• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

ICE FOX

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز
من این مورد رو میخواستم:
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 40000 تومان
من سال پیش هم ازتون خرید کردم و شماره حسابتون رو دارم به همون واریز کنم؟ یا شماره حساب جدید دارین؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست عزیز
من این مورد رو میخواستم:
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 40000 تومان
من سال پیش هم ازتون خرید کردم و شماره حسابتون رو دارم به همون واریز کنم؟ یا شماره حساب جدید دارین؟

سلام دوست عزیز
حالتون چطوره
امیدوارم که حالتون خوب باشه بله شما رو خوب یادمه یکی از قدیمیترین مشتریهام بله همان حساب قدیمیست

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
ایمیل من رسید .
با تشکر از شما .
خیلی به موقع بود چون فردا باید یکیشو تحویل میدادم .

Enjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

برای یک شرکت معظم خصوصی جهت خرید آنتی ویروس تحت شبکه به مشخصات زیر نیاز داریم:

ESETSmart Security Business Edition 4

1200 کاربره با Lisence معتبر دو ساله

قابل ارتقاء به نسخه 5 بدون اخذ هزینه اضافه

حضور فیزیکی یک نفر کارشناس پیمانکار در اوقات اداری و موارد لزوم تا پایان مدت قرارداد در محل شرکت (خارج از استان تهران)

می توانید قیمت بدهید؟

برای سایر آنتی ویرسهای معروف با لیسانس معتبر دو ساله و 1200 کاربره با مشخصات بالا پیشنهادی دارید؟

با تشکر

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام

سال قبل از یکی از بچه های پی تی(آدرس ایمیلشون با maslob نمیدونم بازم فعالیت میکنن یا نه یا شایدم خود شما باشین) چند تا لایسنس اینترنت سکیوریتی 2011کسپر گرفتم تایمشون تموم شده براشون ایمیل هم زدم برای خرید امسال اما جواب نداد چند تا سوال دارم که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم
لایسنسهای 2012 رو میتونم رو همون 2011 مجدد وارد کنم یا باید ورژن 2012 رو نصب کنم؟ البته اون ورژن برای اکتیو شدن با آی پی هند باید کانکت میشد
2 لایسنسهای شما با آی پی ایران اکتیو میشه یا باید حتما با آی پی هند اکتیوش کنم؟البته پارسال اول با آی پی ایران اکتیو شد ولی بعد تعویض ویندوز فقط با آی پی هند اکتیو میشد
3 ورژن 1 ماهه تریال 2012 اینترنت سکیوریتی رو از خود کسپر دانلود کردم روی ویندوز سون نصب کردم اما اکتیو نشد ولی 1 ماهه pureرو نصب کردم مشکلی نداره آیا اینترنت سکیوریتی ب2012 با آی پی ایران مشکل داره؟ لایسنس pureرو هم اگه دارین قیمتشو بفرمایید
4 آیا ورژن دوساله هم دارین؟
ممنون

Last edited:

M.fazel

Registered User
لایک‌ها
0
32000 تومان براتون وتریز کردم برای 2 عدد اینترنت سکیریتی کسپر خوب براتون اس زدم ج ندادید من امروز میخوامش دارم میرم مسافرت بعد از ظهر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

برای یک شرکت معظم خصوصی جهت خرید آنتی ویروس تحت شبکه به مشخصات زیر نیاز داریم:

ESETSmart Security Business Edition 4

1200 کاربره با Lisence معتبر دو ساله

قابل ارتقاء به نسخه 5 بدون اخذ هزینه اضافه

حضور فیزیکی یک نفر کارشناس پیمانکار در اوقات اداری و موارد لزوم تا پایان مدت قرارداد در محل شرکت (خارج از استان تهران)

می توانید قیمت بدهید؟

برای سایر آنتی ویرسهای معروف با لیسانس معتبر دو ساله و 1200 کاربره با مشخصات بالا پیشنهادی دارید؟

