ahmadra.2520
Registered User
- نوشتهها
- 1,542
- لایکها
- 163
ارسال شد دوست عزیز
مبلغ ۲۵ تومن به حسابی که گفتید به نام احمد ابراهیمی واریز شد، جزییات رو به پیام خصوصی فرستادم لطفا چک کنید
ارسال شد دوست عزیز
ارسال شدمبلغ ۲۵ تومن به حسابی که گفتید به نام احمد ابراهیمی واریز شد، جزییات رو به پیام خصوصی فرستادم لطفا چک کنید
سلام عزیزسلام گيفت كارت ايتونز موجود دارين ؟ ميشه قيمت هارو واسم بفرستين 10 ~15 $
گرامی یه ایمیل زدم خدمتتون .لطفا رسیدگی کنید .....ممنون از شما
ضمنا محض اطمینان اگه کسپر اینترنت سکوریتی2014 رو uninstall کنم و 2013 بزارم ...مشکلی از نظر اکتیو کردن ندارم ؟ ja;vتشکر
سلام عزیزسلام
من این مدل رو میخوام : Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر به مدت 1 سال 170000 تومان
یک سوال : اگر بنده ویندوزم رو پاک کنم و دوباره بخوام از این لایسنس استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
شماره کارتتون رو لطفا
سلام عزیزدرود گرامی
بنده چند لایسنس ازتون خریدم و از همه راضی بودم (سال قبل)
لطفا ش کارت +هزینه اینترنت سکرتی 3 کاربره رو بفرمایید
اگر پرداخت آنلاین هم دارید لطفا پ خ بفرمایید
سپاس
ایمیلی از طرف شما نیومدهگرامی یه ایمیل زدم خدمتتون .لطفا رسیدگی کنید .....ممنون از شما
ضمنا محض اطمینان من اینترنت سکوریتی 2 کاربره ازتون خریدم اگه 2014 رو uninstall کنم و 2013 بزارم ...مشکلی از نظر اکتیو کردن ندارم ؟ تشکر
ادیت نذاشتن ............. .........
گرامی من اینترنت سکوریتی کسپر دو کاربره گرفتم .......... رو لپتاپ اول از ورژن اینترنت سکوریتی 2013 استفاده میکنم که اکتیوش کردم و آپدیت هم میشه ........ ولی رو لپتاپ دوم اینترنت سکوریتی 2014 هست که اکتیو شده ولی هر کاری میکنم آپدیت نمیشه ........ ضمنا رو هر دو لپتاپ ویندوز 8 ارجینال دارم! .......... برای مشکل آپدیت شدنش چه کار میتونم انجام بدم؟ایمیلی از طرف شما نیومده
خیر مشکلی نداره
بله خیلی از کاربرا با این مشکل مواجه هستند که بعد از اکتیو به راحتی آپدیت نمیشه کسپرسکی 2014 که هنوز معلوم نیست مشکل از اینترنت شرکتهای ایرانیست یا کمپانی کسپرسکی کم کم میخواد ایران رو تحریم کنه اما برا رفع این مشکل فعلا میتونید از وی پی ان استفاده کنید بعد از اینکه کامل آپدیت شد برا آپدیتهای بعدی دیگه نیازی به وی پی ان نیستگرامی من اینترنت سکوریتی کسپر دو کاربره گرفتم .......... رو لپتاپ اول از ورژن اینترنت سکوریتی 2013 استفاده میکنم که اکتیوش کردم و آپدیت هم میشه ........ ولی رو لپتاپ دوم اینترنت سکوریتی 2014 هست که اکتیو شده ولی هر کاری میکنم آپدیت نمیشه ........ ضمنا رو هر دو لپتاپ ویندوز 8 ارجینال دارم! .......... برای مشکل آپدیت شدنش چه کار میتونم انجام بدم؟
با تشکر
سلام عزیزدرود
جناب ابراهیمی به حسابتون واریز شد
جزئیات رو ایمیل کردم
شماره پیگیری : 53927629
ممنون از پاسختون ........ ولی فیل.....ت....ر ش ک ن استفاده کردم ولی بازم آپدیت نمیشه!!!بله خیلی از کاربرا با این مشکل مواجه هستند که بعد از اکتیو به راحتی آپدیت نمیشه کسپرسکی 2014 که هنوز معلوم نیست مشکل از اینترنت شرکتهای ایرانیست یا کمپانی کسپرسکی کم کم میخواد ایران رو تحریم کنه اما برا رفع این مشکل فعلا میتونید از وی پی ان استفاده کنید بعد از اینکه کامل آپدیت شد برا آپدیتهای بعدی دیگه نیازی به وی پی ان نیست