• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشنده: فروش گوشی مناسب ترین قیمت در هر جای ایران

بهترین برند گوشی که استفاده کردید از نظر شما ؟

• Total voters
    704

takmihan

Registered User
لایک‌ها
43
ﻧﻮﮐﯿﺎ 105 ﺻﻔﺤﻪ ﺭﻧﮕﯽ ﻫﺴﺖ ؟

ﻫﺰﯾﻨﻪ ~ﺳﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
ﻧﻮﮐﯿﺎ 105 ﺻﻔﺤﻪ ﺭﻧﮕﯽ ﻫﺴﺖ ؟

ﻫﺰﯾﻨﻪ ~ﺳﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ؟
صفحه نمایش :
- نوع صفحه نمایش اصلی : از نوع TFT - اندازه صفحه نمایش اصلی : 1.45 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش اصلی : 128 × 128

هزينه ارسال ٨ تومان

image.jpg

Last edited:

gilabad

Registered User
لایک‌ها
68
سلام داداش
تبلت سامسونگ نوت8 چند میدی؟
نوت3 موجود داری؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
گوشی متوسط با امکانات خوب
قیمت مناسب
525000 تومان

Samsung Galaxy Ace 3 Dual Sim S7272
مشخصات اینجا ببینید
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37095-samsung-galaxy-ace-3.aspx

Nokia 208 Dual Sim
185000 تومان با گارانتی اصلی نوکیا

مشخصات کلی : فرم گوشی : ساده -دو سیم کارته - وزن : 90 گرم
پردازنده :حافظه : حافظه داخلی : 256 مگابایت - قابليت نصب کارت حافظه - حافظه RAM : 64 مگابایت - نوع کارت حافظه قابل نصب : Micro SD
شبکه های ارتباطی : 3G - - GPRS - - - Edge - - بلوتوث
صفحه نمایش : - نوع صفحه نمایش اصلی : از نوع TFT - اندازه صفحه نمایش اصلی : 2.4 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش اصلی : 320 × 240
دوربین : کیفیت دوربین : 1.3 مگاپيکسل
صدا : فیش 3.5 میلیمتری صدا
تماس ها : اطلاعات تماس ها
امکانات نرم افزاری : سیستم عامل : (فاقد سيستم عامل) - - جاوا
سایر مشخصات : هندزفری - - ظرفیت باتری : 1020میلی آمپر ساعتی

LG Cookie Smart T375
180000 تومان.با گارانتی یاس
مشخصات کلی : فرم گوشی : ساده - تعداد سیم کارت : دو - وزن : 96 گرم
پردازنده :حافظه : حافظه داخلی : 50 مگابایت - قابليت نصب کارت حافظه - حافظه RAM : 64 مگابایت - نوع کارت حافظه قابل نصب : Micro SD
شبکه های ارتباطی : - - GPRS - WLAN - - Edge - - بلوتوث
صفحه نمایش : صفحه نمایش لمسی - نوع صفحه نمایش اصلی : خازنی - اندازه صفحه نمایش اصلی : 3.2 اینچ - رزولوشن صفحه نمایش اصلی : 240 × 320
دوربین : کیفیت دوربین : 2 مگاپيکسل
صدا : فیش 3.5 میلیمتری صدا
تماس ها : اطلاعات تماس ها
امکانات نرم افزاری : سیستم عامل : (فاقد سيستم عامل) - - جاوا
سایر مشخصات : هندزفری - - ظرفیت باتری : 950 میلی آمپر ساعت

Last edited:

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
گوشی بنده رسید دستم.
دستشون درد نکنه.

همه چی عالی بود.
مبارکتون باشه.
ممنون که اطلاع رسانی کردید در تاپیک .موفق باشید.

@hadi222
عزیزم ببینید ایشون امروز گوشیشون رسیده.در صورتی که بعد از شما ارسال شده بوده.من مقصر نیستم.بعضی شهر ها و عملکرد پست هست.

Last edited:

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
سلام عزيزم
بله گوشي ها آكبند هستند
داداش شرمنده اینقدر تاکید میکنم ، چون واسه کسی هست و اون هم تاکیدش روی این بود که حتما جعبش پلم باشه
وگرنه جعبه باز شدش اینجا هست با قیمت یه خورده پایینتر :دی
اگه اینطوریه لطف کنین اگه راه تخفیف داره و ... هزینه نهایی و شماره کارت رو ارسال کنین من واریز کنم خدمتتون
با تشکر فراوان

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
داداش شرمنده اینقدر تاکید میکنم ، چون واسه کسی هست و اون هم تاکیدش روی این بود که حتما جعبش پلم باشه
وگرنه جعبه باز شدش اینجا هست با قیمت یه خورده پایینتر :دی
اگه اینطوریه لطف کنین اگه راه تخفیف داره و ... هزینه نهایی و شماره کارت رو ارسال کنین من واریز کنم خدمتتون
با تشکر فراوان
عزيزم اكثرا پلمپ ارسال ميشه، ولي بعضي وقتها. به دلايل چك كردن سلامت محتويات جعبه ها گوشيها رويت ميشه، ولي شما خيالتان راحت باشه كه جنس مطمئن و مرغوب ،بدون هيچ كم و كاستي ارسال ميشه
نميتونم بگم صد درصد پلمپ ارسال ميشه، چون شما بين ارسالهاي ديگه قرار ميگيريد و ارسال خصوصي و كنترل شده نميشه كرد و زمان بر هست

