farhang_za
Registered User
آقا يك كسپر 5 كاربره مي خوام اطلاعات رو بفرستيد تا واريز كنم.
سلام دوست عزیزسلام دوباره احمد عزیز
مبلغ لایسنس های Eset Smart .com رو براتون واریز کردم.
موفق باشید
ارسال شد170 براي 5 كاربره واريز شد.
سلام دوست من
برای من چند وقطه یک سئوال پیش آمده
اسمارت هایی که در پکیج هستند 500 مگ فایل داره ولی اسمارت هایی که در بازار هست 60 مگ است
تفاوت این ها در چی هست ؟
ایا شما لایسنس اون 60 مگ را میفروشید و یا اون 500 مگ را ؟
با تشکر
اسماعیل فعال
بله امکان نگه داشتن لایسنس و ثبت شدن به ایمیل شما و mynortonaccount.com را داردNorton 360 V6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
نحوه خرید؟ زمان تحویل؟
آیا این لایسنس امکان اضافه شدن به mynortonaccount.com را دارد؟ امکان نگهداری لایسنس برای فروش وجود دارد یا از زمان تحویل استارت می خورد ؟
با سلام
از ظهر بهتون میل زدم جواب ندادید.
یه دونه اسمارت نود یکساله میخوام. میتونید تا اخر شب ردیف کنید؟
منتظرم
ممنونم
سلام عزیزسلام
اکانت ESET Antivirus برای دو سیستم یک ساله لطفا قیمت
...
سلام عزیزسلام دوست عزیز
تفاوت این دو تا لایسنس چیه؟
فروش ESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 2 سال 70000 تومان
فروش ESET Smart Security 7 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 2 کامپیوتر به مدت 2 سال 120000 تومان
هر جفتشون این امکان رو دارن که برای چند بار استفاده بشند؟ منظورم اینه ویندوزو عوض کردم اکانت قابل استفاده هست برای هر دو مدل؟سلام عزیز
به صورت ارجینال به شما اکانت داده میشه که شامل یوزر و پسورد هست و استارت خورده و دیگه نمیشه نگه داشت اکانت رو چون در صورت استفاده نکردن روز به روز از اعتبارش کاسته میشه
اما به صورت کد به شما یک کد داده میشه و تا هر وقت که خواستید میتونید نگه دارید و برای استفاده کردن میبایست به سایت ای ست برید و در اونجا کد رو رجیستر کنید و همون لحظه اکانت شامل یوزر و پسورد رو بهتون میده و اکانتتون استارت میخوره وگرنه از لحاظ کیفیت هیچ تفاوتی ندارن
بله هر دو مورد رو میتونید چندین بار اکتیو کنیدهر جفتشون این امکان رو دارن که برای چند بار استفاده بشند؟ منظورم اینه ویندوزو عوض کردم اکانت قابل استفاده هست برای هر دو مدل؟
لطفا شرایط خرید رو هم بفرمایید
سلام عزیز
ارسال شد
ارسال شدeset smart security 7 10 user دارید به همراه قیمت