قیمت بگیرم و واریز کنم اگر نه که مزاحم نشم
تنها راه آک بودن گوشی اعتماد به فروشنده هست.وگرنه خیلی ها رو دیدم که گوشی رو بعد از چند روز استفاده پلمپ کردند و دوباره فروختند و مشتری هم متوجه نمیشه.نگرانی در کار نیست..منتها خریدار که پول گوشی آک میده حق داره مطمین باشه که پشت ویترینی نبوده یا .... خواسته زیادی نیست که آک باشه..و چون تنها راه کاملا مطمین برای فهمیدن گوشی آک پلمپ بودن اونه...خودتون حدس بزنید باقی ماجرا رو
همه جای دنیا هم این عرفه که پلمپ= آک..روی کارتون لوازمی مثل گوشی هم اکثرا این نوشته هست که در صورت باز بود جعبه از خریدش خودداری کنید!
50 تا ارسال هم داشته باشید و هر کدوم 30 ثانیه حداکثر وقت بگیره برای چک کردن میشه 25 دقیقه که 1 نفر هم به راحتی از پسش بر میاد!
در مورد موجودیتون هم نگران نباشید..سازنده ها تا وقتی خریدار باشه تولید میکنن که طبیعتا موجودی رو به اتمام فروشنده ها هم با پرداخت هزینه ها بر میگرده
آقا این حرفها چیه !!!نگرانی در کار نیست..منتها خریدار که پول گوشی آک میده حق داره مطمین باشه که پشت ویترینی نبوده یا .... خواسته زیادی نیست که آک باشه..و چون تنها راه کاملا مطمین برای فهمیدن گوشی آک پلمپ بودن اونه...خودتون حدس بزنید باقی ماجرا رو
همه جای دنیا هم این عرفه که پلمپ= آک..روی کارتون لوازمی مثل گوشی هم اکثرا این نوشته هست که در صورت باز بود جعبه از خریدش خودداری کنید!
50 تا ارسال هم داشته باشید و هر کدوم 30 ثانیه حداکثر وقت بگیره برای چک کردن میشه 25 دقیقه که 1 نفر هم به راحتی از پسش بر میاد!
در مورد موجودیتون هم نگران نباشید..سازنده ها تا وقتی خریدار باشه تولید میکنن که طبیعتا موجودی رو به اتمام فروشنده ها هم با پرداخت هزینه ها بر میگرده