• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

sam_nevada

Registered User
لایک‌ها
57
سلام آقای ابراهیمی ، عزیز این محصول : Bitdefender Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان *** موجود دارید ؟ چقد طول میکشه به دستم برسه ؟

abtinfarvahar

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام خدمت دوست گرامی
من صاحب یک فروشگاه آنلاین دیجینال و آنتی ویروسم که منتظر آماده شدن وبسایتم هستم لطفا موبایلتو برای من پخ کن که ایشالا خریدم بالاست.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام آقای ابراهیمی ، عزیز این محصول : Bitdefender Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان *** موجود دارید ؟ چقد طول میکشه به دستم برسه ؟
سلام دوست عزیز
بله موجوده
24 الی 48 ساعت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام خدمت دوست گرامی
من صاحب یک فروشگاه آنلاین دیجینال و آنتی ویروسم که منتظر آماده شدن وبسایتم هستم لطفا موبایلتو برای من پخ کن که ایشالا خریدم بالاست.
سلام عزیز
ارسال شد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
کسپراسکای 2014 3 یوزره موجود هست؟
قیمتش چنده؟ و اینکه باکسش رو هم بهمون میدید؟
بله موجوده
قیمتها در تاپیک درج شده
خیر باکس نمیفرستیم فقط لینک دانلود رو در صورتی که یوزر درخواست کنه میفرستیم

KillMeAlone

Registered User
لایک‌ها
15
بله موجوده
قیمتها در تاپیک درج شده
خیر باکس نمیفرستیم فقط لینک دانلود رو در صورتی که یوزر درخواست کنه میفرستیم
شما کدوم شهر هستین؟
واسه فعال سازیش نیازه که فیل خشک شکن وصل باشه؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
شما کدوم شهر هستین؟
واسه فعال سازیش نیازه که فیل خشک شکن وصل باشه؟
اهواز
برای کسپرسکی بعضی از آی اس پی ها مشکل دارن و نمیتونن زمان اکتیو کردن به سرور وصل بشن و در نتیجه کسپرسکی ارور وصل نشدن به سرور رو میده که در این مواقع یوزر به ناچار مجبوره که یک آی اس پی دیگه رو امتحان کنه یا از وی پی ان استفاده کنه

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مشکل من حل شد اینجا هم میگم ...........دوستان هم بدونن ........... هنگام آپدیت حتما باید تاریخ ویتدوزتون درست باشه ......برا من یک روز جلو بود و آپدیت نمیشد .............

sam_nevada

Registered User
لایک‌ها
57
سلام احمد خان ، این محصول : Bitdefender Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان *** مبلغ واریز شد دوست عزیز

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
کاسپر و نورتون آیا آپدیت می شوند، شنیدم با توجه به بحث تحریم آی پی بسته شده است از ایران.
اگر مورد بالا درست نیست قیمت برای 2 تا کلسپر pure 2014 می خواستم و همینطور نورتون 360 2014.
شماره حساب هم بدید و آیا حضوری میشه مراجعه کرد در جهت اطمینان بیشتر (با عرض پوزش)

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام احمد خان ، این محصول : Bitdefender Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان *** مبلغ واریز شد دوست عزیز
سلام دوست عزیز
ارسال شد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
کاسپر و نورتون آیا آپدیت می شوند، شنیدم با توجه به بحث تحریم آی پی بسته شده است از ایران.
اگر مورد بالا درست نیست قیمت برای 2 تا کلسپر pure 2014 می خواستم و همینطور نورتون 360 2014.
شماره حساب هم بدید و آیا حضوری میشه مراجعه کرد در جهت اطمینان بیشتر (با عرض پوزش)
سلام عزیز
تا چند وقت پیش بله کسپرسکی با اینترنت ایران مشکل داشت که از دیروز بستر اینترنت ایران درست شد و فعلا دیگه مشکلی از لحاظ اکتیو کردن و آپدیت نداره اما نورتون مشکلی نداشت و نداره برای اکتیو و آپدیت درسته نورتون ایران رو تحریم کرده و نمیتونید با آی پی ایرانی وارد سایت نورتون بشید و بخواید برنامه دانلود کنید اما از نظر اکتیو کردن و آپدیت کردن برنامه مشکلی با آی پی ایران نداره
ارسال شد

بالا