یعنی تو Remote Upload رپیدشر هم می توان هم چنین کاری کرد ؟؟ مثلا :
HTTP://User:[email protected]/dl/52365104/52c602c/Lynda.com.rar
بدجور حساب می کنه جدا !برای آپلودر ها که هیچ مزیتی نیست و حتی برای دانلودر ها هم خیلی خیلی دانلود پر هزینه شده با توجه یه اینکه محاسبه ی مقدار دانلودش هم چند برابر حساب میکنه کلا وضعیت اخیر یک فاجعه برای دانلودر و آپلودر هست و من نمیدونم مدیران رپید واقعا آیا اصلا عقلی توی کله اشون هست یا نه
شما از چه دانلودمنیجری استفاده میکنید؟ معمولا چند برابر جساب میکنه براتون؟بدجور حساب می کنه جدا !
اصلا نمی صرفه ، به یوزر هام گفتم خودشون رپیدز بخرند بدن من ، برای 120 گیگ ، هزینه تمام پکیج هارو از پایین به بالا کم کرده
بله
شما از اسکریپتهای آنلاین rs2rs، rs2hf و hf2rs میتونید استفاده کنید.
البته هنوز سیستم آپلود جدید راپید را ندیدم، قدیم میشد.
IDM ،البته برای من چند برابر نمی زنه ، معمولا 50 تا 60 درصد بیشتر می زنهشما از چه دانلودمنیجری استفاده میکنید؟ معمولا چند برابر جساب میکنه براتون؟
تعداد کانکشن هاتون رو هم کم کردید؟IDM ،البته برای من چند برابر نمی زنه ، معمولا 50 تا 60 درصد بیشتر می زنه
تعداد کانکشن هاتون رو هم کم کردید؟
من با فلش گت فکر کنم 2.5 برابر برام حساب میکنه
آقا خیلی عجیبه ، چند نفری گفتن که IDM بیشتر حساب میکنه اما من 100 بار تست کردم ، همون قدر کم کرده.
چند برابرش نمیکنه. تعداد کانکشن ها هم 8 تاست. ولی با DAP حتی 5 برابرم کرده واسم!
خود سایت رپیدشر یه نرم افزار واسه دانلودش دار که خودش میگه این دانلودر چنین مشکلی نداره.
از خود سایتش دانلودش کن ببین بدرد میخوره یا نه.
RapidShare Manager
اعصاب آدم رو خرد می کنه ، وقتی 120 گیگ رو مصرف کردم ، اتوماتیک دوباره شارژ نکرد ، کلی از لینک ها اونم قاطی پرید !
خاک تو سرشون با این سیستم
من هم از idm استفاده میکنم با 16 کانکشن و درست کم میکنه
خدا رو شکر این مشکل رو حل کرده
سه تا تغییر جدید داشته امروز که ارسال کرده
کپی میکنم
3. تغییر سوم هم خیلی خوبه ولی درخواست کرده که انتشار ندیم و تا یوزر در موردش سوال نپرسیده نگیم!
البته سوال هم پرسیده شه ما فقط میتونیم بگیم امکان پذیره به زودی
3. تغییر سوم هم خیلی خوبه ولی درخواست کرده که انتشار ندیم و تا یوزر در موردش سوال نپرسیده نگیم!
البته سوال هم پرسیده شه ما فقط میتونیم بگیم امکان پذیره به زودی
تغییر سوم این هست که میشه رپیدز ها رو انتقال داد به اکانت دیگه
البته فکر کنم 3 روزی طول میکشه تا تائید بشه
یه سوال دارم.من اگر 400 تا رپید بخرم چند ماه میتونم دانلود داشته باشم و روزی چقدر؟