• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشندگان و خریداران اکانت های رپیدشر حتما بخوانند

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
خدا رو شکر این مشکل رو حل کرده
سه تا تغییر جدید داشته امروز که ارسال کرده
کپی میکنم
روونه احتیاج به ترجمه نداره
1.
The user can no longer directly choose the current package
Now the user can only control the package by setting a “Minimum- Package” and a “Maximum-Package”. This is also controlled, based on the user’s behaviour. This will mean, a Downgrade will happen automatically through “Auto-Downgrade”. An Upgrade will occur through “Auto- Upgrade”. The “Auto-Upgrade” can be made mmediately effective through changing the “Minimum-Package”.

2.این یکی خیلی خوبه
Unused Traffic will be transferred to the next day, up to a maximum of 150 GB
It is made possible again to transfer Traffic. The only difference is that it is now possible to transfer more Traffic than before.

3. تغییر سوم هم خیلی خوبه ولی درخواست کرده که انتشار ندیم و تا یوزر در موردش سوال نپرسیده نگیم! :D
البته سوال هم پرسیده شه ما فقط میتونیم بگیم امکان پذیره به زودی ;)

آقا میشه در مورد دومیش یکم واضح توضیح بدی، زیر سیکل! :p

سومین تغییر رو میشه الان بکار برد؟ کلا اینها فعال شدن یا نه؟

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
خب اگر پهنای باند بخواد منتقل بشه به روز بعد دیگه این مسخره بازی های رپیدز و ... چیه دیگه؟ پهنای باند بفروشه بگه تا هر وقت بخواید میتونید ازش استفاده کنید.

Oryad

Registered User
لایک‌ها
1
شما هر چی میخواهی اسمش رو بزار :D
الان هم امکان انتقال رپیدز هست چند روز پیش تست شد 3 روز طول میکشه تا انتقال به صورت کامل انجام بشه ;)

دقیقا. اما از اونجایی که اینو فقط واسه نماینده هاش فرستاده میتونیم نتیجه بگیریم یکی از نماینده هاش دهن لقه! :دی

البته توی توضیحاتشم چیزی در مورد 3 روز و این حرفا ننوشته
شاید من ندیدم
اگه بود میگم :)

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
خب اگر پهنای باند بخواد منتقل بشه به روز بعد دیگه این مسخره بازی های رپیدز و ... چیه دیگه؟ پهنای باند بفروشه بگه تا هر وقت بخواید میتونید ازش استفاده کنید.

منظورش اینه که اگه مثلا من تا ده روز دانلود نکنم ، 1 گیگ روزانه ذخیره میشه واسه روز بعد؟ یعنی بعد از 10 روز 10 گیگ

ترافیک دارم؟ آره؟

Last edited:

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
آقا میشه در مورد دومیش یکم واضح توضیح بدی، زیر سیکل! :p

سومین تغییر رو میشه الان بکار برد؟ کلا اینها فعال شدن یا نه؟

اولی رو که الان هم میتونین تو پنلتون ببینید
ببینید
توی این چند روز خیلیا شاکی بودن که آقا ما فقط 1.1 گیگ استفاده کردیم
چرا باید پول 5 گیگ رو بدیم
رپید شیر اومده واسه این که این حرف و حدیثا نباشه، اون مقدار از ترافیکتون رو که میمونه به روز بعد منتقل میکنه
اما این که منظورش از حداکثر تا 150 گیگ چیه نمیدونم اون مقدار ترافیکیه که روز بعد میتونید داشته باشید یا اون ترافیکی که به روز بعد منتقل میشه که فکر کنم دومی منظورشه :)

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
منظورش اینه که اگه مثلا من تا ده روز دانلود نکنم ، 1 گیگ روزانه ذخیره میشه واسه روز بعد؟ یعنی بعد از 10 روز 10 گیگ

ترافیک دارم؟ آره؟
آره دیگه وقتی میگه تا سقف 150 گیگ این 150 گیگ چجوری باید جمع بشه

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
بدجور حساب می کنه جدا !
اصلا نمی صرفه ، به یوزر هام گفتم خودشون رپیدز بخرند بدن من ، برای 120 گیگ ، هزینه تمام پکیج هارو از پایین به بالا کم کرده

خيلي قاطي داره اين سيستم
تو سايتهاي وارز هم صداي همه رو در آورده

شما اگه رو پكيج راپيد اسمال بگذاريد و داونلود رو شروع كنيد بعد از 120 گيگ داونلود تعداد رپيدزي كه ازتون كم ميشه 780 رپيدز هست.

