Ali.Ghasemi
Registered User
- نوشتهها
- 341
- لایکها
- 104
[email protected]صندوق پیامهای شما مشکل داره ایمیلتون رو بدید تا اطلاعات تکمیلی ارسال بشه
[email protected]صندوق پیامهای شما مشکل داره ایمیلتون رو بدید تا اطلاعات تکمیلی ارسال بشه
سلام عزیزسلام قیمتها خیلی ارزون است . ولی به نظر منطقی میاد واسه یک دوره محدود به دلیل فروش کم
ارسال شدKaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 45000 تومان
لطفا شماره کارت جهت خرید
میلغ واریز و شماره پیگیری و ایمیل پخ شد .............ارسال شد
ارسال شدمیلغ واریز و شماره پیگیری و ایمیل پخ شد .............
با سپاس
ارسال شداینترنت سکیوریتی 2 کاربره را سفارش دادم از طریق سایتتون با پرداخت اینترنتی.کی ارسال می شه؟
سلام عزیزدوست عزیز پیام منو جواب ندادید
پ.خ داده بودم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
قصد دارم از طریق سایتتون 2 تا انتی ویروس پلاس بیت دیفندر 3 کاربره بخرم می خواستم بدونم بعد از این که مبلغ رو پرداخت کردیم به صورت انلاین لایسنس ها از طریق سایت نمایش داده میشه یا بعدا ارسال میشه به ایمیل ؟
والا من الانم نگاه کردم جواب ندادید...سلام عزیز
جواب دادم و گفتم که هنوز سیستم تحویل لایسنس به صورت آنی در سایت راه اندازی نشده و لایسنس بعد از پرداخت به صورت دستی ارسال میشه
برای دومین ساله که خرید میکنم ... لایسنس دریافت و فعال شد .... استفاده از محصول ارجینال بسیار راحت و بی دردسر هست شک نکنید ........ارسال شد
سلام عزیزسلام
۱ دونه اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی ۱ ساله میخواستم
ممنون
سلام عزیزسلام دوست عزیز
من یک لایسنس کسپراسکای پیور 3 برای دوتا پی سی (1کاربره + 1 مجاز) به صورت ریتل می خوام
اگر هست لطفا شرایط را ارسال بفرمایید
با تشکر