• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

sezma5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا این محصولات قابلیت آپدیت شدن را دارن؟با سلام

vasack

Registered User
لایک‌ها
168
انتی ویروس های همه موجود هستند؟؟؟شماره کارت برای واریز رو هم پ خ بفرمایید.

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام
بیت دیفندر 3 کاربره میخواستم لطفا شماره کارت بفرستید
و اینکه مثلا ویندوز یکی از سیستم ها رو بخوام عوض کنم فرمت کنم و عوض کنم مشکلی نداره یا روش خاصی مثل uninstall میخواد؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

گيفت كارت اومد واستون؟

سلام عزیز
فعلا موجودی ندارم

آیا این محصولات قابلیت آپدیت شدن را دارن؟با سلام

سلام عزیز
بله کلیه محصولات ارائه شده در این تاپیک قابلیت آپگرید و آپدیت شدن رو دارا هستند

انتی ویروس های همه موجود هستند؟؟؟شماره کارت برای واریز رو هم پ خ بفرمایید.

بله موجوده
ارسال شد

سلام
بیت دیفندر 3 کاربره میخواستم لطفا شماره کارت بفرستید
و اینکه مثلا ویندوز یکی از سیستم ها رو بخوام عوض کنم فرمت کنم و عوض کنم مشکلی نداره یا روش خاصی مثل uninstall میخواد؟

سلام عزیز
ارسال شد
خیر مشکلی نداره و هر وقت که خواستید ویندوز رو تعویض و دوباره لایسنس رو اکتیو کنید

الان بهترین ورژن نود چی هست؟

ورژن 6 که فعلا کاملترین نسخه نود32 هست

Last edited:

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کاسپرسکی اینترنت سکریتی، برای 3 کاربر قیمتش 110هزار تومنه؟
فرمودید لایسنس رو از نماینده هند خریدید، برای وارد کردن لایسنس نیاز به vپی انه هند هست؟
در انتها شماره کارت، و مدت زمان انتظار برای دریافت لایسنس پس از واریز رو بفرمایید ممنون میشم.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
کاسپرسکی اینترنت سکریتی، برای 3 کاربر قیمتش 110هزار تومنه؟
فرمودید لایسنس رو از نماینده هند خریدید، برای وارد کردن لایسنس نیاز به vپی انه هند هست؟
در انتها شماره کارت، و مدت زمان انتظار برای دریافت لایسنس پس از واریز رو بفرمایید ممنون میشم.

فکر کنم من رو با کس دیگه ای اشتباه گرفتید لایسنسها از هند تهیه نمیشن و مشکلی هم با آی پی ایران ندارن

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
سلام
emsisoft ندارید 2 ساله یا یک ساله نامبر وان همه انتی ویروسهاست خیلی قویه

قیمت بدید ممنون

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خوب به نظر شما این قیمت خودش واسه اعنماد سازی کافی نیست.این واسه دوره محدودیست و ما در این دوره قصد داریم به هیچ وجه روی محصولاتمون بهره نکشیم

در رسمی بودنش شک نکنید ما این محصولات رو به صورت تعداد بسیار بالا از نماینده هند می خریم و به شما سروران عزیز ارائه میدهیم

ارسال شد

جناب خودتون گفتید! البته پست مربوط به سال 2010 هست! ؛-)
به هر حال من همین 3 یوزره رو میخام، به چه شماره کارتی پول رو تقدیم کنم؟ چقدر باید منتظر بمونم؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
جناب خودتون گفتید! البته پست مربوط به سال 2010 هست! ؛-)
به هر حال من همین 3 یوزره رو میخام، به چه شماره کارتی پول رو تقدیم کنم؟ چقدر باید منتظر بمونم؟

