• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

dadkhah

Registered User
لایک‌ها
18
خیلی خوبه ، ولی حیف به جیب ما نمیخوره ما با همون دانلود کارمون را میافته

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
شما از ما آنتی ویروس تهیه کردید؟
خیر
ولی میخواستم بدونم شما ک الان فروش دارید مشتریاتون با این مشکل مواجه شدن؟! چه راه حلی رو بهشون دادین الان برای من یک هفته هست ک آپدیت نمیشه!

azarbooyeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر لایسنس قانونی برای آپدیت کردن و بقیه کار ها باشه
خوب چه فرقی با کرک ها های ما داره ؟؟؟؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
اگر لایسنس قانونی برای آپدیت کردن و بقیه کار ها باشه
خوب چه فرقی با کرک ها های ما داره ؟؟؟؟

دلایل زیادی برای استفاده از آنتی ویروس و به خصوص نسخه های اصلی و دارای لایسنس وجود دارد که ما در اینجا به بعضی از این نکات اشاره می کنیم :
حفظ امنیت اطلاعات و داده ها .
جلوگیری از نفوذ ویروسها و تروجان ها و کرمها و برنامه های مخرب .
جلوگیری از نفوذ هکرها و کراکرها.
کاهش قابل توجه هزینه های تعمیر و نگهداری و پشتیبانی کامپیوترها و شبکه های خانگی و سازمانها و غیره : همانطور که می دانید هزینه های تعمیر و نگهداری و پشتیبانی کامپیوترها روز به روز افزایش یافته و از نظر مالی هزینه های سنگینی را به افراد و همچنین سازمانها و موسسات تحمیل می کنند.
کاهش هزینه در مواقعی که ویروسها یا دیگر برنامه های مخرب فایلها و اطلاعات را پاک می کنند و نیاز به بازیابی اطلاعات است و در این مواقع نیاز به صرف هزینه های زیاد از نظر زمانی و مالی می باشد تا شاید اطلاعات بازیابی گردند.
استفاده بهینه از منابع سیستم : خیلی از ویروسها و برنامه های مخرب منابع سیستم را جهت استفاده اهداف خود اشغال می کنند.
مشکل نصب مجدد سیستم عامل : خیلی از ویروسها و تروجان ها به فایلهای سیستم عامل آسیب جدی وارد می کنند و در این مواقع چاره ای بجز تعویض سیستم عامل وجود ندارد که حتما کاربران عزیز به مشکلات این کار کاملا واقف هستند. مانند از دست دادن اطلاعات و صرف زمان و همچنین هزینه های مالی.
اما چه فرقی بین آنتی ویروس های اریجینال و کرک شده وجود دارد ؟

