• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروشگاه کارت های iTunes Gift Card, GooglePlay, XBOX Live, PSN, Skype, Nintendo به ارزانترین قیمت!!!

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
تو سایتتون من کارت نینتندو ایشاپ 50 دلاری ندیدم،
ایا شما کارت نینتندو 50 دلاری به قیمت 175 تومن که تو پست اول زدید موجود دارید ؟
تو سایت زده 35 دلاری 135 تومن، که خیلی گرون حساب شده

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
تو سایتتون من کارت نینتندو ایشاپ 50 دلاری ندیدم،
ایا شما کارت نینتندو 50 دلاری به قیمت 175 تومن که تو پست اول زدید موجود دارید ؟
تو سایت زده 35 دلاری 135 تومن، که خیلی گرون حساب شده
50دلاری نیست .. 35 و 25 دلاری است .. از بخش نینتندو میتونید چک بکنید
قیمت ها رو چک میکنم ولی با وضعیت دلار و کسر کارمزد همین قیمت ها در میاد ..

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
خوب دوست عزیز 135 هزار تومن برای یک کارت 35 دلاری خیلی گرونه و میشه دلاری 3857 تومن که برای کارت 50 دلاری حساب کنیم با این نرخ میشه 193 هزار تومن
در صورتی که شما تو پست اول کارت 50 دلاری رو زدید 175 تومن. برای تاریخ اکتبر 2013 است پست که مسلما دلار نرخ امروز از دلار نرخ ان روز پایین تر هست اگر اشتباه نکنم،
به نظر من قیمت کارت 35 دلاریتون خیلی بالاست.
چون من دنبال خرید کارت نینتندو 50 دلاری با قیمت مناسب هستم، سوال کردم، ممنون

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
خوب دوست عزیز 135 هزار تومن برای یک کارت 35 دلاری خیلی گرونه و میشه دلاری 3857 تومن که برای کارت 50 دلاری حساب کنیم با این نرخ میشه 193 هزار تومن
در صورتی که شما تو پست اول کارت 50 دلاری رو زدید 175 تومن. برای تاریخ اکتبر 2013 است پست که مسلما دلار نرخ امروز از دلار نرخ ان روز پایین تر هست اگر اشتباه نکنم،
به نظر من قیمت کارت 35 دلاریتون خیلی بالاست.
چون من دنبال خرید کارت نینتندو 50 دلاری با قیمت مناسب هستم، سوال کردم، ممنون
اولاً که کارت بازی ها چیزی نیست که برم من از مغازه برای شما به نرخ صرافی وردارم و مثلاً 2 تومن بکشم روش
از سایت های خارجی خریداری میشه و روش کلی کارمزد میاد ... بعدشم 130 تومن اش کردم 35 دلاری رو ...
و مقایسه این جنس با پی اس ان پرفروش درست نیست چون پی اس ان رو من عمده ای میخرم و نرخ اش پایین تر درمیاد
ولی نینتندو رو سالی 10 نفر هم فروش نداریم متاسفانه و باید کمی بالاتر از نرخ عمده ای فروخته بشه چون ارزش انبار کردن آیتم رو نزد ما نداره

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
من همه اینها رو به خاطر این گفتم که زدید 50 دلار 175 تومن، پست اول خودتون رو ببینید، اگر با این قیمت دارید که خیلی خوبه، بهرحال ببخشید اگر فضولی کردم.

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
من همه اینها رو به خاطر این گفتم که زدید 50 دلار 175 تومن، پست اول خودتون رو ببینید، اگر با این قیمت دارید که خیلی خوبه، بهرحال ببخشید اگر فضولی کردم.
قیمت ها هر روز عوض میشه و متاسفانه وقت ویرایش پست اول رو ندارم برای قیمت های روز باید از سایت استفاده کنید ..
50 دلاریش هم به علت عدم تولید تو سایت من نذاشتم .. موفق باشید

AlVlir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان من تازه توی پرشین تولز عضو شدم و فقط از اینجا خرید کردم

دوستان قاطعانه بگم این سایت فوق العادست . قیمتاش مناسبه و تضمین صددرصد داره و تمام کارت هاشو که امتحان کردم سالم بوده و خیلی خیلی راضی ام . ممنون از سایت خوبتون

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان من تازه توی پرشین تولز عضو شدم و فقط از اینجا خرید کردم

دوستان قاطعانه بگم این سایت فوق العادست . قیمتاش مناسبه و تضمین صددرصد داره و تمام کارت هاشو که امتحان کردم سالم بوده و خیلی خیلی راضی ام . ممنون از سایت خوبتون

سایت تضمین صد در صد داره ؟!!
این سایت فقط یک انجمن هست و هیچ تضمینی نداره و مسئولیت خرید و فروش به عهده خود طرفین هست.
شما هم مراقب باش، متاسفانه بین همین یوزرها متاسفانه کسانی هستند که سواستفاده می کنند و مردم رو اذیت میکنند، اگر سرچ کنی میبینی تاپیکهای شکایت فراراون، پس سعی کن کمی با احتیاط خرید و فروش کنید.
نمونه این تاپیک با چنین فروشنده ای مسلما امن هست، منظورم با افراد ناشناس و غیرحرفه ای هست.

