• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

DoooDle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطف کن شرایط خرید اینترنتی بفرس واسم ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام و درود گیفت کارت دستت رسید مارو فراموش نکنی 10 تا 10 دلاری
باتشکر شهاب

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
درود
اگه کسی Kaspersky Internet Security 2013 خواست شریکی با هم بخریم.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
بجز بیت دیفندر و کسپرسکی سایر آنتی ویروس ها هم بدون دردسر آپدیت میشوند یا اط سوی شرکت سازنده آی پی ایران بسته شده هست و نیاز به ....
یه هفته دیگه آنتی ویروس کسپرسکی منقضی میشه و بعد از دو سال شاید تصمیم به مهاجرت به یه آنتی ویروس دیگه بگیرم ، البته از کسپرسکی راضی هستم
ولی خب مثل اینکه eset میگن از کسپر هم سبکتر هست . درهرصورت خدمتتون برای تهیه آنتی ویروس مزاحم میشم . مورد بالا را درصورت امکان راهنمای بفرمایید ممنون میشم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
بجز بیت دیفندر و کسپرسکی سایر آنتی ویروس ها هم بدون دردسر آپدیت میشوند یا اط سوی شرکت سازنده آی پی ایران بسته شده هست و نیاز به ....
یه هفته دیگه آنتی ویروس کسپرسکی منقضی میشه و بعد از دو سال شاید تصمیم به مهاجرت به یه آنتی ویروس دیگه بگیرم ، البته از کسپرسکی راضی هستم
ولی خب مثل اینکه eset میگن از کسپر هم سبکتر هست . درهرصورت خدمتتون برای تهیه آنتی ویروس مزاحم میشم . مورد بالا را درصورت امکان راهنمای بفرمایید ممنون میشم

سلام عزیز
ارسال شد

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا لاینسس ما هم زودتر بفرست
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
Last edited:

dallas1387

Registered User
لایک‌ها
32
سلام شرایط آنتی ویروس بیت دفیندر توتال و اینترنت سکورتی رو بفرستید ممنونم

shahedprimary

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
دوستان کسی هست ایمیج سی دی کامل با اتوران نود32 نسخه 6 هم آنتی ویروس و هم اینترنت سکیوریتی برای دانلود بذاره؟
کل سی دی اورجینال با تمام محتویات
شدیداً نیاز دارم
بصورت iso باشه چه بهتر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

forex men

Registered User
لایک‌ها
1
سلام شرایط خرید عمده واسه شهرستان چجوریاس
لطفا پخ کنید

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
میشه بفرمایید تفاوت این 2 مورد در چیست؟
فروش ESET Antivirus 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 29000 تومان
و
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 45000 تومان

یعنی مورد اول توی سایت ای ست ثبت نمیشه؟ از کجا آپدیت میشه؟سرور فرعی؟
در آنتی ویروس کسپرسکی که خودم 4 ساله دارم استفاده می کنم در بعضی موارد به آی پی ایراد میگیره برای اینکه میگه آی پی آپدیت کننده باید مال کشوری باشه که اکانت از اونجا تهیه شده . برای مثال من از رسلر در انگلیس گرفته بعضی وقت ها لایسنس من دی اکتیو میشه و باید با آی پی انگلیس آپدیت و فعال سازی مجدد کنم.
آیا مورد 29000 تومانی که گفتید مشکل آی پی را دارا هست و 45 تومانی ندارد؟مورد 29 تومانی هم به صورت کد فعال سازی می باشد؟ فرق این رو واضح برای من توضیح بدید چون قصد خرید برای یک فرد آماتور را دارم و امکان انجام تنظیمات پیچیده برای این شخص مقدور نیست.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام شرایط خرید عمده واسه شهرستان چجوریاس
لطفا پخ کنید

سلام عزیز
ارسال شد

میشه بفرمایید تفاوت این 2 مورد در چیست؟
فروش ESET Antivirus 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 29000 تومان
و
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 45000 تومان

یعنی مورد اول توی سایت ای ست ثبت نمیشه؟ از کجا آپدیت میشه؟سرور فرعی؟
در آنتی ویروس کسپرسکی که خودم 4 ساله دارم استفاده می کنم در بعضی موارد به آی پی ایراد میگیره برای اینکه میگه آی پی آپدیت کننده باید مال کشوری باشه که اکانت از اونجا تهیه شده . برای مثال من از رسلر در انگلیس گرفته بعضی وقت ها لایسنس من دی اکتیو میشه و باید با آی پی انگلیس آپدیت و فعال سازی مجدد کنم.
آیا مورد 29000 تومانی که گفتید مشکل آی پی را دارا هست و 45 تومانی ندارد؟مورد 29 تومانی هم به صورت کد فعال سازی می باشد؟ فرق این رو واضح برای من توضیح بدید چون قصد خرید برای یک فرد آماتور را دارم و امکان انجام تنظیمات پیچیده برای این شخص مقدور نیست.

تنها تفاوتشون در زمانه نود به صورت کد اینگونه هست که به شما یک کد داده میشه که هر وقت دوست داشید میتونید برید توی سایت و رجیستر کنید و اکانت رو همون لحظه بهتون میده و استارت میخورد اما در نود به صورت اورجینال به شما یوزر و پسورد داده میشه که اکانت استارت خورده و در صورت استفاده نکردن روز به روز از اعتبار لایسنس کاسته میشه یعنی مثل نود به صورت کد قابل نگهداری نیست
هیچ کدام از محصولات نود32 مشکلی با آی پی ایران ندارن

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من گیفت کارت ایتونز لازم دارم موجود دارین ؟

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
سلام عزیز
ارسال شد

تنها تفاوتشون در زمانه نود به صورت کد اینگونه هست که به شما یک کد داده میشه که هر وقت دوست داشید میتونید برید توی سایت و رجیستر کنید و اکانت رو همون لحظه بهتون میده و استارت میخورد اما در نود به صورت اورجینال به شما یوزر و پسورد داده میشه که اکانت استارت خورده و در صورت استفاده نکردن روز به روز از اعتبار لایسنس کاسته میشه یعنی مثل نود به صورت کد قابل نگهداری نیست
هیچ کدام از محصولات نود32 مشکلی با آی پی ایران ندارن

پس مدل 29000 تومان از همان روز تحویل شروع میشه اما 45 تومانی هر زمان که خواستیم؟

بالا