• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشنده: فروش گوشی مناسب ترین قیمت در هر جای ایران

بهترین برند گوشی که استفاده کردید از نظر شما ؟

• Total voters
    704

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام اس ۴ مدل ۹۵۰۵ دارید

سلام عزيزم
خير متاسفانه

سلام
ممنون میشم قیمت گوشیهای زیر رو بگید:
920 زرد یا قرمز
925 32 مشکی
820
نکسوز 5 32 گیگ قرمز(بیلد 401 یا 404)
نوت 3 9505 32 گیگ مشکی
اس 4 9505 بلک ادیشن 32 گیگ
عزيزم هيچكدوم رو نداريم متاسفانه

metal_luv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
تو صفحه اصلی اگر بزنید که موجودی ندارید خیلی خوب میشه!چون قیمت زدید ملت فک میکنن دارید الکی تاپیک رو آپ میکنن
الان دقیقآ چی موجود دارید با چه قیمتی>؟البته اگر چیزی دارید

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
تو صفحه اصلی اگر بزنید که موجودی ندارید خیلی خوب میشه!چون قیمت زدید ملت فک میکنن دارید الکی تاپیک رو آپ میکنن
الان دقیقآ چی موجود دارید با چه قیمتی>؟البته اگر چیزی دارید
سلام عزیزم

تاریخ بروزرسانی قیمت زدم.اکثرا موجود هست اونایی که قیمت زدم.یا اینکه طی چند روز موجودی تمام میشه و دوباره جنس جدید جایگزین میشه.من دیگه نمیزنم موجود هست یا نیست. حالا تاپیک آپ بشه که عیبی نداره عزیزم :)

اون البته اگر چیزی دارید رو مسخره کردید.درست نیست.(جدیدترین پرچمدار سامسونگ رو میخوایید عزیز؟موجود هست.2.230.000 تومان

شما چه گوشی مورد نیازتون هست تا بنده با کمال میل در اختیارتون بزارم؟

Last edited:

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
درود
جناب Apple Iphone 5s 16 Gb موجوده؟
رنگ سفید و بدون iccid؟
ممنون

metal_luv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام عزیزم

تاریخ بروزرسانی قیمت زدم.اکثرا موجود هست اونایی که قیمت زدم.یا اینکه طی چند روز موجودی تمام میشه و دوباره جنس جدید جایگزین میشه.من دیگه نمیزنم موجود هست یا نیست. حالا تاپیک آپ بشه که عیبی نداره عزیزم :)

اون البته اگر چیزی دارید رو مسخره کردید.درست نیست.(جدیدترین پرچمدار سامسونگ رو میخوایید عزیز؟موجود هست.2.230.000 تومان

شما چه گوشی مورد نیازتون هست تا بنده با کمال میل در اختیارتون بزارم؟
داداش گل مثه اینکه اینجا خیلی آدم عوضی به تورت خورده دلت پره ها
مسخره چیه...با توجه به وضعیت بازار گفتم جنسات تموم شده احتمالا که البته دور از ذهن هم نبود
در واقع کل حرفم برای خودت بود که هی ملت پخ ندن و سوال نکنن اگه موجودی تموم شد...میدونم یه دفعه 20-30 تا پخ برات میاد;)
چیزایی که قیمت خواستم هم که دو تا پست بالا بود که الان ظاهرا ندارید . ایشالا هر وقت آوردید
خدا برکت بده:)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
درود
جناب Apple Iphone 5s 16 Gb موجوده؟
رنگ سفید و بدون iccid؟
ممنون
موجودی تمام شده عزیزم. انشالله هفته آینده

داداش گل مثه اینکه اینجا خیلی آدم عوضی به تورت خورده دلت پره ها
مسخره چیه...با توجه به وضعیت بازار گفتم جنسات تموم شده احتمالا که البته دور از ذهن هم نبود
در واقع کل حرفم برای خودت بود که هی ملت پخ ندن و سوال نکنن اگه موجودی تموم شد...میدونم یه دفعه 20-30 تا پخ برات میاد;)
چیزایی که قیمت خواستم هم که دو تا پست بالا بود که الان ظاهرا ندارید . ایشالا هر وقت آوردید
خدا برکت بده:)

شما مطمئنی کسانی که دلشون پره مثل من و با این احترام جواب میدهند؟ بعید میدونم. :)
فقط بعضی ها روی منظور و برای تخریب میان اینجا پست میزارند که اونها حسابشون رو بموقع اون بالاییه میده من نمیتونم کاریشون کنم. فرهنگمون بهتر از این نمیشه.
اون لیستی که شما تهیه کرده بودید در چند پست بالاتر رو اگر کمی بیشتر بازار گوشی رو دنبال کنید متوجه میشید که بعضی گوشیها در بازار جهانی در دسترس قرار نمیگیره و مختص اپراتور خاصی ارائه میشه. مثل 925 با حافظه 32 گیگ.
بعضی گوشیها هم در ایران طرفدار کمتری داره و به سختی گیر میاد و همه وارد کنندگان نمیارند.
بعضی گوشیها هم مثل گوشی خودم 820 فعلا مدتیه کمتر تولید میشه و در ایران هم معلوم نیست اینهایی که موجود دارند از کی نگه داشته بودند و الان رو کردند اونم با قیمت گزاف.

metal_luv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
به هر حال مشخصا من قصد بی احترامی ..تخریب و.. نداشتم..منتها محیط نوشتاری هست و مشکلات خودش..
در مورد لیست هم حق با شماست دقت نکردم به ودافون
به هر صورت ممنون ..ایشالا که زودتر بازار مشخص میشه وضعش ما هم مشتری شما میشیم:general406:

