سلام و درود
تعداد می خوام چند دلاری داری و قیمت رو پ خ کن
بیشتر دنبال 10 و 25 $ هستم
باتشکر شهاب
سلام
لطف کن شرایط خرید اینترنتی بفرس واسم ممنون
دوست عزیز پخ چک کن ممنون
سلام
بجز بیت دیفندر و کسپرسکی سایر آنتی ویروس ها هم بدون دردسر آپدیت میشوند یا اط سوی شرکت سازنده آی پی ایران بسته شده هست و نیاز به ....
یه هفته دیگه آنتی ویروس کسپرسکی منقضی میشه و بعد از دو سال شاید تصمیم به مهاجرت به یه آنتی ویروس دیگه بگیرم ، البته از کسپرسکی راضی هستم
ولی خب مثل اینکه eset میگن از کسپر هم سبکتر هست . درهرصورت خدمتتون برای تهیه آنتی ویروس مزاحم میشم . مورد بالا را درصورت امکان راهنمای بفرمایید ممنون میشم
ممنون
سلام
لطفا شرایط رو برای خرید عمده و نمایندگی پخ کنید
ممنونم
پخ چک کنید لطفا
سلام شرایط آنتی ویروس بیت دفیندر توتال و اینترنت سکورتی رو بفرستید ممنونم
سلام شرایط خرید عمده واسه شهرستان چجوریاس
لطفا پخ کنید
میشه بفرمایید تفاوت این 2 مورد در چیست؟
فروش ESET Antivirus 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 29000 تومان
و
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 45000 تومان
یعنی مورد اول توی سایت ای ست ثبت نمیشه؟ از کجا آپدیت میشه؟سرور فرعی؟
در آنتی ویروس کسپرسکی که خودم 4 ساله دارم استفاده می کنم در بعضی موارد به آی پی ایراد میگیره برای اینکه میگه آی پی آپدیت کننده باید مال کشوری باشه که اکانت از اونجا تهیه شده . برای مثال من از رسلر در انگلیس گرفته بعضی وقت ها لایسنس من دی اکتیو میشه و باید با آی پی انگلیس آپدیت و فعال سازی مجدد کنم.
آیا مورد 29000 تومانی که گفتید مشکل آی پی را دارا هست و 45 تومانی ندارد؟مورد 29 تومانی هم به صورت کد فعال سازی می باشد؟ فرق این رو واضح برای من توضیح بدید چون قصد خرید برای یک فرد آماتور را دارم و امکان انجام تنظیمات پیچیده برای این شخص مقدور نیست.
سلام عزیز
ارسال شد
تنها تفاوتشون در زمانه نود به صورت کد اینگونه هست که به شما یک کد داده میشه که هر وقت دوست داشید میتونید برید توی سایت و رجیستر کنید و اکانت رو همون لحظه بهتون میده و استارت میخورد اما در نود به صورت اورجینال به شما یوزر و پسورد داده میشه که اکانت استارت خورده و در صورت استفاده نکردن روز به روز از اعتبار لایسنس کاسته میشه یعنی مثل نود به صورت کد قابل نگهداری نیست
هیچ کدام از محصولات نود32 مشکلی با آی پی ایران ندارن