با تشکر

سلام دوست عزیز
خیر نمیتونم قیمت بدم چونکه سایت ww.eset.com این محصول رو به طور مستقیم برای خرید قرار نداده و شما میبایست در سایت ESET - Antivirus Software with Spyware and Malware Protection مکاتبه کنید و دقیق تعداد کلاینتها رو قید کنید و همینطور اعتبار محصول و حتما هم بگید که برای چه شرکتی میخواید و کشور و شهر محل شرکت رو هم قید کنید و منتظر جواب باشید که قیمت رو دقیق بتون بدن کمتر کسی هست که چنین کار پرریسکی رو قبول کنه به خاطر این گفتم ریسکه چون که اگر برای محصول مشکلی پیش بیاد در کشور عزیزمان نمایندگی درست و حسابی وجود نداره که بخواید دنبالش رو بگیرید
بله شرکتهای خیلی بهتری از eset وجود دارند که برای محصولات تحت شبکه از eset سرترن مانند مکافی که متاسفانه به دلیل تحریم آی پی ایران نمیتوان به درستی ازش استفاده کرد و نمونه دیگر که به نظر من سرترینه از همه آنتی ویروسهای تحت شبکه کسپرسکی محبوب هست که با ارائه نسخه 2012 کولاک کرده و تا %99.9 امنیت سیستمها رو تامین خواهد کرد برای شما فکر کنم نمیصرفه چون مبلغی رو که باید بپردازید خیلی بالاتر از نود32 خواهد بود و البته هم نباید این نکته رو فراموش کرد اکثر شرکتهای ایرانی از سیستمهای پایینی برخوردارند و کسپرسکی به دلیل سنگین کردن سیستم در بعضی اوقات به دلیل سرچ کردن اتوماتیک و در همان حین بکاپ گرفتن فشار زیادی به رم و سیستم وارد میکند برای اینجور شرکتها که از سیستمهای پایینی برخوردارند همان eset توصیه میشود

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

سال قبل از یکی از بچه های پی تی(آدرس ایمیلشون با maslob نمیدونم بازم فعالیت میکنن یا نه یا شایدم خود شما باشین) چند تا لایسنس اینترنت سکیوریتی 2011کسپر گرفتم تایمشون تموم شده براشون ایمیل هم زدم برای خرید امسال اما جواب نداد چند تا سوال دارم که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم
لایسنسهای 2012 رو میتونم رو همون 2011 مجدد وارد کنم یا باید ورژن 2012 رو نصب کنم؟ البته اون ورژن برای اکتیو شدن با آی پی هند باید کانکت میشد
2 لایسنسهای شما با آی پی ایران اکتیو میشه یا باید حتما با آی پی هند اکتیوش کنم؟البته پارسال اول با آی پی ایران اکتیو شد ولی بعد تعویض ویندوز فقط با آی پی هند اکتیو میشد
3 ورژن 1 ماهه تریال 2012 اینترنت سکیوریتی رو از خود کسپر دانلود کردم روی ویندوز سون نصب کردم اما اکتیو نشد ولی 1 ماهه pureرو نصب کردم مشکلی نداره آیا اینترنت سکیوریتی ب2012 با آی پی ایران مشکل داره؟ لایسنس pureرو هم اگه دارین قیمتشو بفرمایید
4 آیا ورژن دوساله هم دارین؟
ممنون

سلام دوست عزیز
بله ایشون رو خوب میشناسم و یکی هم از بهترین دوستان من است و مدتی است بنا به دلایلی دیگر در pt فعالیت ندارن
بله هم روی 2010 2011 و 2012 جواب میدن و کیفیت عالی برای نسخه های جدیتری هم که در آینده خواهد آمد حواب میدهد در صورت اعتبار داشتن لایسنس
بله میتوانید مجدد روی همان 2011 با آی پی ایران اکتیو کنید و نیازی به تعویض آی پی نیست
خیر نیازی به تعویض آی پی نیست و برای لایسنسهای کیفیت خوب و عالی که قابلیت بینهایت اکتیو شدن رو دارند بعد از تعویض ویندوز مجدد با همان آی پی ایران یا ای دی اسلتون اکتیو کنید
شما یک بار به طور کامل برنامه کسپرسکی سکوریتی رو پاک کنید و از سه جا اینکارو انجام بدید

