• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
آقا من چون کار طراحی دارم سرعت سیستم برام خیلی خیلی مهمه. از طرف دیگه هم سیستم به اینتر نت وصله و هم ابزار زیادی بهش وصل میشه
بهترین انتخاب برای آنتی ویروس کدومه؟
خیلی ببخشید ولی از ارجینال بودن محصول چجوری اطمینان حاصل کنم؟

Saheeeeeb

Registered User
لایک‌ها
0
درود
لطفا شرایط رو برای kasper pure 2 & 3 برای 5 یزور و 3 یوزر پ خ کنید
ممنون میشم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا من چون کار طراحی دارم سرعت سیستم برام خیلی خیلی مهمه. از طرف دیگه هم سیستم به اینتر نت وصله و هم ابزار زیادی بهش وصل میشه
بهترین انتخاب برای آنتی ویروس کدومه؟
خیلی ببخشید ولی از ارجینال بودن محصول چجوری اطمینان حاصل کنم؟
کسپرسکی تا حدودی روی کارکرد سیستم تاثیر میذاره بیتدفندر هم متاسفانه روی سرعت اینترنت تاثیر داره به نظرم میتونید بین دو گزینه ای ست و نورتون یکی رو انتخاب کنید
برای اورجینال بودن هم میبایست لایسنسها در برنامه اصلی که از سایت مربو طه دانلود میکنید اکتیو بشن بدون هیچ دستکاری و همینطور اگر لایسنس کیفیت عالی یا همون new brand باشه میبایست در سایت مربوطه قابل ثبت شدن به ایمیل شما باشه

mso714

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما لایسنس اپگرید هم می تونید تهیه کنید؟
از windows 7 ultimate به windows 8.1 pro

amirem99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من یه کسپراسکای ۳کابره ی ۱ساله گرفتم الان روی دوتا از سیستما آپدیت نمیشه و مینویسه connecting to server بدشم ارور میده و آپدیت نمیشه!اون سیستم سومی رو هم نمیدونم ک میشه یا نه مال یکی از دوستامه!

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام من یه کسپراسکای ۳کابره ی ۱ساله گرفتم الان روی دوتا از سیستما آپدیت نمیشه و مینویسه connecting to server بدشم ارور میده و آپدیت نمیشه!اون سیستم سومی رو هم نمیدونم ک میشه یا نه مال یکی از دوستامه!
سلام عزیز
لطفا لایسنس و ارور دقیق رو برام ایمیل کنید

Goodbaby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مبلغ 110,000 تومان برای Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال واریز گردید.
لطفا نسبت با ارسال آن در اسرع وقت اقدام فرمایید.

sam_nevada

Registered User
لایک‌ها
57
سلام اآقای ابراهیمی ،برای لایسنس های نورتونِ چند کاربره هم کد ارسال میکنید که خودمون ثبت کنیم ؟و اینکه اگه چند تا تکی بخرم تا کی قابل نگهداری هستن ؟ مشکل باطل شدن لایسنس برای محصولات نورتون وجود نداره ؟

take

Registered User
لایک‌ها
100
عزیز سوال داشتم جواب بدید ممنون میشم
1:تو سایت رسمی قیمت بیت دیفندر توتال سکریتی 2014 رو زده تک کاربر 120 شما زدی 45 علت این اختلاف قیمت چیه؟
2:من لبتاپ مک بوک پرو دارم البته رو ویندوز میخوام این انتی ویروس رو نصب کنم رو سرعت سیستم من تاثیر میزاره؟
3:تو کامنتهایی که دوستان گذاشته بودن فرموده بودید سرعت اینترنت رو بیت دیفندر میاره پایین خیلی تاثیر میزاره؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام
مبلغ 110,000 تومان برای Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال واریز گردید.
لطفا نسبت با ارسال آن در اسرع وقت اقدام فرمایید.
سلام عزیز
ارسال شد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام اآقای ابراهیمی ،برای لایسنس های نورتونِ چند کاربره هم کد ارسال میکنید که خودمون ثبت کنیم ؟و اینکه اگه چند تا تکی بخرم تا کی قابل نگهداری هستن ؟ مشکل باطل شدن لایسنس برای محصولات نورتون وجود نداره ؟
سلام دوست عزیز
فعلا فقط سه کاربره و پنج کاربره موجوده و میتونید به مدت حداقل 1 سال بیشتر نگه دارید تا حالا که مشکلی از بابت باطل شدن لایسنسهای نورتون نداشتیم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
عزیز سوال داشتم جواب بدید ممنون میشم
1:تو سایت رسمی قیمت بیت دیفندر توتال سکریتی 2014 رو زده تک کاربر 120 شما زدی 45 علت این اختلاف قیمت چیه؟
2:من لبتاپ مک بوک پرو دارم البته رو ویندوز میخوام این انتی ویروس رو نصب کنم رو سرعت سیستم من تاثیر میزاره؟
3:تو کامنتهایی که دوستان گذاشته بودن فرموده بودید سرعت اینترنت رو بیت دیفندر میاره پایین خیلی تاثیر میزاره؟
1-در مورد این سئوال به اندازه کافی جواب داده شده و میتونید تو صفحات قبلی تاپیک موضوع رو دنبال کنید
2-خیر تاثیر چندان واضحی نداره
3-بله خودم هم که تست کردم تا حدود زیادی رو سرعت نتتون تاثیر میذاره

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
pure 3 کامپیوتر رو کند نمیکنه ؟ 1 کاربره قیمت چند هست ؟

amirem99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام!بی زحمت من یه ESET اینترنت سکیوریتی ۱ کاربره میخواستم!اگ میشه واسم دوباره شماره کارتتون رو بفرستید تا واریز کنم!

beautylife22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز سریال های nod 32 روی همه نسخه های nod 32 کار میکنه یا فقط نسخه ای که خوتون دارید ؟

بالا