اين مطلب تا ديروز بوده و تغييرات امروز معلوم نيست چجوري هست

Last edited:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
اولی رو که الان هم میتونین تو پنلتون ببینید
ببینید
توی این چند روز خیلیا شاکی بودن که آقا ما فقط 1.1 گیگ استفاده کردیم
چرا باید پول 5 گیگ رو بدیم
رپید شیر اومده واسه این که این حرف و حدیثا نباشه، اون مقدار از ترافیکتون رو که میمونه به روز بعد منتقل میکنه
اما این که منظورش از حداکثر تا 150 گیگ چیه نمیدونم اون مقدار ترافیکیه که روز بعد میتونید داشته باشید یا اون ترافیکی که به روز بعد منتقل میشه که فکر کنم دومی منظورشه :)

آره دیگه وقتی میگه تا سقف 150 گیگ این 150 گیگ چجوری باید جمع بشه

شیر فهم شدم ، ممنون , اما خوب این چه کاریه! بقول رفیقمون بجای این همه داستان مسخره ، به هرکی هرچقدر میخواست ترافیک میفروخت! خیلی بهتر بود.

الان من چطوری میتونم رپیدام رو به یه اکانت دیگه بفرستم؟ توی سایت چیزی ندیدم؟ آخه 6 تا اکانت دارم توی هر کدوم حدودا 1000 تا رپیدز دارهست.

Last edited:

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
شیر فهم شدم ، ممنون , اما خوب این چه کاریه! بقول رفیقمون بجای این همه داستان مسخره ، به هرکی هرچقدر میخواست ترافیک میفروخت! خیلی بهتر بود.

الان من چطوری میتونم رپیدام رو به یه اکانت دیگه بفرستم؟ توی سایت چیزی ندیدم؟ آخه 6 تا اکانت دارم توی هر کدوم حدودا 1000 تا رپیدز دارهست.

هنوز که نذاشته
قراره اضافه کنه. فکر کنم واسه همین هم هست گفته نگید
اگر هم الان هست من نمی دونم.
اون دوستمون که این کار رو کردن بیان بگن چه جوریه ماهم یاد بگیریم :)

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
ولي كلا تا به اپلودرها امتيازي نده فايده ندارد. چون اگه امتيازي نده كسي چيزي تو رپيد اپلود نمي كنه انوقت كسي چيزي هم واسه دانلود از رپيد ندارد:دي

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سلام خدمت دوستان!
دسوتان بنده یه اکانت 1ساله راپید گرفتم! الان باید چیکارش کنم کاری خاصی باید برای دانلودم انجام بدم چون من همینطوری دارم دانلود میکنم و دست به هیچی نزدم!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
متشکر

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
ولي كلا تا به اپلودرها امتيازي نده فايده ندارد. چون اگه امتيازي نده كشي چيزي تو رپيد اپلود نمي كنه انوقت كسي چيزي هم واسه دانلود از رپيد ندارد:دي

واسه آپلودر ها هم برنامه داره
فعلا باید صبر کرد فقط
همون طور که دوباره به آپلودر ها اجازه داد تا اکانت بسازن
خودشون خوب میدونن اگه آپلودری نباشی رپیدشیری هم نیست :)

سلام خدمت دوستان!
دسوتان بنده یه اکانت 1ساله راپید گرفتم! الان باید چیکارش کنم کاری خاصی باید برای دانلودم انجام بدم چون من همینطوری دارم دانلود میکنم و دست به هیچی نزدم!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
متشکر

کار خاصی لازم نیست انجام بدید
فقط کمترین و بیشترین پنل متناسب با استفادتون رو در قسمت ستینگ انتخاب کنید و اکتیو رو بزنید
همین :)

Oryad

Registered User
لایک‌ها
1
حالا گذاشته یا نگذاشته
67941_65.gif

صبر کنید خودش به صورت رسمی توضیح میده در این مورد..
هنوز که نذاشته
قراره اضافه کنه. فکر کنم واسه همین هم هست گفته نگید
اگر هم الان هست من نمی دونم.
اون دوستمون که این کار رو کردن بیان بگن چه جوریه ماهم یاد بگیریم :)

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
خب هر چند اين مطلب كمي خاص هست چون هنوز بطور رسمي امكانش رو قرار نداده و در ثاني كار افراد خبره هست.

