سلام...میشه ی عکس از این اسپیکر کنوود مدل-HQ7100 بزارید....من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم...در حال حاضر بهترین اسپیکری که دارید از هر نظر مخصوصا کیفیت چه مدلیه؟؟بهترین مدل تو بازار چیه الان؟؟به نظرتون باند بیضی بهتره یا کامپوننت یا مید رنج؟؟؟واسه کیفیت صدا؟؟من در حاله حاضر 2جفت 718 از این قدیمی های اصلیش دارم +ی جفت 6975 اصلی...میخوام ببینم چیزی بهتر از اینا از نظره کیفیت هست یا نه؟؟البته قبل از این 3تا کامپوننت مختلف تست کردم ولی هیچ کدومو خوشم نیومد و باندای خودم بهتر بود کیفیتش...به جد دنباله خریده ی اسپیکره خوب و با کیفیت هستم...ممنون میشم راهنمایی کنید..
سلام
از اینکه با تاخیر خدمت شما عزیزان رسیدم عذرخوای میکنم.
متاسفانه موجود ندارم که عکس بگیرم.تو بیضیها گلیدن سی او 609 به نظر من صدای خیلی خوبی داره و بازخوردی که از مشتریها گرفتیم این موضوع رو ثابت میکنه. این باند الان موجود نیست ولی انشاءالله تا اواسط ماه مهر موجود خواهید شد.
در مورد اینکه کام بهتره یا بیضی مسلما کامپوننت از تفکیک صدای بهتری برخورداره.
دوست من دوران 6975 به نظر من دیگه گذشته. الان حال هست و باید تو حال زندگی کینم. 6975 زمان خودش بله واقعا عالی بود ولی الان اینقدر باندهای خوبی آمده که دیگه 6975 حجرفی برای گفتن نداره.من به شما پیشنهاد میکنم یک جفت سی او 609 رو با یه آمپ خوب مثل گلیدن 100.2 بشنوید مطمئنم عاشق صداش خواهید شد.
بله رسیده و قیمتش هم 530 تومان هست
پیام جان سلام قیمت و گارانتی 7056 میشه بگید؟؟؟؟band co609 اگه داری قیمت بده؟و بین ضبط پایونیر ۹۴۵۰ و کنوود ۷۰۵۶ کدوم از همه لحظ بهترهمعذرت انقد سوال میکنم
گارانتی نت الکترونیک هست سی او رو هم که عرض کردم مهر ماه انشاءالله میرسه.در مورد پایونیر و کن وود اگر نظر من رو بخواهید میگم کن وود 7056 رو بگیرید. هر دو رو هم خودم دارم.