پس الان من پیدا کردم 55وات 70 تومن چجوریه ؟؟
سلام برادر ، چه نوع کیتی تهیه فرمودین ؟دوستان بنده یک کیت وایرلس از آقا سجاد گرفتم
ببینیم چی میشه
در کل از شخصیت ایشون معلومه که کارشون هم درسته <3
سلام برادر ، چه نوع کیتی تهیه فرمودین ؟
لطفا در صورت نصب و تست نتیجه رو در تاپیک اعلام بفرمائید ، احتمالا من هم یک کیت از این بزرگوار تهیه کنم . ممنون
سلام ، میشه در مورد وایرلس توضیح بدین ؟
ممنون از توضیح کاملی که فرمودین ، البته من اگر بخوام بگیرم حتما زیمنس میگیرم که خیالم راحت باشه از کیفیت ، به هر حال یکی دو روز دیگه تحقیق میکنم و خدمتت میرسم برادر . عیدتون هم مبارکوایرلس اسم مدلشه به منی بیسیم بودنش نیس یه کیت35 وات هستش12ولت
دارای استانداردCEوE14 طراحی ترانسشم عالیه -نسل2 هستش-ترانسش ازنوعSLIMهستش کارشم عالیه زمان رسیدن
به روشنایی کاملش بین0تا9ثانیه هستش کارشم راضی کننده هستش
ممنون از توضیح کاملی که فرمودین ، البته من اگر بخوام بگیرم حتما زیمنس میگیرم که خیالم راحت باشه از کیفیت ، به هر حال یکی دو روز دیگه تحقیق میکنم و خدمتت میرسم برادر . عیدتون هم مبارکیا علی .
سلام سجاد
این لامپ هالوژنش رو میتونم عوض کنم ؟
سلام سجاد جان
من پراید 132 دارم لامپهای خودش که افتضاحه اصلا" نور نداره میخواستم بدونم زنون برای سو بالا بگیرم یا برای هالوژن چون چراغ 132 دو تا لامپ میخوره
در ضمن برای سو بالا مشکلی پیش نمیاد (گیر دادن پلیس ) بعدم شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ببخشید یه پچیز دیگه اگه خدایی نکرده تصادفی شد
چراغها شکست باید دوباره هزینه کرد یا لامپهاش تعویض میشه
با تشکر
سلام وعرض ادب
داداش ماتنهاشرکتی هستیم که هرطورزنونی بخوایی ازلامپ تاترانس وپک کامل داریم وبه نوعی عمده فروشیم
کیت کامل از105000هزارداریم الی 360000
کیتهای عالی ودرجه یک بازار-سوبالاروواستون زنون میندازیم پایینشم هالوژن
اگرشمارنگ4300رواستفاده کنیدپلیس محاله بفهمه که زنون داری این رنگ معروف به رنگ خاص آزرایی هستش
10.000هزارتومان نسبت به رنگهای6000و8000که رنگهای متعارف بازارهستن گرانتربعنوان مثال شمااگرکیت زنون135000هزارتومانی
روانتخاب کنی بارنگهای6000و8000ولی اگه رنگ خاص4300بخوایی10000به کیت بخاطررنگ4300اضافه میشه135000+10000=145000
خدایی نکرده ترانس لامپ بصورت جدااسیب ببینه ماترانس ولامپ بصورت جداهم مفروشیم
مشاهده پیوست 479337
دراین عکس رنگ4300مشخصه
www.xenonmarket.ir