ctcn8311885
Registered User
نت نداریم که آپلود کنیم...
ما مشکلی با rar نداریم ولی چون فرمت rar روی همه کامپیوترها نیست و نیاز به نصب winrar دارد و ممکن هست مشتری بعد از خرید به علت نداشتن winrar نتواند فایل را باز کند این فرمت را مجاز نزاشتیم و به جای آن zip که روی ویندوز بصورت پیش فرض وجود دارد را قرار دادیم که هم صاحب فروشگاه و هم خریدار بتوانند بدون مشکل از فایل استفاده کنند.اقا فرمت rar رو مجار کنید
من الان 300 تا فایل دارم با rar باید تک تک zip کنم بعد دوباره اپلود کنمما مشکلی با rar نداریم ولی چون فرمت rar روی همه کامپیوترها نیست و نیاز به نصب winrar دارد و ممکن هست مشتری بعد از خرید به علت نداشتن winrar نتواند فایل را باز کند این فرمت را مجاز نزاشتیم و به جای آن zip که روی ویندوز بصورت پیش فرض وجود دارد را قرار دادیم که هم صاحب فروشگاه و هم خریدار بتوانند بدون مشکل از فایل استفاده کنند.
من الان 300 تا فایل دارم با rar باید تک تک zip کنم بعد دوباره اپلود کنم
یه راهنما یا منوی دانلود سریع بزارید توش winrar رو بزارید برای دانلود
یک سیستمی خوب بنوسید که فایل RAR به ZIP تبدیل کنهفایل ها رو روی dvd برای من پست کنید ما براتون تغییرش میدیم و اپلود می کنیم شما فقط مشخصات محصول روبزنید کافیه![]()
فکر خوبیهیک سیستمی خوب بنوسید که فایل RAR به ZIP تبدیل کنه![]()
حاجی امکان پذیر هست فکر کنمفکر خوبیهاگر امکان پذیر باشه همین کار رو میکنیم
![]()
حاجی امکان پذیر هست فکر کنم
یک وی پی اس ولی فکر کنم هزینه میبره برای این کار
سرور دارم می خوای بدم تست کنی![]()
نه منظورم این بود دستوری بنویسید که کسی فایلی اپ میکنه ببره روی یک سرور ویندوز و از اونجا فایل از RAR خارج کنه و بعد ZIP کنه و روی سایت بارگزاری کنهمنظور از امکان پذیر نرم افزاری و از نظر برنامه نویسی php بود از لحاظ سرور ما محدودیتی نداریم فایل سل از vps استفاده نمیکنه و یک سرور کاملا اختصاصی میزبان سایت و فروشگاه ها هست :general703:
نه نیازی نیست ، روی همان سرور لینوکس سایت با php میشه از rar خارج کرد و بصورت zip ذخیره کرد فقط برنامه نویسی این کار وقت گیرهنه منظورم این بود دستوری بنویسید که کسی فایلی اپ میکنه ببره روی یک سرور ویندوز و از اونجا فایل از RAR خارج کنه و بعد ZIP کنه و روی سایت بارگزاری کنه
نه نیازی نیست ، روی همان سرور لینوکس سایت با php میشه از rar خارج کرد و بصورت zip ذخیره کرد فقط برنامه نویسی این کار وقت گیرهتشکر از پیشنهاد خوب شما امکان پذیر باشد حتما انجام خواهیم داد
بزوی محتوای فایل زیپ را به مشتری ها در فروشگاه نشان خواهیم داد که بدانند داخل فایل های زیپ چی هست این مورد تبدیل را هم بررسی میکنیم.
تشکر از پیشنهادهای خوب شما ، مشابه همین را در قالب همکاری در فروش داریم به تنظیمات فروشگاه ها اضافه می کنیم که خیلی راحت همه فروشگاه ها بتوانند در پایین فروشگاهشان کسب درامد از همکاری در فروش را فعلا کنند و همان امکانات همکاری در فروش مثل انتخاب موضوع و دسته بندی یا پرفروش ترین ها یا پربازدیدترین ها ... را بتوانند انتخاب کنند و بیاد زیر محصولات خودشانیه نکته برای فروش بیشتر
میتونین توی فروشگاه ها یه بلوک ایجاد کنید و فایل های فروشگاه های دیگه رو به صورت random توش نمایش بدید
اینطوری فروش همه فروشگاه ها چند برابر میشه
تشکر از پیشنهادهای خوب شما ، مشابه همین را در قالب همکاری در فروش داریم به تنظیمات فروشگاه ها اضافه می کنیم که خیلی راحت همه فروشگاه ها بتوانند در پایین فروشگاهشان کسب درامد از همکاری در فروش را فعلا کنند و همان امکانات همکاری در فروش مثل انتخاب موضوع و دسته بندی یا پرفروش ترین ها یا پربازدیدترین ها ... را بتوانند انتخاب کنند و بیاد زیر محصولات خودشان
یک قابلیت دیگر هم این مورد بالا خواهد داشت که در فروش بیشتر تاثیر گذاره که بعد از انجام خدمتتان اعلام می کنیم.
محدودیتی نیست هر چندتا فایل بخواید روی محصول می توانید اپلود کنیدبرا هر محصول چنتا فایل میشه اپلود کرد
اره این مطلب ممکنه توی همان صفحه باشه که یه کپی ازش می بینید یه موقعی هم ممکنه تعداد محصولات شما زیاد باشه و اون مطلب فرضا توی صفحه های دیگر باشد و کپی ازش نبینید.یه مسئله هم هستش وقتی تعیین میکنی یه مطلب همیشه بالای صفحه بمونه از مطلب کپی ایجاد میشه به جای اینکه همین مطلب بیاد بالای صفحه یه مطلب از روش کپی میشه میچسبه بالای صفحه