finger

Registered User
لایک‌ها
12
نميتونم بگم صد درصد پلمپ ارسال ميشه، چون شما بين ارسالهاي ديگه قرار ميگيريد و ارسال خصوصي و كنترل شده نميشه كرد و زمان بر هست

lممکنه بیشتر توضیح بدین؟
یعنی خریدار ایکس میخواد جنس پلمپ تحویل بگیره شما نمیتونی مشخص کنی که بالاخره اون جنس رو پلمپ دارید یا نه و اگه دارید همونجور ارسال کنید؟>
ارسال خصوصی و کنترل شده و ...؟؟؟
چون من پلمپ میخوام پرسیدم..اگر تضمین پلمپ میدید که قیمت بگیرم و واریز کنم اگر نه که مزاحم نشم

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796

lممکنه بیشتر توضیح بدین؟
یعنی خریدار ایکس میخواد جنس پلمپ تحویل بگیره شما نمیتونی مشخص کنی که بالاخره اون جنس رو پلمپ دارید یا نه و اگه دارید همونجور ارسال کنید؟>
ارسال خصوصی و کنترل شده و ...؟؟؟
چون من پلمپ میخوام پرسیدم..اگر تضمین پلمپ میدید که قیمت بگیرم و واریز کنم اگر نه که مزاحم نشم
عزيزم منظورم اين هست در روز بالاي ٥٠ تا ارسال ما داريم، حالا چطور ميشه من خريد شما رو اطمينان بدم كه پلمپ ارسال ميشه؟
من مسئول ارسال گوشي نيستم،فقط ميتونم در سفارشتون تاكيد كنم پلمپ بفرستند
از لحاظ باطري و هندزفري نگرانيد؟ من تضمين ميكنم،البته ميدونم تا شما تصميم بگيريد موجوديمون تمام شده :)

finger

Registered User
لایک‌ها
12
نگرانی در کار نیست..منتها خریدار که پول گوشی آک میده حق داره مطمین باشه که پشت ویترینی نبوده یا .... خواسته زیادی نیست که آک باشه..و چون تنها راه کاملا مطمین برای فهمیدن گوشی آک پلمپ بودن اونه...خودتون حدس بزنید باقی ماجرا رو
همه جای دنیا هم این عرفه که پلمپ= آک..روی کارتون لوازمی مثل گوشی هم اکثرا این نوشته هست که در صورت باز بود جعبه از خریدش خودداری کنید!
50 تا ارسال هم داشته باشید و هر کدوم 30 ثانیه حداکثر وقت بگیره برای چک کردن میشه 25 دقیقه که 1 نفر هم به راحتی از پسش بر میاد!
در مورد موجودیتون هم نگران نباشید..سازنده ها تا وقتی خریدار باشه تولید میکنن که طبیعتا موجودی رو به اتمام فروشنده ها هم با پرداخت هزینه ها بر میگرده:)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
نگرانی در کار نیست..منتها خریدار که پول گوشی آک میده حق داره مطمین باشه که پشت ویترینی نبوده یا .... خواسته زیادی نیست که آک باشه..و چون تنها راه کاملا مطمین برای فهمیدن گوشی آک پلمپ بودن اونه...خودتون حدس بزنید باقی ماجرا رو
همه جای دنیا هم این عرفه که پلمپ= آک..روی کارتون لوازمی مثل گوشی هم اکثرا این نوشته هست که در صورت باز بود جعبه از خریدش خودداری کنید!
50 تا ارسال هم داشته باشید و هر کدوم 30 ثانیه حداکثر وقت بگیره برای چک کردن میشه 25 دقیقه که 1 نفر هم به راحتی از پسش بر میاد!
در مورد موجودیتون هم نگران نباشید..سازنده ها تا وقتی خریدار باشه تولید میکنن که طبیعتا موجودی رو به اتمام فروشنده ها هم با پرداخت هزینه ها بر میگرده:)
تنها راه آک بودن گوشی اعتماد به فروشنده هست.وگرنه خیلی ها رو دیدم که گوشی رو بعد از چند روز استفاده پلمپ کردند و دوباره فروختند و مشتری هم متوجه نمیشه.
شما حق دارید هر طور که دوست دارید خرید کنید.ولی استدلالهایی که اینجا نوشتید من اصلا قبول ندارم. :)
من به شما تضمین دادم.ولی خوب باز هم حرف خودتون میزنید.
موفق باشید.:)

Hoseinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
آقا این حرفها چیه !!!
من فقط بخاطر بخورد درست و معرفت علی آقا و همچنین قیمتهای مناسبشون از ایشون گرفتم 520
جالبه که دوستم هم خوشش اومد یکی دیگه از ایشون خریدم .
گوشی دومی پلمپ بود . اولی پلمپ نبود
هیچ فرقی هم نداره.چون واقعا از ایشون راضی هستم.متاسفانه نمیتونم امتیاز بهشون بدهم.
+یک امتیاز گوشی خودم
+یک امتیاز گوشی دوستم
+یک امتیاز برچسب و کیف
با خیال راحت از ایشون خرید کنید

metal_luv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام
ممنون میشم قیمت گوشیهای زیر رو بگید:
920 زرد یا قرمز
925 32 مشکی