Antikasper
Registered User
سرایط سه کاربره رو برام بفرست
ارسال شد
سرایط سه کاربره رو برام بفرست
سلام داداش چنتا پیشنهاد سایتت وسطش خیلی خالی محصولات رو بازار تو پیشنهاد ویژه رو اون علامت چراغ که بزنی میره تو محصولات ویژهسایت جدید من که توسط درگاه زرین پال و به صورت کاملا امن به صورت آنلاین میتوانید پرداخت کنید و در اسرع وقت اکانت یا لایسنس به ایمیلتان ارسال شود
www.onlinepardakht.com
سلام داداش چنتا پیشنهاد سایتت وسطش خیلی خالی محصولات رو بازار تو پیشنهاد ویژه رو اون علامت چراغ که بزنی میره تو محصولات ویژه
بعد برای ریشه ها هم عکس بازار یه لوگو هم بزار اگه خاستی کمکت میکنم که چیکار کنی
id yahoo:watchshop_ir
سلام
لایسنس کسپر که از جای دیگه خریدم مشکل با اینستال ویندوز نداشت.
ولی ماله شما بعد از نصب دیگه فعال نمیشه
راهی هست اکتیو شه یا لایسنس پریده ؟
سلام دوست عزیز
بله لطفا لایسنس رو برام ایمیل کنید تا براتون کی فایلش رو ارسال کنم تا از طریق کی فایل نصب کنید
پ م زدم براتون
سه کاربره کیس چنده ؟ کیفیت متوسط و خوب
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 40000 تومان
این مال کیفیت عالیه دیگه؟ چون زیر اون نوشته شده ... کیفیت متوسط و خوبشم بگین قیمت؟ + شماره کارت
سلام عزیز
من یه 3 کاربره کاسپر اینترنت ... میخوام ،لطفا شرایط؟
ممنون
سلام عزیز
من یه 3 کاربره کاسپر اینترنت ... میخوام ،لطفا شرایط؟
ممنون
سلام دوست عزیز
محصولات بیت دیفندر رو موجود دارین؟
اگر دارین لطف میکنین شرایطش رو توضیح بدین. مثلا اینکه با آی پی ایران مشکلی نداره یا بعد از تعویض ویندوز قابلیت اکتیو مجدد داره یا نه؟
راستش من یا حالا بیت دیفندر نداشتم ولی شنیدم از کسپر قوی تره...شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
خیلی ممنون از توضیحات کامل
با این اوصاف من قصد تهیه کپسپر رو دارم...لطف کنید اطلاعات پرداخت و یه توضیح در مورد اینکه تفاوت کیفیت خوب و عالی فقط در مورد مدت نگهداری قبل از اکتیو هست یا چیزه دیگه ای رو برام بزارید
با تشکر
سلام .
دوست عزیز شرایط Nod 32 رو واسم بفرست .
راستی دوست عزیز یه سئوال :
من اگه سریال رو روی سیستمم بزنم ، از چیز پی ان استفاده کنم ، بلک لیست نمیشه ؟
یا مثلا اگه روی لپتاپ استفاده بشه و از چند مودم در چند جای مختلف استفاده بشه ؟
یا اگه قطعه ای از سیستم مثل هارد عوض بشه یا ویندوز عوض بشه ؟
اگه مشکلی پیش بیاد پشتیبانی سریال رو خودتون انجام میدین ؟