magnet0888
Registered User
- نوشتهها
- 535
- لایکها
- 12
سلام
گيفت كارت اومد واستون؟
گيفت كارت اومد واستون؟
سلام
گيفت كارت اومد واستون؟
آیا این محصولات قابلیت آپدیت شدن را دارن؟با سلام
انتی ویروس های همه موجود هستند؟؟؟شماره کارت برای واریز رو هم پ خ بفرمایید.
سلام
بیت دیفندر 3 کاربره میخواستم لطفا شماره کارت بفرستید
و اینکه مثلا ویندوز یکی از سیستم ها رو بخوام عوض کنم فرمت کنم و عوض کنم مشکلی نداره یا روش خاصی مثل uninstall میخواد؟
الان بهترین ورژن نود چی هست؟
کاسپرسکی اینترنت سکریتی، برای 3 کاربر قیمتش 110هزار تومنه؟
فرمودید لایسنس رو از نماینده هند خریدید، برای وارد کردن لایسنس نیاز به vپی انه هند هست؟
در انتها شماره کارت، و مدت زمان انتظار برای دریافت لایسنس پس از واریز رو بفرمایید ممنون میشم.
سلام
emsisoft ندارید 2 ساله یا یک ساله نامبر وان همه انتی ویروسهاست خیلی قویه
قیمت بدید ممنون
خوب به نظر شما این قیمت خودش واسه اعنماد سازی کافی نیست.این واسه دوره محدودیست و ما در این دوره قصد داریم به هیچ وجه روی محصولاتمون بهره نکشیم
در رسمی بودنش شک نکنید ما این محصولات رو به صورت تعداد بسیار بالا از نماینده هند می خریم و به شما سروران عزیز ارائه میدهیم
ارسال شد
جناب خودتون گفتید! البته پست مربوط به سال 2010 هست! ؛-)
به هر حال من همین 3 یوزره رو میخام، به چه شماره کارتی پول رو تقدیم کنم؟ چقدر باید منتظر بمونم؟
سلام. من اینترنت سکرتی کسپر رو میخوام 3 کاربره . اما برای یک سال خیلی گرون در میاد ! ببینید فرقش با ان او دی 32 اسمارت سکرتی چی هست ؟ اصلا شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ من خودم الان چندین سال هست کسپر دارم و سمت چیز دیگه نرفتم. شما بین کسپر اینترنت سکرتی و اسمارت سکرتی ان او دی 32 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و ایا قیمتاتون تخفیف هم دارن ؟ چون من حساب کردم اگه اسمارت سکرتی ان او دی 32 رو بگیرم برای 3 کاربر 3 ساله خیلی به صرفه تر از کسپر سکرتی 3 کاربره برای یک سال در میاد... خلاصه یه توضیح بدید بنده خریدار هستم قصد اسپم ندارم.
راستی فرق اعتبار و معتبر بودن لایسنسای این دو تا برندی که شما داری چیه اینم توضیح بدید
بهترین برند انتی ویروس کدوم هست؟
گرامی صفحه پرداخت آنلاین مشکل داره ؟
و اینکه اینترنت سکرتی 5 کاربره کاسپر موجد مبود برای خرید آنلاین !