• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Qubit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز، لطفا شرایط خرید Bitdefender Internet Security 2014 یک ساله ی 3 کاربره رو برام ارسال کنید.
درضمن یه تشکر هم دارم بابت همین پک که پارسال خریداری کرده بودم و تا امروز عالی جواب داده و 9 روز هم تا اتمام اعتبارش باقی مونده.

kalak888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آنتي ويروس نود 32 يا اسمارت سكيوريتي قابل رجيستر توي سايت اي ست 1 كاربر موجوده؟

kalak888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
بله موجوده
از اونجايي كه توي ليستتون فقط اسمارت سكيوريتي موجوده،‌لطفا قيمت آنتي ويروس رو + شرايط خريد بفرستيد(و بفرمائيد الان بپردازم تا كي به دستم مي‌رسه)
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
از اونجايي كه توي ليستتون فقط اسمارت سكيوريتي موجوده،‌لطفا قيمت آنتي ويروس رو + شرايط خريد بفرستيد(و بفرمائيد الان بپردازم تا كي به دستم مي‌رسه)
ممنون
ارسال شد

ali6049

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.سریال Eset Smart Security 7 رو میخواستم.لطفا شماره کارت رو برام بفرستید.ملی اگه باشه بهتره.

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
سلام من میخکام ازتون از همه ی انتی ویروس ها بخرم اما شما باید یه شماره تلفن بدید که هرموقع خواستم همون لحظه پول رو واریز و انتی ویروس لاینسسش رو دریافت کنم .من اینا رو برای افراد مختلف میخرم در این صورت ایا میشه در ایمیل خودم دریافت و برای اونا ارسال کنم؟ایا این ها لاینسس اورجینال هست و به سایت اصلی وصل میشه؟اخرین قبمت همه ی محصوداتتون رو بفرستید+شماره همراه

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام من میخکام ازتون از همه ی انتی ویروس ها بخرم اما شما باید یه شماره تلفن بدید که هرموقع خواستم همون لحظه پول رو واریز و انتی ویروس لاینسسش رو دریافت کنم .من اینا رو برای افراد مختلف میخرم در این صورت ایا میشه در ایمیل خودم دریافت و برای اونا ارسال کنم؟ایا این ها لاینسس اورجینال هست و به سایت اصلی وصل میشه؟اخرین قبمت همه ی محصوداتتون رو بفرستید+شماره همراه
سلام عزیز
ارسال شد

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوست گرامی انتی ویروس avg نداری؟

masoud-e

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

Kaspersky Internet Security For Android 1 Device به صورت اوریجینال به مدت 1 سال 32000 تومان رو میخواستم قیمت آخر و شماره کارت ملت ترجیحا ارسال شود
با سپاس

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

Kaspersky Internet Security For Android 1 Device به صورت اوریجینال به مدت 1 سال 32000 تومان رو میخواستم قیمت آخر و شماره کارت ملت ترجیحا ارسال شود
با سپاس
سلام عزیز
ارسال شد

Dante_Vergil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز
من Bitdefender Internet Security 2014 رو میخواستم 3 کاربره به مدت 1 سال.
ممنون میشم شماره حساب رو برام بفرستین.

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز شما لایسنس ویندوز 7 هم دارید یا امکان تهیه اش رو؟

بالا