مقدار درخواستی رو برای من پی ام بکنید تا قیمت رو بهتون اعلام بکنمکارت Cashu هم دارید شما ؟
برای دو تا تخفیف خاصی نمیشه در نظر گرفت اگر کم باشه شرمنده ..350 میشه دوتاش 348 شما پرداخت میکنید20 تا 50$ برای اول کار میخوام
بصورت فروش ویژه 10 عدد فعلاً موجوده دونه ای 168 تومن ... در صورتیکه مایل هستید سریعاً خبر بدید ...بنده نوشتم 20 تا شما چطوری 2 تا خوندی خدا میدونم
:general707:
برای بازی آنلاین که حتماً باید پلاس بخرید و در کنار اون هرماه 2 تا بازی رایگان هم میده بازی های پولی هستند که برای یکماه free میخورندبرای بازی انلاین با ps4 چه کارتی مناسب هست؟
نه متاسفانه . از طرف گوگل 10-25-50 دلاری فقط برای فروش عمده ارائه میشه5دلاری گوگل پلی هست؟
سلام .. از سایت باید ایتونز کارت بخرید دیگه .. 20دلاری هم دارم بگیرید شارژ بکنید و تو بازی استفاده بکنیدبا سلام، برای apple id برای بازی clash of clans نیاز به 20 دلار دارم
راه حلی دارید ؟
ممنون از پاسخ سریعسلام .. از سایت باید ایتونز کارت بخرید دیگه .. 20دلاری هم دارم بگیرید شارژ بکنید و تو بازی استفاده بکنید
آدرس سایت جهت خرید
از سایت خرید بکنید از درگاه مون .. بعد از پرداخت برگشت داده میشید به سایت و کد شما اتوماتیک وار ایمیل میشه براتونممنون از پاسخ سریع
میشه یه توضیح بدین بعد از خرید باید چه اقداماتی کرد؟
اون رو اطلاع ندارم .. باید ببینید استور بلک بری چی است تا بریم دنبال اش ...ممنون تا دقایق دیگر خرید خواهد شد
برای گوشی های black berry باید چیکار کرد؟
blackberry world هستشاون رو اطلاع ندارم .. باید ببینید استور بلک بری چی است تا بریم دنبال اش ...
سلام .. آنی ارسال میشه از طریق سیستمشب ساعت 12 اینا بخرم چقدر طول میکشه که برام ارسال شه؟ps plus