sepehro
Registered User
- نوشتهها
- 229
- لایکها
- 45
درود قیمت mi 5xوmi 5s رو برام پخ کنید خریدارم ۱۰۰٪
سلام mi5x موجوده قیمت در پست اول هست... بازم پ.خ میکنم خدمتتون ....Mi5s تو بازار نیست دیگه متاسفانه...
درود قیمت mi 5xوmi 5s رو برام پخ کنید خریدارم ۱۰۰٪
پشت و رو سفید نداره؟سلام متاسفانه مشکی و یکی از همکارا همرو عمده خرید....
گلد و گری موجوده...
رنگ سفید هم همون گلد منظورتونه ؟؟؟ روی گوشی سفید و پشتش طلایی هست
نخیر دوست عزیز این رنگو کلا نداره....پشت و رو سفید نداره؟
رنگ خاکستریش جلوش هم رنگش خاکستریه؟
این جا سفارش بدیم یا توسایت ؟
10 تومان تخفیف داره با گلاس و کاور رایگان؟
ممنونم.رنگ سیلور که فرمودین جلوش سفیده و پشتش نقره ای؟نوت ۴ سیلور ۳۲ گیگ پردازنده مدیاتک موجوده ۶۴۰
نوت ۴ ایکس تو این بار گلد و گری موجوده که قیمت تو لیست پست اول هست...
سری نوت شیائومی به خصوص نوت ۴ ایکس به جرات تو میان رده های ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومن میتونم بگم بدون رقیبه... فوق العاده گوشی خوب از نظر طراحی ، سخت افزار و باطری بسیار عالی
فرق ۴ و ۴ ایکس به جز پردازنده که جفتشون نسخه های اسنپدراگون و مدیاتک دارن میشه یه سری اختلاف جزیی تو طراحی قسمت پشت گوشی که یه سرچ بکنید تو نت متوجه میشید... سوالی بود در خدمتم
این مدل نقره ای شیشه ی رویی مشکی هستممنونم.رنگ سیلور که فرمودین جلوش سفیده و پشتش نقره ای؟
نوت 4 از 4g ایران به خوبی پشتیبانی میکنه؟مشکلی نداره
رامش جهانی هست؟قابل آپدیت شدن هست
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
صفحه رویی سفید هست ببخشید اشتباه کردمممنونم.رنگ سیلور که فرمودین جلوش سفیده و پشتش نقره ای؟
نوت 4 از 4g ایران به خوبی پشتیبانی میکنه؟مشکلی نداره
رامش جهانی هست؟قابل آپدیت شدن هست
Mi4- mi 5 - mi5s plus - mi6 - mi note 2- mi note 3سلام
مدلی هست که infrared و nfc رو با هم داشته باشه
اکثر مدلها فقط یکی از این دو رو دارند
من خیلی تو مدلهای شیائومی گشتم ولی پیدا نکردم یا مشخصاتش کامل ننوشته بود
متاسفانه شما هیچ کدومش رو نداریدMi4- mi 5 - mi5s plus - mi6 - mi note 2- mi note 3
Mi4 که گوشی تولید ۳ سال پیش هست به هیچ عنوان پیدا نمیشه مگر اینایی که دیجی کالا ریخت تو بازارمتاسفانه شما هیچ کدومش رو ندارید
توی موارد موجود همچین گرینه ای هست ؟ تا 1 تومن
بله موجود هست و همچنین ۱۰ هزار تومن تخفیف به عنوان اعضای پرشین تقدیمتون میشه.... با شماره تلگرام پست اول برای خرید هماهنگی کنید و حتما ذکر کنید از اعضای پرشین هستید تا تخفیف و قاب ژله ای و گلس تقدیمتون بشهسلام
Redmi 4X 32 G black 585,000
یک دستگاه می خوام با قاب و گلس
لطف می کنید موجودی رو اعلام کنید
نه متاسفانه ندارهMi A1 نداره ؟
متاسفانه ورژن ۶۴ گیگ پردازنده اسنپدراگون نداره... البته یه تعداد معدودی از همکارا و مشتریا میگن داره ولی من قویا میگم نداره ۷ ۸ ماهه دنبال این مدل تو بازارهتی چین و دبی هستیم و اصلا موجود نیست ( البته نوت ۴ حافظه ۶۴ گیگ وررژن اسنپدراگون داره ) - به هر حال الان نوت ۴ ایکس ۶۴ گیگ مدیاتک رنگ گلد موجودهسلام.وقت بخیر
من یکدونه note 4x 64 Gb میخواستم.الان ورژن اسنپدراگون موجوده یا اینکه در آینده نزدیک می آرید؟
سپاسمتاسفانه ورژن ۶
متاسفانه ورژن ۶۴ گیگ پردازنده اسنپدراگون نداره... البته یه تعداد معدودی از همکارا و مشتریا میگن داره ولی من قویا میگم نداره ۷ ۸ ماهه دنبال این مدل تو بازارهتی چین و دبی هستیم و اصلا موجود نیست ( البته نوت ۴ حافظه ۶۴ گیگ وررژن اسنپدراگون داره ) - به هر حال الان نوت ۴ ایکس ۶۴ گیگ مدیاتک رنگ گلد موجوده