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
سایت تضمین صد در صد داره ؟!!
این سایت فقط یک انجمن هست و هیچ تضمینی نداره و مسئولیت خرید و فروش به عهده خود طرفین هست.
شما هم مراقب باش، متاسفانه بین همین یوزرها متاسفانه کسانی هستند که سواستفاده می کنند و مردم رو اذیت میکنند، اگر سرچ کنی میبینی تاپیکهای شکایت فراراون، پس سعی کن کمی با احتیاط خرید و فروش کنید.
نمونه این تاپیک با چنین فروشنده ای مسلما امن هست، منظورم با افراد ناشناس و غیرحرفه ای هست.
منظور ایشون هم به نظر میرسه سایت بنده بود نه کل انجمن .. تشکر
بله موقع خرید به عضویت و آرم اعتبار و فیدبک ها باید توجه کرد ...

radien

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آقا من Redeem وارد کردم اما نمیتونم از استفاده کنم، چکار میشه کرد؟
تو xbox.com که وارد میشم نوشته 15$ داری
اما بازی که میخوام بخرم مشکل میخوره

BATMAN-FOREVER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
سلام اقا امید
یه سوال شما کارن nintendo eshop پنجاه دلاری دارید؟ چون واقعا میخوام بخرم . تو سایتتون فقط 20 دلاری و 35 دلاری بود .
ولی تو صفحه اولتون 50 دلاری هم هست که قیمتش هم فوق العاده بود :) ممنون میشم بگید :)

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
کارت لایو ۱۲ ماه جای تخفیف داره؟
یکی میخام

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام
آقا من Redeem وارد کردم اما نمیتونم از استفاده کنم، چکار میشه کرد؟
تو xbox.com که وارد میشم نوشته 15$ داری
اما بازی که میخوام بخرم مشکل میخوره
این رو باید با شیر کردن وی پی ان خرید بکنید یا نیاز به روتر وی پی ان دار است .. مایکروسافت آیپی ایران رو تحریم کرده
با به یه نحوی کنسول رو با وی پی ان شیر بکنید و با آیپی US خرید رو بزنید ...
سلام اقا امید
یه سوال شما کارن nintendo eshop پنجاه دلاری دارید؟ چون واقعا میخوام بخرم . تو سایتتون فقط 20 دلاری و 35 دلاری بود .
ولی تو صفحه اولتون 50 دلاری هم هست که قیمتش هم فوق العاده بود :) ممنون میشم بگید :)
متاسفانه فقط این دو مدل برای فروش موجوده .. باهم بگیرید 5 دلار بیشتر میمونه تو حساب تون ..
صفحه اول جایی ندیدم 50دلاری نینتندو قرار داده باشم ...
کارت لایو ۱۲ ماه جای تخفیف داره؟
یکی میخام
متاسفانه بیشتر از این جای تخفیف نداره .. تا جاییکه تونستم قیمت رو کاهش دادم ... جای دیگری بود قیمت کمتری میداد بگید بررسی بکنم .. تشکر

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
من ۳ ساله جز شماجایی خرید نکردم
هم گیفت آیتیونز ( یادش بخیر ۱۰۰ دلاریهای ارزونی که داشتید!!)
هم لایو

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
من ۳ ساله جز شماجایی خرید نکردم
هم گیفت آیتیونز ( یادش بخیر ۱۰۰ دلاریهای ارزونی که داشتید!!)
هم لایو
متاسفانه یک سالی است اصلاً خرید نکردید وگرنه عضو مشتری های ثابت میکردم کمی تخفیف روی سفارشات تعلق میگرفت ...
به هرحال موفق باشید :)

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
بله آخرین بار ۲تا یکساله لایو گرفتم و یه ۱۰۰ دلار آیتیونز
هرروز که لایو نمیشه خرید

BATMAN-FOREVER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
اقا امید من چوم قبلا ازتون xbox live خریدم اطمینان دارم فروشگاه مطمینی هستید و مخوصا قیمت هاتون هم نظیر نداره.
الان من میخوام دو تا 35 دلاری نینتندو بخرم . میخوام ببینم کی به دستم میرسه و این که کد ها سالمند و دقیق 70 دلار میشند ؟ حالا یکی دو دلاری از 70 تا کم تر شدند مهم نیست ولی مطمین باشم سالم اند دیگه؟ :)

OM1D

Registered User
لایک‌ها
61
اقا امید من چوم قبلا ازتون xbox live خریدم اطمینان دارم فروشگاه مطمینی هستید و مخوصا قیمت هاتون هم نظیر نداره.
الان من میخوام دو تا 35 دلاری نینتندو بخرم . میخوام ببینم کی به دستم میرسه و این که کد ها سالمند و دقیق 70 دلار میشند ؟ حالا یکی دو دلاری از 70 تا کم تر شدند مهم نیست ولی مطمین باشم سالم اند دیگه؟ :)
سلام
معمولا باشم سریع آماده میکنم .. ولی اگر آنلاین نباشم تا حداکثر 3 ساعت کدها رو ارسال میکنم .. 35 دلاری کامل است نباید مشکلی باشه

BATMAN-FOREVER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
دوستان من امروز از اقا امید دو تا کارت 35 دلاری نینتندو خریدم که زودتر از چیزی که فک میکردم به دستم رسید و سالم هم بود :)
از 100 امتیاز 120 میدم واقعا ممنون :)

بالا