1-آنیستال کردن از خود برنامه

2-توی قسمت run این عبارت رو تایپ کنید regedit
بعد وارد انجا بشید
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
KasperskyLab
پوشه KasperskyLab رو به طور کامل دلیت کنید

3-Program Data
Kaspersky Lab
Kaspersky Lab Setup Files

و این ورژن رو دانلود کنید و بعد از پاک کردن این سه مرحله و اتمام کار سیستم را ریسیت کنید و بعد از بالا آمدن ویندوز ورژنی رو که دانلود کردید نصب کنید

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوست عزیز من اولین سریال رو زدم و مشکلی نداره .
فقط یه سئوال :
استارت 6 ماهه این سریال ها از کی شروع میشه ؟
چون احتمالا دومی رو فردا یا پس فردا ست کنم .

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز من اولین سریال رو زدم و مشکلی نداره .
فقط یه سئوال :
استارت 6 ماهه این سریال ها از کی شروع میشه ؟
چون احتمالا دومی رو فردا یا پس فردا ست کنم .

سلام
دوست عزیز استارت این لایسنسها زده شده و دیگه فرقی نمیکنه که کی اکتیو کنید که استارت بخوره برای همین من چند روز بیشتر از شش ماهه به شما دادم که از ما ناراضی نباشید

Enjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
خیر نمیتونم قیمت بدم چونکه سایت ww.eset.com این محصول رو به طور مستقیم برای خرید قرار نداده و شما میبایست در سایت ESET - Antivirus Software with Spyware and Malware Protection مکاتبه کنید و دقیق تعداد کلاینتها رو قید کنید و همینطور اعتبار محصول و حتما هم بگید که برای چه شرکتی میخواید و کشور و شهر محل شرکت رو هم قید کنید و منتظر جواب باشید که قیمت رو دقیق بتون بدن کمتر کسی هست که چنین کار پرریسکی رو قبول کنه به خاطر این گفتم ریسکه چون که اگر برای محصول مشکلی پیش بیاد در کشور عزیزمان نمایندگی درست و حسابی وجود نداره که بخواید دنبالش رو بگیرید
بله شرکتهای خیلی بهتری از eset وجود دارند که برای محصولات تحت شبکه از eset سرترن مانند مکافی که متاسفانه به دلیل تحریم آی پی ایران نمیتوان به درستی ازش استفاده کرد و نمونه دیگر که به نظر من سرترینه از همه آنتی ویروسهای تحت شبکه کسپرسکی محبوب هست که با ارائه نسخه 2012 کولاک کرده و تا %99.9 امنیت سیستمها رو تامین خواهد کرد برای شما فکر کنم نمیصرفه چون مبلغی رو که باید بپردازید خیلی بالاتر از نود32 خواهد بود و البته هم نباید این نکته رو فراموش کرد اکثر شرکتهای ایرانی از سیستمهای پایینی برخوردارند و کسپرسکی به دلیل سنگین کردن سیستم در بعضی اوقات به دلیل سرچ کردن اتوماتیک و در همان حین بکاپ گرفتن فشار زیادی به رم و سیستم وارد میکند برای اینجور شرکتها که از سیستمهای پایینی برخوردارند همان eset توصیه میشود

با سلام و سپاس از راهنمائیتان

قیمتی که برای ESET پیشنهاد شده خودش هم رقم بالایی هست. قبلا یک دوره کاسپرسکی خریداری شده بود. شرکت مشکل مالی در این خصوص نداره. مهم توانائیهای نرم افزار و خدمات پشتیبانی آن هست (که تو ایران معلومه به چه شکله).
با توجه به سوابق کاریتان در این زمینه می توانید بفرمائید رنج (محدوده) قیمت کاسپرسکی بطور تقریبی (برآوردی) در چه حد میشه؟
با تشکر مجدد

