ببخش از اینکه وقتتو میگیرم
من در مورد زنون هیچ گونه اطلاعاتی ندارم ، در شیراز به یک مغازه مراجعه کردم ، گفت زنون نسل 3 دارم ( نمیدونم از چه برندی ! ) با 6 ماه گارانتی ، با قطع کن اتوماتیک ، روشن و شارژ شدم سریع و ... قیمت 135 که با نصب گفت 150 میگیرم ، البته نمیخوام مقایسه کنم بلکه سئوالم اینه که مثلا زنون 300 هزاری با 100 هزاری چه تفاوتی با هم دارند ، سئوال دومم اینه که برای ماشین و سرنشین ( به دلیل داشتن ترانس ) خطری نداره ؟ البته هدف من از گرفتن زنون به دلیل عبور از مسیرهای تاریک فقط داشتن نور مناسب در سطح جاده و عبور از چاله و چوله ها هستش و زیبایی و کلاس برام مهم نیست ( از ما گذشته :wacko:
) البته کیفیت ساخت و ایمنی برام خیلی مهمه ، سئوال آخر اگر این فیلیپس رو بخوام قیمت کف کف چقدره ؟ و آیا اول ارسال برای من دارید ؟
دوست عزیز3ساله توبازارزنون هستم اون مغازه دارواسه اینکه واسه خودش بازارگرمی کنه گفته نسل3
اصلا"نسل3 توبازنیامده وساخته نشده کیت در2نسل1و2درحال حاظردربازارعرضه میشه
فرق کیت ارزان باگران درمقدارروشنایی وپرتاپ نور ولرزش نور وازهمه مهمترزمان رسیدن به روشنایی کامل هستش
کیتهای ارزان زمانی بین8تا12ثانیه طول میکشه به نورواقعی برسه ومقداری آزاردهنده است
امادرکیتهای درجه1نسل2بعنوان مثال زیمنس این زمان از0ثانیه تا4ثانیه کامل میشه ونوربسیارعالی
غلضت رنگ بالا
درنسل2تمامی ترانسها مجهزبه قطع کن برق شدن زمانیکه بخوادتصادفی رخ بده ترانس باضربه خوردن
برقشوقطع میکنه زیمنس هوشمندترین زنون نسل2درایرانه بیشترین فروش مابروی خودروهای لوکس وارداتی هستش
البته زیمنس منظورمه مابروی ماکسیما-سوناتاوای اف-مزدانیو3-مگان-لیفان نصب کردیم کارش حرف نداره
واینکه زنون فیلیپس موجوددربازار درجه3چینه الان فیلیپس اصل قیمتش 1.700.000هزارتومانه نه120.000هزارتومان
وتقلبیه هرچی توبازار*زنون اصلی فیلیپس احتیاجی به زمان نداره درجانورش پرمیشه ومناسب واسه فلش بک