heroofiran
Registered User
سلام .. آنی ارسال میشه از طریق سیستم
.. من هم هستم هرلحظه چک میکنم مشکلی بود ایمیل بدید یا تو یاهو پی ام بدید ...
مرسی.پس مزاحمتون میشم
سلام .. آنی ارسال میشه از طریق سیستم
.. من هم هستم هرلحظه چک میکنم مشکلی بود ایمیل بدید یا تو یاهو پی ام بدید ...
سلام موجوده ... نسخه معمولیش 60 روزه همون 110 تومنهWorld of WarCraft 60Days (US): 110000tomans
EU ro nadari / aya
این ماه مشتری ها و بازدیدها به حدی بود که پهنای باند ماهیانه رو آخر ماه تمام کردیم .. درست شد میتونید خرید بکنید الآن ... موفق باشیدسلام
قصد خرید دارم، متاسفانه سایتتون بالا نمیاد
Bandwidth Limit Exceeded
یک عدد psn us 50 دلاری خریداری و درجا تحویل گرفته شداین ماه مشتری ها و بازدیدها به حدی بود که پهنای باند ماهیانه رو آخر ماه تمام کردیم .. درست شد میتونید خرید بکنید الآن ... موفق باشید
قیمت های آپدیت رو از سایت دنبال کنید اینجا فرصت نمیشه بروز شه ..داداش قیمت گوگل پلی تو سایت 3ت گرون تر از اینجاست که!!!
بعد دوستان بنده میخوام با اکانت گوگل پلی عضو پرمیم تانگو بشم,شدنیه؟
سلام .. دوست عزیز لطفاً از سایت اقدام کنید .. ثبت نام / خرید محصول / دریافت کد از طریق ایمیل طی 1-3 ساعتsalam man 50 nintendo eshop mikham kharid ari konam chetori
mishe bekharam?
قیمت واقعیش بین 21-25 است .. اون موقع تعداد زیاد داشتم تخفیف میدادم تا سریع فروش برهچرا قیمت اکانت ایکس باکس لایو یکماهه که تا دو هفته پیش 19 تومن بود رو کردین 25 تومن!! نکنه دلار بالا رفته ما خبر نداریم یا اینکه خرج زندگی زیاد شده و کشیدین رو قیمتا؟
چون امکان ویرایش مجدد پست رو نداشتم مجبوور شدم دوباره پست بدم مشکل من حل شد ممنون از ساپورت قوی ایشونمن الان یک گیفت کارت 10 دلاری گوگل پلی خریدم که بعد از وارد کردن میزنه invalid code عکسش رو هم براتون ایمیل کردم لطفا پیگیری بفرمایید
کد اصلاح شده رو فرستادم براتون . این گونه موارد رو هم ایمیل است هم پشتیبانی سایت اینجا پاسخو کسی نخواهد بود ... تشکرمن الان یک گیفت کارت 10 دلاری گوگل پلی خریدم که بعد از وارد کردن میزنه invalid code عکسش رو هم براتون ایمیل کردم لطفا پیگیری بفرمایید