بله موجوده
اگر یوزر کاری نکنه که باعث بلکی لایسنس بشه مشکلی پیش نمیاد اگر هم پیش اومد ما یوزر رو ساپورت میکنیم
منظورتون از ساپورت لایسنس جدیده؟
لطفا شماره حساب و کارت ملتو برام پخ کن
من اینو میخام
Bitdefender Internet Security 2014 یک ساله 3 یوزر
بله موجوده
اگر یوزر کاری نکنه که باعث بلکی لایسنس بشه مشکلی پیش نمیاد اگر هم پیش اومد ما یوزر رو ساپورت میکنیم
منظورتون از ساپورت لایسنس جدیده؟
لطفا شماره حساب و کارت ملتو برام پخ کن
من اینو میخام
Bitdefender Internet Security 2014 یک ساله 3 یوزر
سلام
میشه قیمت جدید کلیه محصولاتتون رو برای من بفرستید ؟
من یکی میخام
مرسی
سلام
قیمت هاتون آپدیت هست
Bitdefender Sphere که زدید نا محدود
یعنی میشه همزمان با سه تا از دوستان هر کدوم روی pc و گوشی که جمعاْ میشه سه تا pc و 3 تا گوشی استفاده کرد؟
سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز
لطفا شماره حساب و شماره کارتتون رو برام ارسال کنید برای خریداری اکانت بیت دفندر 1 ساله برای 3 کاربر
سلام
لاینسس را که میزنیم خب میزنه فرضا این تعداد روز اعتبار
خب میشه بگید مثلا با چی بلک میشه یا اعتبار ممکنه از بین بره ؟
آیا ویندوز عوض کردن باعثش میشه ؟
یا موارد دیگه ؟
اصلا همچین چیزی هست ؟
و اگر فرضا یکی از روی کامپیوتر خودش پاک کنه بره روی یک کامپیوتر دیگش نصب کنه میشه ؟ ( تک کاربره باشه )
سلام دوست عزیز
لطفا شماره حساب و شماره کارتتون رو برام ارسال کنید برای خریداری اکانت بیت دفندر 1 ساله برای 3 کاربر
سلام مجدد به آقای ابراهیمی عزیز...باز هم مزاحم شما شدیم...آقای ابراهیمی متاسفانه از طریق سایت نتونستم پرداخت انجام بدم...مثل اینکه مشکلی در پرداخت وجود داره...
این رو می خواستم ....فروش ESET Antivirus 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 29000 تومان
فقط شماره کارت بدید که من زود هزینه رو واریز کنم تا لایسنس رو برای بنده ایمیل کنید...با تشکر
س - شرایط را پخ کنید
سلام کاسپر سکوریتی 2013 سه یوزره موجود دارین
سلام
یک eset ارزون تک کاربره کدوم و چند میشه
این کاسپرسکی که سه کاربره پیور2 نوشتید، لایسنسش رووی پیور3 کار میکنه؟ چون سایت کاسپرسکی هم فقط پیور3 رو برای دانلود گذاشته.
تماس گرفتم، گویا قادر به پاسخگویی نبودید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
همچنان منتظر هستم تا شما شماره کارت یا شماره حسابتون رو برام بفرستید. ممنون میشم اگر کمی زودتر این کار رو انجام بدید.
با تشکر
با سلام
جهت خرید آنتی ویروس kaspersky برای 5 کامپیوتر لطفا شرایط رو اعلام فرمائید.
با سلام
دوست عزیز آیا cd key یا پک فیزیکی PES 2014 که pre order هم شده هم میارین؟
سلام
ESET برای 10 کاربر و یا بیشتر هم دارین ، اگر دارین قیمت 10 کاربره رو لطف کنید .
لایسنس های شما از نوع OEM هستند یا Retail ؟
پنج کاربره اینترنت سکیوریتی هم داری؟