مقایسه بین آنتی ویروسهای کرک شده و نسخه اصلی
اولاً اگر آنتی ویروس را دانلود کنید (بصورت رسمی از سایت های سازندگان آنتی ویروس) معمولاً این نرم افزار ها بصورت نسخه های Trial می باشند نه Demo ، یعنی همه امکانات یک آنتی ویروس رجیستر شده را دارند بجز محدودیت زمانی (مثلاً اجازه می دهند بین ۲۰ تا ۳۰ روز بصورت رایگان آپدیت شوند ) بعد از این مدت شما دیگر قادر به استفاده از امکانات نرم افزار نمی باشید . از جمله مهمترین ویژگی که همه آنتی ویروسها آن را از کار می اندازند امکان بروز رسانی لیست ویروسها و گارد یا جستجوی آنلاین ویروسها است و برای ادامه استفاده از یک آنتی ویروس شما نیاز دارید که آن را رجیستر و لایسنس آن را خریداری کنید.
چرا شرکتهای امنیتی سازنده آنتی ویروسها اجازه آپدیت نرم افزارهای کرک شده را می دهند؟
شاید شما فکر کنید که براحتی و با دانلود فایلهای کرک توانسته باشید این شرکتهای بزرگ را گول زده باشید و این شرکتها که کارشان امنیت است نتوانسته اند مشکل کرک را حل کرده باشند ! اگر این چنین فکر می کنید کاملاً در اشتباهید! همه شرکتها به راحتی می توانند بفهمند که چه کسانی و با چه IP ی و از چه کشوری و از چه نسخه ی و با چه شماره سریالی به سرور آنها وصل شده و اقدام به آپدیت آنتی ویروس خود می کنند. بنابرین شرکتهای بزرگی همچون بیت دیفندر ، کسپراسکی ، نود ۳۲ ، مک آفی و غیره به راحتی می توانند مانع آپدیت برنامه های کرک شده شوند. حتماً می پرسید اگر این شرکتها می توانند چرا مانع کپی غیر قانونی نرم افزارهایشان نمی شوند ؟
دلایل متعددی برای این کار وجود دارد :
از نظری تجاری کارشناسان شرکتهای آنتی ویروسی معتقدند که برای اینکه بتوانند بر سر زبانها بیفتند و افرادی که توانایی خریدن را ندارند و یا نیازی ندارند بتوانند از این آنتی ویروسها استفاده کنند. در واقع این شرکتها اجازه استفاده %۲۰ بصورت غیرقانونی را برای اهداف تجاری و تبلیغاتی می دهند.
افرادی که از برنامه های کرک شده استفاده می کنند حتماً احتیاجی به ساپورت و پشتیبانی ندارند و اطلاعات روی سیستمشان آنقدر برایشان مهم نیست که در صورت ویروسی شدن و یا مورد حمله قرارگرفتن (اطلاعات خصوصی) ، چیزی را از دست نمی دهند و می توانند با یکبار فرصت و نصب دوباره سیستم عاملشان (مثل ویندوز) دوباره همه چیز را از اول آغاز کنند.
بنابرین شرکتهای امنیتی از آپدیت برنامه های کرک شده مطلع هستند.

تفاوت بین آنتی ویروسهایCrack شده و اصلی چیست؟
آپدیت برنامه های کرک شده از سرور اصلی آپدیت صورت نمی گیرد بلکه از سرور مخصوص آپدیت برنامه های کرک شده انجام می گیرد.
بعلت وجود کرکهای مختلف که بدست افراد خرابکار بوجود می آید امکان دزدی و کپی اطلاعات شخصی کامپیوتر شما مثل پسوردها و اطلاعات ایمیلها و اطلاعات بانکی و فایلهای شخصی و غیره و همچنین ایجاد خرابکاری در کامپیوتر شما وجود دارد. در واقع در ۹۹ درصد مواقع خود این کرک ها حاوی نرم افزار های مخرب و جاسوسی هستند.کرکر ها که عاشق چشم و ابروی شما نیستند !
سرورهای شرکتهای آنتی ویروس ابتدا اقدام به آپدیت نرم افزارهای اصلی یا Genuine و یا لایسنس دار می کنند و برنامه های کرک شده با سرعت بسیار پایین و تنها لیست برخی از ویروسها را بروز می کنند و البته آنهم از سرورهای مخصوص برنامه های کرک.
ساپورت ها و پشتیبانی امروزه در همه محصولات حرف اول را می زند. خصوصاً در یک آنتی ویروس که روزانه تعداد بیشماری برنامه های مخرب بوجود می آیند و امکان شناختن ویروس یا مخربها وجود دارد بسیار مهم است. یکی از مهمترین مزایای نرم افزار های اریجینال امکان استفاده از خدمات پشتیبانی است

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

گرامی 95 تومن جهت کسپر سکوریتی 1 ساله برا 2 کامپیوتر به حسابتون واریز کردم و اطلاعات خواسته شده رو نیز پخ زدم ...........