عجب اون 2010 بود الان 2013 هستیم
ارسال شد

amirshocker

Registered User
لایک‌ها
25
سلام. من اینترنت سکرتی کسپر رو میخوام 3 کاربره . اما برای یک سال خیلی گرون در میاد ! ببینید فرقش با ان او دی 32 اسمارت سکرتی چی هست ؟ اصلا شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ من خودم الان چندین سال هست کسپر دارم و سمت چیز دیگه نرفتم. شما بین کسپر اینترنت سکرتی و اسمارت سکرتی ان او دی 32 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و ایا قیمتاتون تخفیف هم دارن ؟ چون من حساب کردم اگه اسمارت سکرتی ان او دی 32 رو بگیرم برای 3 کاربر 3 ساله خیلی به صرفه تر از کسپر سکرتی 3 کاربره برای یک سال در میاد... خلاصه یه توضیح بدید بنده خریدار هستم قصد اسپم ندارم.
راستی فرق اعتبار و معتبر بودن لایسنسای این دو تا برندی که شما داری چیه اینم توضیح بدید

smm9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین برند انتی ویروس کدوم هست؟

m343

Registered User
لایک‌ها
356
گرامی صفحه پرداخت آنلاین مشکل داره ؟
و اینکه اینترنت سکرتی 5 کاربره کاسپر موجد مبود برای خرید آنلاین !

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام. من اینترنت سکرتی کسپر رو میخوام 3 کاربره . اما برای یک سال خیلی گرون در میاد ! ببینید فرقش با ان او دی 32 اسمارت سکرتی چی هست ؟ اصلا شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ من خودم الان چندین سال هست کسپر دارم و سمت چیز دیگه نرفتم. شما بین کسپر اینترنت سکرتی و اسمارت سکرتی ان او دی 32 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و ایا قیمتاتون تخفیف هم دارن ؟ چون من حساب کردم اگه اسمارت سکرتی ان او دی 32 رو بگیرم برای 3 کاربر 3 ساله خیلی به صرفه تر از کسپر سکرتی 3 کاربره برای یک سال در میاد... خلاصه یه توضیح بدید بنده خریدار هستم قصد اسپم ندارم.
راستی فرق اعتبار و معتبر بودن لایسنسای این دو تا برندی که شما داری چیه اینم توضیح بدید

سلام عزیز
خوب کسپرسکی نسبت به نود32 قدرت بهتری داره منتها ضعفی که داره سیستم نسبتا با کانفیگ بالایی میخواد که در نود32 اینگونه نیست و با کمترین کانفیگ هم مشکلی نداره من شخصا کسپرسکی رو توصیه میکنم درسته قیمت خیلی بالاتری نسبت به ایست داره منتها ارزشش رو داره به خصوص که خودتون هم سالهاست که دارید از این برند استفاده میکنید در مورد تخفیف هم فعلا تخفیف فقط شامل یوزرهای پر سابقه و کسانی هست که به صورت مداوم و یا عمده از ما محصول تهیه کردند

بهترین برند انتی ویروس کدوم هست؟

تمامی برندها در نوع خودشون بهترین هستند

گرامی صفحه پرداخت آنلاین مشکل داره ؟
و اینکه اینترنت سکرتی 5 کاربره کاسپر موجد مبود برای خرید آنلاین !

بله فعلا مشکل داره
5 کاربره مجود هست
ارسال شد

Last edited:

sahmada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
لطفا بفرمایید چه تفاوتی بین Bitdefender Sphere و Bitdefender Total Security وجود دارد؟ کدامیک قویتر است؟
همچنین منظور از نامحدود دستگاه ؛ تعداد دلایسنس های نصب بر روی دستگاه های متفاوت است یا تعداد دفعات فعالسازی بر روی یک دستگاه؟
متشکرم

saeedslow

Registered User
لایک‌ها
15
کسپر اسکای ارجینال از کجا تهیه کنم؟ آیا اون هم نیاز به کلید ماهانه داره؟ و مدت داره؟

l3einnocent

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
0
سلام داداش . فروش همکاری هم داری ؟

بالا