mahmoud0171
Registered User
psn 50$ US چه زیاد قیمتش تو سایت؟؟؟
نسبت به قیمت دلار + کارمزدی است که میگیریم .. بقیه سایت ها خیلی بالاتر زدند .. دیشب یه تخفیف کوچیک هم زدمpsn 50$ US چه زیاد قیمتش تو سایت؟؟؟
کدهای ما قانونی هستند و اسکن دار .. از این کدهای دزدی اگر میخواستیم بفروشیم 140 تومن هم میدادیم ..دیشب من از یکی از سایتا که تو گوگل زدم گرفتم 160تومان تازه تو سایت بازیسنترم بچه ها همین مبلغ میدن...
ساختن پروفایل خیلی آسون است از سایت اش اقدام میکنید یا از خود کنسول ...سلام دوست خوبم میتونید برام یه پروفایل بسازید برای ایکس باکس؟
برای قیمت های آپدیت از سایت پیگیری کنیدقیمت psn 50$ چند ؟
با ایمیل زیر در ارتباط باشید لطفاً
کدها بصورت اتوماتیک بلافاصله ارسال میشوندمن الان از سایت اشتراک 3 ماهه plus خریداری کردم و منتظر ارسالم
اول که باید گلد بخرید .. بعد از اینکه اکانت شما گلد شد میتونید بازی بکنید .. برای فیفا مجانی است به جز برخی خریدهای توی بازی مثل پوینت فیفابرای خرید از XBOX Live هم کارت مخصوصی دارین؟
اگر دارین، شنیدم که نسخه آمریکا ، انگلیس و اروپاش فرق داره، درسته؟
برای FIFA14 چطور Account دارید که بشه Online روی XBOX Live بازی کرد؟ من XBOX360 منظورم هست
اول که باید گلد بخرید .. بعد از اینکه اکانت شما گلد شد میتونید بازی بکنید .. برای فیفا مجانی است به جز برخی خریدهای توی بازی مثل پوینت فیفا
کشور اکانت رو باید برید سایت ایکس باکس از اونجا چک بکنید و طبق اون شارژ بخرید
منظور از شارژ برای خریدهای دی ال سی و بازی و ... است که علاوه بر گلد داشتن اش ضروری است ...
برای بازی های دوستانه نباید کد بخواد .. دقیقاً انگلیسیش رو بخونید ببینم موضوع چی استممنون از جواب
GOLD یکساله دارم هنوز البته فکر کنم دیگه 1 ماه ازش مونده
راجع به FIFA14 داخل بازی که میخواهم Online Friendly بازی کنیم میگه یه کد بده یا Redeem بده، یعنی نتونستم بازی کنیم، فکر کنم CD Key میخاد، راهنما برای این موضوع هست که رایگان بشه بازی Online بکنیم؟
شارژ یا Microsoft Point هم راستش برای بازی های Arcade می خواهم، نمیدونم راه دیگه ای هست یا DVD ایش پیدا میشه؟