sepehro
Registered User
- نوشتهها
- 229
- لایکها
- 45
Redmi Note 4X قیمت اینارو هم بزار ببینم دوست عزیز
اپدیت شد دوست عزیز صفحه اول قیمت ها هست
Redmi Note 4X قیمت اینارو هم بزار ببینم دوست عزیز
تماس میگیرم باهاتون چشمسلام دوست خوبم فروش همکار هم دارید لطفا تلگرام پیام بدید : 09109314541
فروش محصولات و گوشی شیائومی http://xiaomii.ir
والا تا جایی که بتونیم هدف اصلیمون پایین بودن قیمتهاست....سلام..آقا قیمتات یکم بالاتر سایر جاها هست...دلیلش چیه؟
پ.خ کردم خدمتتون... شماره تلگرام بچه های دفتر هستن و تا ساعت ۶ ۷ که تایم کاری هست پاسخگو هستند... شرمنده سوالی بود من در خدمتمدرود ارباب اگر قدرت و سرعت برایمان مهم باشد بین note 4x 32 و note 4x 64 کدام یک منطقی تر است
و آیا موجود دارید
در تلگرام پاسخگو نبودید
سلام... پیشنهاد من به شما mi6 128 black هستش صفحه ۵.۱۵ اینچ فول اچدی .... طراحی بسیار زیبا... پردازنده قوی اسنپدراگون ۸۳۵ با ۶ گیگ رم... دوربین عقب دووال ۱۲ مگاپبکسل با لنز شرکت سونی ... دوربین جلو ۸ مگاپیکسل و باطری قوی ۳۳۰۰ میلی آمپری با قابلیت شارژ سریع.... گوشی بسیار زیبایی هم هست.سلام یه گوشی میخوام تا 1800 که خوب باشه و زیاد بازرگ نباشه. حافظه ترجیحا 128 و رم اجرایی هم بالا مثلا 6... از نظر باتری هم کم نیاره... تقریبا یه گوشی که نخوام زود عوضش کنم یا مشکل خاصی براش پیش بیاد...
کار هم بیشتر وب گردی و بازی هست...
پ.خ میکنم خدمتتون نظرمو چشمسلام مهندس جان وقت به خیر
حقیقتش من دنبال یک گوشی هستم تو مرز 500 تا 700 خودم نظرم شیائومی redmi 4x بود که رفتم بازار اصفهان (ساکن اصفهانم) موجود داشتن ولی بعضی مغازه دارها منو ترسوندن گفتن قطعاتش نیست تو ایران و یا اینکه بعد شش ماه هنگی میاره و اگر خراب بشه تعمیرکار تو اصفهان نیست اصلا و سامسونگ بخر و از این بحث ها که من جفت کردم از ترس!!
باز شما استادید خواستم مشورت بدید واقعا اینطور هست؟ و مشتری های شما مرجوعی زیاد میارن یا نه؟
سوال دومم خود شما چی پیشنهاد می دید؟ انتخاب خودم خوبه یا گزینه بهتری دارید؟
دوست عزیز می مکس ۱ تو بازار خیلی کمشده و ورژن ۲ تقریبا جاگزین شده.... ما که موقع خرید هر موقع موجودی گرفتیم نبود حالا شاید یه سری از دوستان از خرید قدیم داشته باشن هنوزدوست عزیز قیمت می مکس 1 مدل 32 گیگ با رام 3 رو میخواستم
سلام... Mi5x دوشنبه ایشالا موجود تهران داریم...سلام از mi5 a1. خبری نشد؟
Mi 5x موجود ندارید؟
سلام از mi5 a1. خبری نشد؟
Mi 5x موجود ندارید؟
سلام موجودی قبلیو که چک کردم ۲ هفته پیش تیانما نبود... به بچه های دفتر میگم سری جدیدو چک کنند خبر میدم بهتونسلام
صفحه نمایش نوت 4ایکس میدونید کدوم مدل هستش تیانما یا کد nt35532 boe