سلام عزیزسلام
بیت دیفندر windows 8 security دارید؟
سلام دوست عزیزسلام جناب ابراهیمی
در مورد کاسپراسکای یه سوالی داشتم، در نوع retail نوشته شده که قابلیت رجیستر شدن در سایت کسپرسکی را دارا میباشد می خوام بدونم در نوع OEM هم آیا قابلیت رجیستر شدن در سایت رو داره یا نه؟
و اینکه از سایتی که معرفی کردید هم می شه خرید کرد دیگه، مشکلی که نیست؟
هر کسی نسبت به تجربه و اطلاعاتی که در این زمینه داره آنتی ویروس مد نظرش رو انتخاب میکنه اما فعلا کسپرسکی و بیتدفندر در رده های بالا هستندحالا کدوم بهتره. من همیشه نود32 استفاده میکردم اما یه سری ویروسی شد سیستم اساسی!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بزرگترين راهنماي سفر و گردشگري ايران
معرفي جاهاي ديدني و سوغاتي - بانک سفرنامه - ليست هتل ها - رستوران ها - مراکز خريد
دوست عزیز قبلا ارسال شدهدوست عزيز شب گذشته يک عدد لايسنس اينترنت سکيوريتي کاسپر 2015 براي يکي از دوستان از طريق سايت شما و بصورت انلاين خريداري کرديم.چقدر زمان ميبره تا لايسنس رو براي ايشون ايميل کنيد؟
سلام عزیزبا عرض سلام
دیروز از طریق سایت با شماره سفارش WICCWRZNM آنتی ویروس کاسپرسکاری Internet Security Retail خریداری کردم، اما هنوز فرستاده نشده، ممنون می شم پیگیری کنید
با تشکر
سلام من 6 ماهه OEM میخوام شرایط را برام پخ کنیدارسال شد
سلام عزیزسلام من 6 ماهه OEM میخوام شرایط را برام پخ کنید
ارسال شدبرای من هنوز ارسال نشده کی پاسخگو این وضعیت؟
با تشکر دریافت شد و اکتیو کردم برای 217 روز اکتیو شد بسیار بسیار عالیارسال شد
سلام دوست عزیزدرود برادر گرامی . لیسانس آنتی ویروس f-secure موجود داری ؟ اگر داشتی بهم از طریق pm اعلام کن با تشکر
درودسلام دوست عزیز
چه محصولیش و چند ساله و چند کاربره؟