3 روز پیش به SOUL پیام دادم ولی هنوز جواب ندادهادمين downtr نام كاربريش SOUL هست ضمنا سايت هراتوركو رو هم خريدند و هر دوش دستشونه
بهش پيام بده ببين چي ميگه
سايت freshwap هم ادمينش ايراني هست بهتره بهش پيام بدي ببيني قبول ميكنه گروه پستر بشي يا نه
من لو ندادم که ایرانیم، خیلی مودبانه بهش گفتم منو نویسنده کن :دی
نمیشه گفت باند بازی شده، وقتی تعداد نویسنده ها و بعدشم تعداد مطالب میره بالا، مدیریت روشون سخت میشه. به خاطر همین مجبورن یه مقدار محدودیت اعمال کنن
واسه هات فایل هم، من اون تیک رو زدم ولی بازم کار نمیکنه، ضمنا مشکلی با فولتر ندارم، از روی وی پی اس داون میکنم
من پیشنهاد می کنم خودت رو کوچیک نکنی و اگر ادمیش Freshwap ایرانی هستش بهش پی ام ندی! چون بدونه ایرانی هستی تحویلت نمی گیره!
این رو همینجوری نمی گم بارها تجربه کردم. البته جز یک مورد برای یک سایتی که اونم چون از قدیم ادمینش من رو می شناخت بدون مشکل با هم کار می کنیم الان.
Mehmet یا همون محمد که مدیر قبلی Heroturko بود هم من باهاش دوست بودم. حتی فایل های بخش VIP رو بهم لینک می داد. پست هام هم راحت شیر می شد توی سایت. اما مدیریتش که عوض شد VIP که سهله بعد 300 پست دیگه نمی زارن توی صفحه ارسالی داشته باشم! کلاً 99% سایت های وارز الان باند بازی هستش،
این سایت ها یک شبه به این درجه نرسیدن، خودت هم می تونی یک سایت راه بندازی و هرچند زمان می بره اما با یکم صبر مثل همین ها معروف بشی. این هم تجربه ثابت کرده :دی
برای هات فایل هم یک گزینه توی Setting هستش تیکش رو بزن که لینک ها رو مستقیم بهت بده. هرچند که هات فایل کلاً فیل//7تره.
کلا گند زده!سلام
راپيد با imd مشكل داره ؟تا 99 در صد ميره و بعد متوقف ميشه .كسي نيست راهنمايي كنه ؟
سلام
راپيد با imd مشكل داره ؟تا 99 در صد ميره و بعد متوقف ميشه .كسي نيست راهنمايي كنه ؟
پوسته عوض کرده ؟
این که قیمت رو خیلی خیلی گرون کرده
1 ماه = 495 رپیدز 150 گیگ ترافیک ، 50 گیگ فضای آپلود
تازه امتیازم که نمیده به آپلودرا
کسی مغز خر خورده بره رپیدشر بگیره ؟
خیر نمیدهدوستان یعنی الان 99 تا رپیدز بگیریم دیگه 30 گیگ نمیده؟؟؟؟؟