Reza_994
Registered User
- نوشتهها
- 885
- لایکها
- 40
دوستان برنامه های خریداری شده از google play رو چند تا دستگاه نصب میشه؟
itunes روی 5 تا نصب میشه
itunes روی 5 تا نصب میشه
بله شما آخرین نسخه LT رو روی دستگاه تون نصب بکنید .. در خرید بازیهاتون هم دقت بکنید مشکلی از بابت لایو نخواهید داشتسلام می خواستم ببینم برای دستگاه های کپی خور شده میشه از کارت های ایکس باکس لایو استفاده کرد ؟
در حال حاضر 155 هزار تومان است .. سایت رو مرتبا چک بکنید تا از نوسان قیمت ها باخبر شوید ...گیفت آیتونز 50 دلاری چند میدید ؟
چه برین لایو و چه نرید بعد از ریدیم کد ، زمان استفاده از 48 ساعته شروع میشه و دو روز بعد تمام میشه ...خیلی ممنون از پاسختون یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه کارت لایو 48 ساعت از زمان اولین وصل شدن دو روز مهلت به استفاده داریم یا اینکه بسته به ساعت های استفاده از لایو هست ؟
Sent from my LG-P895 using Tapatalk 4
بله موجوده ؛ عزیزان لطفاً همیشه سایت رو چک فرمایید .. موجودی و قیمت در سایت درج شده استسلام
psn 35 پوندی میخام دارید؟
www.matrixgame.ir
سرعتشون در انجام کار سریع هست ؟ می خوام بدونم سریع کار رو انجام می دن یا خیر؟با سلام من قبلا به وسیله ی یکی از اشنایان از ایشان خرید داشتم و کاملا از خریدم راضی هستم
کدها بصورت آنی ارسال میشوند به جز برخی کدهای خاص مانند آیتیونز 100 یا آمازون کارت ها که با تاخیر حداکثر 3ساعتی انجام میشهسرعتشون در انجام کار سریع هست ؟ می خوام بدونم سریع کار رو انجام می دن یا خیر؟
نه دوست عزیز 25 و 35 داریم برای اکانت های انگلستانسلام
psn 15 پوندی میخوام دارید؟ قیمت حدودی چند میشه ؟
قیمت ها رو لطفاً از سایت پیگیری بکنید قیمت های بروز همیشه در سایت موجود هستندسلام
دوست عزیزم قیمت 50 و 100 دلاری گیفت کارت ایتونز چنده؟
یک کارت 100 دلاری دقیقا 100 دلار امریکا موجودی داره و شارژ میکنه؟
ممنون
گیفت آمازون ما ارز دلاری فقط داریم عربستان و امارات از کجا اومد؟ اونها مال پی اس ان هستند ربطی ندارند ..سلام من برای کتابخون امازونم گبیفت کارت امازون میخوام فرق گیفت کارتایی که گذاشتین چیه مثلا امارات با عربستان یا اکانت یکساله امازون چه مزیتایی داره؟ ممنون
دوست عزیز ببینید روش پرداخت اش از چه درگاه هایی است .. یوکش کش یو یا آلتیمت گیم کارتی چیزی باشه در خدمتم ..سلام دوست عزیز من واسه این که الماس بخرم تو بازی کلاس اف کلانش گیف کارت نیاز دارم باسد کدومشو بخرم؟؟
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
لطفا راهنماییم کنین
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk