• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

ali_tk

Registered User
لایک‌ها
19
محصولات کسپرسکی {Kaspersky}

کیفیت عالی:این لایسنس را میتوان برای چند سال کامل نگه داشت و قابلیت رجیستر شدن در سایت کسپرسکی را دارا میباشد بینهایت میتوانید اکتیو کنید این لایسنس برای یک سال کامل تضمین میشود
دوست عزیز یه سوال داشتم شاید جواب داده باشید قبلا البته ولی خوب من ندیدم می پرسم.
اینکه مگر این لایسنس ها فانونی نیستند؟ اگر قانونی هستند چطور امکان دارد یک لایسنس یک ساله سه سال جواب بدهد یا بهتر بگویم چطور ممکن اسات عمر یک لایسنس دقیقا معلوم نباشد
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز یه سوال داشتم شاید جواب داده باشید قبلا البته ولی خوب من ندیدم می پرسم.
اینکه مگر این لایسنس ها فانونی نیستند؟ اگر قانونی هستند چطور امکان دارد یک لایسنس یک ساله سه سال جواب بدهد یا بهتر بگویم چطور ممکن اسات عمر یک لایسنس دقیقا معلوم نباشد
ممنون
لایسنسها کاملا ارجینال هستند
اعتبار لایسنسها هم مشخصه الی مگه اینکه در بعضی موارد جای لایسنس یک ساله لایسنس دو یا سه ساله تقدیم دوستان شده البته برای جبران تاخیرهایی که هنگام تحویل لایسنس پیش آمده

slr560

Registered User
لایک‌ها
5
نود اسمارت روی ویندوز ۸.۱ بدون مشکل نصب میشه یا نه؟ بعد از چه مدت لایسنس رو میدید؟

illusionist

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من نسخه Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر به مدت 1 سال 165000 تومان میخواستم
اگه محبت کنید شماره کارت بدید برای واریز (تخفیف هم بادتون نره - بالاخره مشتری قدیمیتون هستیم:android02:)

------> 3 تا سوال هم داشتم :
1- الان نسخه 2015 کسپر هم اومده من میتونم این لایسنسو روی 2015 بزنم ؟
2- با نصب دوباره ویندوز اینلایسنس مثل لایسنسهای قبلیتون نمیپره دیگه ؟
3- میخواستم ببینم شما لایسنس های سازمانی مثلا 200 کاربره هم دارید ؟ اگه اره قیمتش چنده ؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
من نسخه Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر به مدت 1 سال 165000 تومان میخواستم
اگه محبت کنید شماره کارت بدید برای واریز (تخفیف هم بادتون نره - بالاخره مشتری قدیمیتون هستیم:android02:)

------> 3 تا سوال هم داشتم :
1- الان نسخه 2015 کسپر هم اومده من میتونم این لایسنسو روی 2015 بزنم ؟
2- با نصب دوباره ویندوز اینلایسنس مثل لایسنسهای قبلیتون نمیپره دیگه ؟
3- میخواستم ببینم شما لایسنس های سازمانی مثلا 200 کاربره هم دارید ؟ اگه اره قیمتش چنده ؟
سلام عزیز
ارسال شد
1- هنوز نسخه آزمایشی هست
2-در لایسنسهای جدید که از خارج از کشور تهیه میگردند تا 20 بار امکان اکتیو کردن رو دارید
3-اگر منظورتون نسخه های شبکه هست بله منتها قیمتشون به روزه و استعلام قیمت اینگونه محصولات تا 3 ساعت بیشتر اعتبار نداره

asir38

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام
اقا من یدونه Bitdefender Internet Security 2014 رو لایسنس ش رو می خوام
فقط من برا کسی می خوام خودم 2013 رو دارم فارسی هم هست این هم همونطور هست یعنی پشتیبانی می شه؟اینی که من دارم هم پشتیبان تو ایران داره هم کاملا فارسی هست

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
لطقا شماره حساب و ... رو بفرستید واسه battlefield 4 + قیمت

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
شاید من اشتباه میکنم ولی برای من پیامی نیومده

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
ببخشید یادم رفت بپرسم battlefield 3 رو چی؟ اونم اگه دارید قیمت لطف کنید

Rainbow21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من Bitdefender Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان رو می خوام
شرایط لطفا

amirali_perfume

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز من یه ویروسی گرفتم به این اسم asrv-a-akamaihd-net
با چه برنامه ای میشه پاکش کرد

SAMIZ

Registered User
لایک‌ها
45
سلام و خسته نباشید . میشه خرید کرد هنوز و میتونم این رو سفارش بدم :
ESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
سه کاربره و یک ساله . لطفا بهت پخ بدید .

daneshbin

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوست من
ببخشید شما فروش عمده هم دارین یعنی قیمت ارزونتر هم دارین برای تعداد بالا ؟ ( برای ایست سکیورتی)
ممنون

بالا