ارسال شدمن اینو میخوام:
فروش ESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان
اولا نحوه واریز وجه؟
دوما چقدر طول میکشه تحویل؟
سوما تخفیف عید؟
چیزی نیومده برام !ارسال شد
ارسال شدمبلغ واریز شد. منتظر دریافت لایسنس هستم
بله عزیز به ایمیلی که دادید ارسال کردم لطفا پوشه اسپم رو هم چک کنیدبه ایمیل ارسال کردید?
سلام عزیزسلام عرض شد،
یک عدد فروش ESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 2 سال 50000 تومان میخواستم عزیز.
لطف کنید شماره کارتتون رو برام ارسال کنید
با سپاس.
با تشکربله عزیز به ایمیلی که دادید ارسال کردم لطفا پوشه اسپم رو هم چک کنید
سلام عزیزبا سلام
شما تو تاپیک نوشته اید که بینهایت قابلیت اکتیو داره!!!
در صورتی که یکی از نمایندهای خود شرکت کسپر که مدرک قانونی هم داشت میگفت اکتیو بعد از 2 بار امکان پذیر نیست!!!
چطور ممکنه؟
سایت هم دارید ؟
سلام عزیزسلام . از طریق ایمیل راحت تر سفارش میگیرید یا اینجا ؟
من Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 110000 تومان رو میخواستم . لطفا توضیحات کامل بدید . با تشکر
فعلا محصولات کسپرسکی و بیتدفندر و نورتون در رده های بالا قرار دارند و هر کدام هم معایب و مضرات خودشون رو دارن و هر کاربری نسبت به تجربه و اطلاعاتی که کسب میکنه و همینطور نسبت به کانفیگ سیستمش آنتی ویروس مد نظرش رو انتخاب میکنه پیشنهاد میکنم شما اول یه سرچی توی گوگل انجام بدید تا بهتر متوجه بشید بعد اقدام به خرید کنیدمیشه راهنمایی کنین الان بهترین آنتی ویروس چیه؟
شرایط خریدشم واسم ارسال کنین
ممنون...
سلام عزیزسلام
می خواستم یه ESET بگیرم
یه سوال برام پیش اومد, فرق ESET Smart Security 7 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET و ESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال چیه؟
بیرحمت شرایط و قیمت و شماره حساب و ... رو برام ارسال کنید
مرسی