• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
شما خودتان براي رايانه خانگي كدومشون رو پيشنهاد مي كنيد؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دیشب مبلغ 35000 تومان از شماره کارت 2100 واریز شد برای ESET Smart Security یک ساله. هنوز ارسال نکردید
سلام عزیز
شما بعد از واریز اعلام نکردید لطفا ایمیلتون رو برام پی ام کنید که ارسال بشه

aidin_777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بنده برای خرید شماره کارت یا حساب خواستم پی ام ندادید

milad.ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام. من الان نزدیک به 4 روز هست که برای این دوستمون پول واریز کردم اما ایشان هم گوشیشون خاموشه و هم لایسنس را نفرستادند. گویا مشکلاتی به وجود آمده. از مدیریت سایت درخواست پیگیری دارم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان سلام. من الان نزدیک به 4 روز هست که برای این دوستمون پول واریز کردم اما ایشان هم گوشیشون خاموشه و هم لایسنس را نفرستادند. گویا مشکلاتی به وجود آمده. از مدیریت سایت درخواست پیگیری دارم
ارسال شد

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام
ش کارتتون رو اعلام کنید
ایمیلتون رو ظاهرا اشتباه قرار دادید

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
درود ، لطفا روش خرید رو پ.خ کنید.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام،
آنتی ویروس بیت دفندر پلاس 2014 از کجا میشه دانلود کرد؟ الان از نصب درآوردم و مجددا میخواهم نصب کنم میبینم همه ساستهای بیت دفندر ورژن 2015 برای دانلود قرار دادند و اثر از بیت دفندر پلاس 2014 نیست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سپاس

kasra323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
برا دستگاه هایی انرویدی چی توصیه میکنید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام،
آنتی ویروس بیت دفندر پلاس 2014 از کجا میشه دانلود کرد؟ الان از نصب درآوردم و مجددا میخواهم نصب کنم میبینم همه ساستهای بیت دفندر ورژن 2015 برای دانلود قرار دادند و اثر از بیت دفندر پلاس 2014 نیست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سپاس
سلام عزیز
اگر از ما لایسنس رو تهیه کرده باشید میتونید برای ورژن 2015 هم استفاده کنید

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام عزیز
اگر از ما لایسنس رو تهیه کرده باشید میتونید برای ورژن 2015 هم استفاده کنید
ممنونم از راهنمایی، بله بیتدفندر آنتی ویروس پلاس 2015 نصب شد و لایسنس مورد قبول بیتدفندر واقع شد :general601:
چهره بیتدفندر آنتی ویروس پلاس 2015 تغییر کرده، ابزار جدیدی داخلش قرار داده شده، از جمله پاک کردن فایلهای امنیتی مثل کوکی ها، فایلهای موقت اینترنت اکسپلورر و ... ، بهینه کردن ویندوز و بهینه کردن فضای دیسک هارد، بهینه کردن زمان لود شدن ویندوز با انتخاب فعال /غیر فعال کردن برنامه ها .... فقط بزرگترین ایراد اکثریت قریب به اتفاق آنتی ویروسهایی که فقط لایسنس خریداری میشوند دانلود حجم بالا برنامه و آپدیت اولیه اون هست که نیاز به اینترنت پرسرعت خوبی داره (در کنار قیمت بسیار مناسبی که نسبت به خرید از مغازه و سی دی نرم افزار پرداخت میکنیم قابل چشم پوشی هست). در مجموع واجب واجبات هست داشتن یک انتی ویروس خوب بر حسب سلیقه هرشخصی.

سپاس

بالا