• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیائومی Xiaomi فروشگاه اینترنتی سرحد سیستم ( عرضه کننده انواع گوشی های شیائومی )

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
لیست موجودی و قیمت ها آپدیت شد....

در هنگام خرید لطفا یاداوری کنید از اعضای پرشین هستید تا از طرح مخصوص اعضا شامل 10 هزار تومان تخفیف بیشتر و گارد و گلس بهره مند شوید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام..آقا قیمتات یکم بالاتر سایر جاها هست...دلیلش چیه؟

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام..آقا قیمتات یکم بالاتر سایر جاها هست...دلیلش چیه؟
والا تا جایی که بتونیم هدف اصلیمون پایین بودن قیمتهاست....
۲تا دلیل من میتونم بگم براتون اولی و اصلیترین دلیل موجود بودن این گوشیا در تهران هست روی هر گوشی یه هزینه اضافی برای ما تموم میشه( این هزینه با هزینه پست معمولی یک عدد گوشی متفاوته چون.... دیگه زیاد توضیح ندم متوجه میشید خودتون!!!!) خیلی از دوستانی که تو همین تاپیک از ما خرید داشتن تاکید داشتن حضوری خرید کنن و در کل یک سری این اخلاق و دارن و زیاد اهل خرید اینترنتی نیستن... ما هم اگر این گوشیارو مثل اکثر سایتای فروش موجود در مرز های جنوبی بزاریم و ارسال از اونجا باشه قطعا قیمت پایینتر از این میشه....
دلیل دوم نوسان عجیب ارز هست که شاید کمو بیش در جریان باشید ولی واقعا داره اذیت میکنه... یه سری از دوستان هنوز جنی موجودی قبل دارن و قیمتاشون با خرید جدید یکم متفاوت میشه

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
درود ارباب اگر قدرت و سرعت برایمان مهم باشد بین note 4x 32 و note 4x 64 کدام یک منطقی تر است
و آیا موجود دارید
در تلگرام پاسخگو نبودید

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
درود ارباب اگر قدرت و سرعت برایمان مهم باشد بین note 4x 32 و note 4x 64 کدام یک منطقی تر است
و آیا موجود دارید
در تلگرام پاسخگو نبودید
پ.خ کردم خدمتتون‌... شماره تلگرام بچه های دفتر هستن و تا ساعت ۶ ۷ که تایم کاری هست پاسخگو هستند... شرمنده سوالی بود من در خدمتم

pouyapourang

Registered User
لایک‌ها
60
سلام یه گوشی میخوام تا 1800 که خوب باشه و زیاد بازرگ نباشه. حافظه ترجیحا 128 و رم اجرایی هم بالا مثلا 6... از نظر باتری هم کم نیاره... تقریبا یه گوشی که نخوام زود عوضش کنم یا مشکل خاصی براش پیش بیاد...
کار هم بیشتر وب گردی و بازی هست...

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام یه گوشی میخوام تا 1800 که خوب باشه و زیاد بازرگ نباشه. حافظه ترجیحا 128 و رم اجرایی هم بالا مثلا 6... از نظر باتری هم کم نیاره... تقریبا یه گوشی که نخوام زود عوضش کنم یا مشکل خاصی براش پیش بیاد...
کار هم بیشتر وب گردی و بازی هست...
سلام... پیشنهاد من به شما mi6 128 black هستش صفحه ۵.۱۵ اینچ فول اچدی .... طراحی بسیار زیبا... پردازنده قوی اسنپدراگون ۸۳۵ با ۶ گیگ رم... دوربین عقب دووال ۱۲ مگاپبکسل با لنز شرکت سونی ... دوربین جلو ۸ مگاپیکسل و باطری قوی ۳۳۰۰ میلی آمپری با قابلیت شارژ سریع.... گوشی بسیار زیبایی هم هست.

HAMID2080

Registered User
لایک‌ها
111
دوست عزیز قیمت می مکس 1 مدل 32 گیگ با رام 3 رو میخواستم

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام مهندس جان وقت به خیر
حقیقتش من دنبال یک گوشی هستم تو مرز 500 تا 700 خودم نظرم شیائومی redmi 4x بود که رفتم بازار اصفهان (ساکن اصفهانم) موجود داشتن ولی بعضی مغازه دارها منو ترسوندن گفتن قطعاتش نیست تو ایران و یا اینکه بعد شش ماه هنگی میاره و اگر خراب بشه تعمیرکار تو اصفهان نیست اصلا و سامسونگ بخر و از این بحث ها که من جفت کردم از ترس!!
باز شما استادید خواستم مشورت بدید واقعا اینطور هست؟ و مشتری های شما مرجوعی زیاد میارن یا نه؟
سوال دومم خود شما چی پیشنهاد می دید؟ انتخاب خودم خوبه یا گزینه بهتری دارید؟

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام مهندس جان وقت به خیر
حقیقتش من دنبال یک گوشی هستم تو مرز 500 تا 700 خودم نظرم شیائومی redmi 4x بود که رفتم بازار اصفهان (ساکن اصفهانم) موجود داشتن ولی بعضی مغازه دارها منو ترسوندن گفتن قطعاتش نیست تو ایران و یا اینکه بعد شش ماه هنگی میاره و اگر خراب بشه تعمیرکار تو اصفهان نیست اصلا و سامسونگ بخر و از این بحث ها که من جفت کردم از ترس!!
باز شما استادید خواستم مشورت بدید واقعا اینطور هست؟ و مشتری های شما مرجوعی زیاد میارن یا نه؟
سوال دومم خود شما چی پیشنهاد می دید؟ انتخاب خودم خوبه یا گزینه بهتری دارید؟
پ.خ میکنم خدمتتون نظرمو چشم

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز قیمت می مکس 1 مدل 32 گیگ با رام 3 رو میخواستم
دوست عزیز می مکس ۱ تو بازار خیلی کم‌شده و ورژن ۲ تقریبا جاگزین شده.... ما که موقع خرید هر موقع موجودی گرفتیم نبود حالا شاید یه سری از دوستان از خرید قدیم داشته باشن هنوز

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام از mi5 a1. خبری نشد؟
Mi 5x موجود ندارید؟

دوستان عزیز یه تعداد مدل امروز رسید.... با توجه به تعطیلات اخیر تعدادشون محدود هست (مدلهای پست اول موجود میباشند... فقط این بار تعداد کم اومد) ایشالا تا اواخر هفته با تعداد بیشتر در خدمتیم.....مدلاشونومیگم اگر مد نظر بود حتما اطلاع بدید که تموم نشه تا فردا ظهر به امید خدا لیست قیمتشونم میزارم....

۱- mi 6 128 black
2- redmi 4x 16 & 32
3- mi5c
4-mi5x
5-
note5A
IMG_20170930_195759.jpg

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
سلام
صفحه نمایش نوت 4ایکس میدونید کدوم مدل هستش تیانما یا کد nt35532 boe

sepehro

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
صفحه نمایش نوت 4ایکس میدونید کدوم مدل هستش تیانما یا کد nt35532 boe
سلام موجودی قبلیو که چک کردم ۲ هفته پیش تیانما نبود... به بچه های دفتر میگم سری جدیدو چک کنند خبر میدم بهتون

بالا