كل مراحل رو براتون با تصوير ميگم كه بتونيد انجام بديد.

1- وارد اكانتي كه ميخوايد از رپيدزهاش به اكانت ديگه بديد بشيد و اولين مرحله قفلش رو باز كنيد

r.jpg

2- در مرحله بعد شما به پابليك آي دي اكانت مقصد احتياج داريد.
از API راپيد بايد كمك بگيريد

اين كد رو تو مرورگرتون وارد كنيد

کد:
http://api.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=getaccountdetails_v1&login=LOGIN&password=PASS&type=prem&withpublicid=1

فقط بجاي LOGIN نام كاربري اكانت مقصد و بجاي PASS پسورد اكانت مقصد رو وارد كنيد. اگر يوزر و پسوردتون درست باشه جوابي مثل عكس زير بهتون بر ميگردونه
اطلاعات كلي اكانت رو كلا بهتون ميده بعلاوه پابليك آي دي كه اين آي دي رو لازم داريم.

r.jpg

مرحله اصلي انتقال رپيدز

حالا تو مرورگرتون اين كد رو وارد كنيد

کد:
http://api.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=giverapids_v1&login=LOGIN&password=PASS&recipient=PUBLICID&rapids=RAPIDS

در كد بالا
بجاي LOGIN نام كاربري اكانت مبدا رو وارد كنيد
بجاي PASS پسورد اكانت مبدا رو وارد كنيد
بجاي PUBLICID هم همون پابليك آي دي اكانت مقصد رو وارد كنيد
و بجاي RAPIDS هم تعداد رپيدزي كه ميخوايد انتقال بديد رو وارد كنيد

بعد از اجراي كد در مرورگر پيام ok دريافت ميكنيد كه به معني موفقيت آميز بودن انتقال هست

r.jpg

هر كجاي كار رو كه اشتباه كنيد پيام خطا بهتون ميده
حالا اگر به اكانت مبدا بريد ميبينيد همون ميزان رپيدزي كه انتقال داديد از حسابتون كم شده
اين انتقال 3 روز طول ميكشه تا به اكانت مقصد وارد بشه
فقط مراقب باشيد اجراي چند باره كد به همون ميزان رپيدزتون منتقل ميشه

پس پيش بيني من درست بود امكان نداره راپيد تمام سرمايه و آبروشو با ناديده گرفتن آپلودرهش از بين ببره

قبلا هم پيش بيني كرده بودم كه امكان انتقال رپيدز به احتمال زياد فراهم ميشه كه شد
مونده كه براي آپلودرها چقدر رپيدز بده و سقف رپيدزها رو از 50 هزار تا بيشتر كنه

باز هم احتمالا شاهد تغييرات بيشتري خواهيم بود

Last edited:

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
خب هر چند اين مطلب كمي خاص هست چون هنوز بطور رسمي امكانش رو قرار نداده و در ثاني كار افراد خبره هست.

كل مراحل رو براتون با تصوير ميگم كه بتونيد انجام بديد.

1- وارد اكانتي كه ميخوايد از رپيدزهاش به اكانت ديگه بديد بشيد و اولين مرحله قفلش رو باز كنيد

r.jpg

2
- در مرحله بعد شما به پابليك آي دي اكانت مقصد احتياج داريد.
از API راپيد بايد كمك بگيريد

اين كد رو تو مرورگرتون وارد كنيد

کد:
http://api.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=getaccountdetails_v1&login=LOGIN&password=PASS&type=prem&withpublicid=1

فقط بجاي LOGIN نام كاربري اكانت مقصد و بجاي PASS پسورد اكانت مقصد رو وارد كنيد. اگر يوزر و پسوردتون درست باشه جوابي مثل عكس زير بهتون بر ميگردونه
اطلاعات كلي اكانت رو كلا بهتون ميده بعلاوه پابليك آي دي كه اين آي دي رو لازم داريم.

