• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپ دو کانال ساند stl2.350 و پک کابل گیج ۲ ساند

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
شانس آوردم بخشی از پولم برگشت. اما بابت همون قدر هم حلالتون نمی‌کنم. شما به شکر گزاریتون ادامه بدید تا رستگار بشید.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ariya.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شانس آوردم بخشی از پولم برگشت. اما بابت همون قدر هم حلالتون نمی‌کنم. شما به شکر گزاریتون ادامه بدید تا رستگار بشید.

اتفاقا این دفعه بد شانسی آوردین که نقشه تون عملی نشد!
بنده هم فورا به غیر از ۱۶ تومن خسارت ۵۴ تومن پولتون رو تمام و کمال بدون معطلی برگردوندم که بیشتر از این زندگیم آلوده ی پول شما نباشه.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
انتخاب خودم بوده که با انسانی مثل شما دهن به دهن بشم و بهاش رو هم پرداختم. اشکال نداره. وجود امثال شما هم لازمه تا درس بگیریم.

ariya.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
انتخاب خودم بوده که با انسانی مثل شما دهن به دهن بشم و بهاش رو هم پرداختم. اشکال نداره. وجود امثال شما هم لازمه تا درس بگیریم.

خداروشکر درس هایی که راجع به سو استفاده از کاربرای تازه وارد گرفته بودید رو به خوبی نتونستید سر من پیاده کنید امیدوارم این بار درس عبرتی باشه براتون تا دیگه همچین اشتباهی مرتکب نشید... هرچند که برای شماها همیشه راه های جدیدتری هم هست!

Done

Registered User
لایک‌ها
168
درود
لطفا تاپیکتون به حاشیه نکشید و برا این مبالغ اندک واقعا درست نیست ادامه بدین برا این چیزا.
آمپ اگه کمتر مقدوره و به شرط اول ارسال دارین با توجه به سابقه 0 شما خریدارم، در صورتی که رسید سالم و بدون مشکل تعمیر بود پول شما همون لحظه پرداخت در غیرش برگشت داده میشه به هزینه خود شما، فقط آمپ لازم دارم پک برق لازمم نیست.

ariya.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود
لطفا تاپیکتون به حاشیه نکشید و برا این مبالغ اندک واقعا درست نیست ادامه بدین برا این چیزا.
آمپ اگه کمتر مقدوره و به شرط اول ارسال دارین با توجه به سابقه 0 شما خریدارم، در صورتی که رسید سالم و بدون مشکل تعمیر بود پول شما همون لحظه پرداخت در غیرش برگشت داده میشه به هزینه خود شما، فقط آمپ لازم دارم پک برق لازمم نیست.
درود بر شما.
موضوع پول و حاشیه نبوده. بحث سوء استفاده از اعتماد ها و اعتبارهای دوریغین و مجازیه بنظرم!
جسارتا از شرایطی که شما برای خرید دارید فقط در مورد قیمت میتونم باهاتون مذاکره کنم البته اگر شما بتونید برای معامله بصورت حضوری تشریف بیارید.;)

بالا