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
داداش الان قیمتای پست اول به روزه؟
نوت 3 9005 دارید؟چند گیگ و چند؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
داداش الان قیمتای پست اول به روزه؟
نوت 3 9005 دارید؟چند گیگ و چند؟
سلام عزیزم
کمی توجه و دقت کنید متوجه میشوید که خیر به روز نیست :)
لیست قیمت::oops: 1393.1.31 بروز رسانی شد
قیمت ها به تومان , هزینه ارسال با خریدار عزیز میباشد

note متاسفانه خیر.تا موجودی جدید معلوم نیست :)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
انتظارها برای رونمایی از OnePlus One به سر رسید

بالاخره بعد از مدت‌ها انتظار دیروز چهارشنبه OnePlus از گوشی رویایی خود رونمایی کرد.
ساعتی پیش OnePlus سرانجام از گوشی اندرویدی خود OnePlus One رونمایی کرد. مدتی طولانی است که طرفداران با شنیدن جزئیات بی‌نظیر این گوشی وسوسه‌ی در دست گرفتن آن را در دل دارند و با توجه به قیمت مناسب، این آرزو چندان دور از دسترس نیست.

oneplus-one-official-image-1.jpg

OnePlus One بر خلاف انتظارها با قیمتی مناسب‌تر از پیش‌بینی‌ها عرضه خواهد؛ نسخه 16 گیگابایتی آن 299 دلار و قیمت 64 گیگابایتی آن قیمتی معادل 349 دلار خواهد داشت و در 16 بازار دنیا به فروش خواهد رسید.
همانطور که پیش از این نیز ویژگی‌های این گوشی لو رفته بود، OnePlus One صاحب یک صفحه‌ نمایش 5.5 اینچی با رزولوشن 1080p فول اچ‌دی است که به تکنولوژی TOL و LTPS مجهز شده و با محافظ‌ صفحه‌های قدرتمند Gorilla Glass 3 مراقبت می‌شود. پردازنده این گوشی از نوع کوالکام اسنپ‌ دراگون 801 دو هسته‌ای 2.5 گیگاهرتزی خواهد بود و علاوه بر این از 3 گیگابایت رم و پردازشگر گرافیکی Adreno 330 بهره می‌برد.

oneplus-one-official-imaasdge-6.jpg

دوربین جلوی آن 5 مگاپیکسلی است و دوربین عقب آن 13 مگاپیکسلی با نسبت کانونی F/2 و دارای فلاش‌های LED دوتایی است و قابلیت فیلم‌برداری در حالت 4K را نیز دارد. این گوشی در اندازه‌ی 152x75.9x8.9 میلیمتری و وزن 162 گرم عرضه شده است.
OnePlus One همچنین ویژگی‌های نرم‌افزاری جالبی را به شما عرضه می‌کند که شامل حالتی به نام Always-on Voice Commands و همینطور Gesture Shortcut هایی جهت طراحی یک حالت برای فراخوانی نرم افزارهای مختلف می‌باشد. همینطور این گوشی اجازه می‌دهد که طبق تمایل کاربر از دکمه‌های خازنی و یا دکمه‌های لمسی برای حرکت در گوشی استفاده شود.

OnePlus One دارای نسخه‌ای ویژه از سیستم عامل CyanogenMod با ورژن 11S است که مبتنی بر اندروید 4.4 KitKat ایجاد شده است و قابلیت‌های متفاوت و جدیدی را به کاربران معرفی می‌کند؛ نرم‌افزارهای حرفه‌ای برای کار با عکس و تصویر، امکاناتی جهت امنیت بهتر کاربران چون رمزگذاری پیامک‌های رد و بدل شده بین دستگاه‌های استفاده‌کننده از CyanogenMod از خصوصیات مهم و مفید این نرم افزار عنوان شده است.
البته این گوشی ضعف‌هایی نیز دارد؛ چون عدم پشتیبانی از MicroSD که از همین حالا صدای طرفداران را در آورده است.

این گوشی در دو رنگ سفید و سیاه به بازار عرضه خواهد شد. 100 دستگاه اول از این اسمارت‌فون در 25 آوریل و به بهانه‌ی معرفی آن به فروش خواهد رسید و تا پایان سال این گوشی راهی بازار خواهد شد.

(خیلی باریکه. خوشم اومد )

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام.
آقا این وان پلاس برا چه کشوریه؟
شما هم میارید ازش؟

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
چینه..از او اسش معلومه(سیانوژن) تو اکسپو معرفی شد
بابا اینا جنسی که مال 2013س رو ندارن..این پیشکش:general304:
نمیدونم چرا کلا کرکره رو نمیکشن پایین فروشنده های عزیز وطنی:D

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
سلام.
آقا این وان پلاس برا چه کشوریه؟
شما هم میارید ازش؟

http://oneplus.net/about-us این سایتشه. خودتون ببینید.
عزیزم گوشیهای ساخت خود شرکتهای چین دارند زیادی به ایران وارد میشوند. این هم مطمئن باشید به ایران خواهد آمد.
من همین آلان هم گوشی هوواوی به کسی پیشنهاد نمیکنم.. ولی تصمیم گیرنده مشتری هست :)

چینه..از او اسش معلومه(سیانوژن) تو اکسپو معرفی شد
بابا اینا جنسی که مال 2013س رو ندارن..این پیشکش:general304:
نمیدونم چرا کلا کرکره رو نمیکشن پایین فروشنده های عزیز وطنی:D
دوست ........
آقای .............
شما گوشی سامسونگ S5 رو برای چه سالی میدونی؟
شما خریدار باش پسر جون . 2230000 تومان .بنده دارم.

Last edited:

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
سلام این مدلو دارید؟
Galaxy S Duos 2 S7582

بالا