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوست عزیز
بله ایشون رو خوب میشناسم و یکی هم از بهترین دوستان من است و مدتی است بنا به دلایلی دیگر در pt فعالیت ندارن
بله هم روی 2010 2011 و 2012 جواب میدن و کیفیت عالی برای نسخه های جدیتری هم که در آینده خواهد آمد حواب میدهد در صورت اعتبار داشتن لایسنس
بله میتوانید مجدد روی همان 2011 با آی پی ایران اکتیو کنید و نیازی به تعویض آی پی نیست
خیر نیازی به تعویض آی پی نیست و برای لایسنسهای کیفیت خوب و عالی که قابلیت بینهایت اکتیو شدن رو دارند بعد از تعویض ویندوز مجدد با همان آی پی ایران یا ای دی اسلتون اکتیو کنید
شما یک بار به طور کامل برنامه کسپرسکی سکوریتی رو پاک کنید و از سه جا اینکارو انجام بدید

1-آنیستال کردن از خود برنامه

2-توی قسمت run این عبارت رو تایپ کنید regedit
بعد وارد انجا بشید
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
KasperskyLab
پوشه KasperskyLab رو به طور کامل دلیت کنید

3-Program Data
Kaspersky Lab
Kaspersky Lab Setup Files

و این ورژن رو دانلود کنید و بعد از پاک کردن این سه مرحله و اتمام کار سیستم را ریسیت کنید و بعد از بالا آمدن ویندوز ورژنی رو که دانلود کردید نصب کنید

سلام
ممنون از راهنماییتون
لطفا مشخصات رو برام بفرستین
کسپر اینترنت سکیوریتی 3 کاربره

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام و سپاس از راهنمائیتان

قیمتی که برای ESET پیشنهاد شده خودش هم رقم بالایی هست. قبلا یک دوره کاسپرسکی خریداری شده بود. شرکت مشکل مالی در این خصوص نداره. مهم توانائیهای نرم افزار و خدمات پشتیبانی آن هست (که تو ایران معلومه به چه شکله).
با توجه به سوابق کاریتان در این زمینه می توانید بفرمائید رنج (محدوده) قیمت کاسپرسکی بطور تقریبی (برآوردی) در چه حد میشه؟
با تشکر مجدد

سلام دوست عزیز
برای 1200 کلاینت به مدت یک سال چیزی در حدود 18000 الی 19000 دلار
Kaspersky Work Space Security
نصب و مدیریت متمرکز
* پشتیبانی ازCisco NCA
* حفاظت یک پارچه برای ایستگاه های کاری، تلفن های هوشمند و فایل سرورها درمقابل انواع تهدیدات اینترنتی
* فناوری پیشگیرانهiswhft که از تکرار اسکن داده ها در شبکه جلوگیری می کند
* حفاظت ضد سرقت برای تلفن های همراه هوشمند
* انجام توزیع بار بین پردازنده های سرورها (Load Balancing)
* قرنطینه کردن ایستگاه های کاری آلوده
* بازگرداندن کلیه تغییرات خرابکارانه ایجاد شده بر روی سیستم ها، به حالت اولیه
* مقیاس پذیری
* مدیریت دسترسی به درگاه های سیستم به صورت گروهی و فردی
* حفاظت پیشگی

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام
دوست عزیز استارت این لایسنسها زده شده و دیگه فرقی نمیکنه که کی اکتیو کنید که استارت بخوره برای همین من چند روز بیشتر از شش ماهه به شما دادم که از ما ناراضی نباشید

خیلی لطف کردی عزیز . ممنون .
میگم امکانش نیست که مثل چیز پی ان ، اولین بار که استفاده میشه استارت بخوره ؟
اگه اینطوری باشه 10 تا 10 تا ازت میگیرم چون اینجا مشتری واسه NOD زیاده .

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
خیلی لطف کردی عزیز . ممنون .
میگم امکانش نیست که مثل چیز پی ان ، اولین بار که استفاده میشه استارت بخوره ؟
اگه اینطوری باشه 10 تا 10 تا ازت میگیرم چون اینجا مشتری واسه NOD زیاده .

خواهش میکنم
بله امکانش هست که هر وقت بخواید از همون روز استارت بخوره اما در حال حاظر این محصول موجود نیست

بالا