شماره پیگیری تراکنش :454202

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
سلام یه سوالی دارم شما فقط سریال اکتیو رو ارسال میکنید یا ک لینک دانلود نرم افزار رو هم ارسال میکنید؟!
یه سوال دیگه هم دارم شما ک وارید بهم بگید.
من نسخه ی تریال توتال سکوریتی شو دانلود کردم و نصب کردم قسمت پایید دسکتاپ یه پنجره کوچکی میاره ک دایره شکل هست و event ها و.... رو نمایش میده برای من تا روش کلیک میکنم not responding میشه باید چیکار کرد تا درست بشه؟!
ممنون

commander

Registered User
لایک‌ها
406
استارتر محترم
ضمن سلام
1. محبت نموده و شماره حساب خود را برای خرید ESET Smart Security 7 شش ماهه ارسال فرمایید (ترجیحا شماره کارت بانک ملی)
2. شماره تماس خود را نیز ارسال فرمایید (جهت مشاوره در خرید)
ممنون

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوست عزیز
لطفا زودتر اکانت منو ارسال کنید.
لینک دانلود اسمارت سیکوریتی رو هم از سایت اصلیش بدید من پیدا نکردم.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
گرامی 95 تومن جهت کسپر سکوریتی 1 ساله برا 2 کامپیوتر به حسابتون واریز کردم و اطلاعات خواسته شده رو نیز پخ زدم ...........

شماره پیگیری تراکنش :454202

گرامی پخ زدم لطفا پیگیری کنید .....................

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
bitdefender 2014 اینترنت سکوریتی 1 ساله تک کاربره موجود هست؟
شرایط لطفا

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
جناب الان 48 ساعت شد من هنوز اکانتمو نگرفتم.
اگه مشکلی پیش اومده بگید.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام یه سوالی دارم شما فقط سریال اکتیو رو ارسال میکنید یا ک لینک دانلود نرم افزار رو هم ارسال میکنید؟!
یه سوال دیگه هم دارم شما ک وارید بهم بگید.
من نسخه ی تریال توتال سکوریتی شو دانلود کردم و نصب کردم قسمت پایید دسکتاپ یه پنجره کوچکی میاره ک دایره شکل هست و event ها و.... رو نمایش میده برای من تا روش کلیک میکنم not responding میشه باید چیکار کرد تا درست بشه؟!
ممنون

سلام عزیز
چه محصولی؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
استارتر محترم
ضمن سلام
1. محبت نموده و شماره حساب خود را برای خرید ESET Smart Security 7 شش ماهه ارسال فرمایید (ترجیحا شماره کارت بانک ملی)
2. شماره تماس خود را نیز ارسال فرمایید (جهت مشاوره در خرید)
ممنون

سلام عزیز
ارسال شد

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
گرامی پخ زدم لطفا پیگیری کنید .....................

درود

گرامی من لایسنس رو دریافت کردم .......... برای دو پی سی میخواستم ............ ولی یه لایسنس فرستادید؟ ......... همون یه لایسنس روی دو پی سی نصب میشه؟ .......... یعنی دو نسخه روی دو کامپیوتر با یک لایسنس؟

ضمنا تو توضیحات ذکر شده بود ایمیل از طرف خود شرکت کسپر فرستاده میشه! ..........ولی لایسنس از طرف خود شما برام ایمیل شده؟!

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
درود

گرامی من لایسنس رو دریافت کردم .......... برای دو پی سی میخواستم ............ ولی یه لایسنس فرستادید؟ ......... همون یه لایسنس روی دو پی سی نصب میشه؟ .......... یعنی دو نسخه روی دو کامپیوتر با یک لایسنس؟

ضمنا تو توضیحات ذکر شده بود ایمیل از طرف خود شرکت کسپر فرستاده میشه! ..........ولی لایسنس از طرف خود شما برام ایمیل شده؟!

سلام عزیز
بله یک لایسنس هست که میتونید برای دو سیستم استفاده کنید
میشه بگید کجا نوشتم که از طرف شرکت کسپرسکی ایمیل ارسال میشه؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
سلام عزیز
بله یک لایسنس هست که میتونید برای دو سیستم استفاده کنید
میشه بگید کجا نوشتم که از طرف شرکت کسپرسکی ایمیل ارسال میشه؟

درسته ... نگفتین .............الان برا یه پی سی فعال کردم .....قسمت key هم نوشته کامرشیال برای دو پی سی ........ داره آپدیت میکنه!

بالا