r.jpg

حالا تو مرورگرتون اين كد رو وارد كنيد

کد:
http://api.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=giverapids_v1&login=LOGIN&password=PASS&recipient=PUBLICID&rapids=RAPIDS

در كد بالا
بجاي LOGIN نام كاربري اكانت مبدا رو وارد كنيد
بجاي PASS پسورد اكانت مبدا رو وارد كنيد
بجاي PUBLICID هم همون پابليك آي دي اكانت مقصد رو وارد كنيد
و بجاي RAPIDS هم تعداد رپيدزي كه ميخوايد انتقال بديد رو وارد كنيد

بعد از اجراي كد در مرورگر پيام ok دريافت ميكنيد كه به معني موفقيت آميز بودن انتقال هست

r.jpg

هر كجاي كار رو كه اشتباه كنيد پيام خطا بهتون ميده
حالا اگر به اكانت مبدا بريد ميبينيد همون ميزان رپيدزي كه انتقال داديد از حسابتون كم شده
اين انتقال 3 روز طول ميكشه تا به اكانت مقصد وارد بشه
فقط مراقب باشيد اجراي چند باره كد به همون ميزان رپيدزتون منتقل ميشه

ممنون
خیلی مفید بود :happy:

sinasantana

Registered User
لایک‌ها
41
دمت گرم :happy:

تست شده؟

Last edited:

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
یکی می تونه به من کمک کنه؟
من 11 گیگ فایل اپلود کردم تو رپید شیر چون زیاد دانلود ندارم روزی 200 مگ دانلود می کنم گذاشتم روی رپید شیر اسمل صبح یه ایمیل امد که چون بیتر از 10 گیگ اپلود داری میری روی رپید مدیوم الان عصر یه امیل دیگه اومده و من را برده روی رپید بیگ!!!!!!!!
الکی فقط داره رپیدز ازم کم میکنه چکار کنم به رپید مدیوم راضی هستم ولی دیگه رپید بیگ نمی خوام:-(

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
یکی می تونه به من کمک کنه؟
من 11 گیگ فایل اپلود کردم تو رپید شیر چون زیاد دانلود ندارم روزی 200 مگ دانلود می کنم گذاشتم روی رپید شیر اسمل صبح یه ایمیل امد که چون بیتر از 10 گیگ اپلود داری میری روی رپید مدیوم الان عصر یه امیل دیگه اومده و من را برده روی رپید بیگ!!!!!!!!
الکی فقط داره رپیدز ازم کم میکنه چکار کنم به رپید مدیوم راضی هستم ولی دیگه رپید بیگ نمی خوام:-(

راهکار اول اینه که یک گیگ از فایل هایی که میدونید زیاد دانلود میشن رو بذارید که بعد 2 ماه که دانلود نشدن پاک شه
این جوری شما از رپید اسمال هم میتونید استفاده کنید (اگه اشتباه نکنم)
در مورد اون رپید بیگ هم کافیه توی قسمت ستینگ، بیشترین پنل رو مدیوم رو انتخاب کنید و اکتیو رو بزنید. دیگه این جوری بالاتر از مدیوم نمی ره
امید وارم مفید بوده باشه براتون:)

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
راهکار اول اینه که یک گیگ از فایل هایی که میدونید زیاد دانلود میشن رو بذارید که بعد 2 ماه که دانلود نشدن پاک شه
این جوری شما از رپید اسمال هم میتونید استفاده کنید (اگه اشتباه نکنم)
در مورد اون رپید بیگ هم کافیه توی قسمت ستینگ، بیشترین پنل رو مدیوم رو انتخاب کنید و اکتیو رو بزنید. دیگه این جوری بالاتر از مدیوم نمی ره
امید وارم مفید بوده باشه براتون:)
فایلی را که نمی تونم پاک کنم چون این 11 گیگ هر روز در حال دانلود شدن هستند
بیشترین پنل را می ذارم روی مدیوم ولی پیغام خطا می ده:(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان بالاخره من پوینت هامو تبدیل کنم یا نه ؟
چیکار کنم ؟
12 هزار تا فری ، 6 هزار تا پریمیوم دارم

بالا