با سلامبا سلام دوست عزیز
.
تاريخ ۱۳۹۴/۰۴/۰۵ زمان ۰۰
با سلام
دوست عزیز فکر میکنم اگر این اطلاعات رو از طریق پیام خصوصی یا از طریق سایت برای آقای ابراهیمی ارسال کنید امن تر باشه ...
پیشنهاد میکنم پستتون رو ویرایش کنید و از دو راهی که خدمتتون عرض کردم ارسال کنید.
لیتک ارسال ار طریق سایتشون این جا هستش :
https://easyvshop.com/contact-us
موفق باشید
سلام عزیزسلام دوست عزیز ، من یک سوال داشتم .
من الان آخرین ورژن بیت دفندر رو نصب کردم که نسخه تریال هست و 30 روز مهلت استفاده دارم ، براحتی از سرور اصلی سایت هم آپدیت کردم موتور برنامه رو .
سوال من اینجاست که اگر من لایسنسش رو بخرم ، فقط اون مهلت 30 روزم افزایش پیدا میکنه و مثلا میشه 365 روز ؟ تاثیری توی قدرت و کیفیت آنتی ویروس و یا آپدیت ها داره یا نداره ؟
چون اگر نداشته باشه ، فرضا با یک Trial Reseter میشه همون کار رو کرد و نیازی به لایسنس رسمی نیست .
سلام عزیزسلام
انتی ویروس امسی سافت دارین ؟؟؟؟؟ قیمت چنده ؟؟؟
خواهش میکنممرسی از جوابت
البته اینطور که می فرمایید نیست همیشه یه فرق هایی بین آنتی ویروس های فری و پریمیوم هست . فرقش نه تو امکانات اصلی یا دسترسی آپدیت و نه تو مدت زمان قابل استفاده است، بحث طولانی ه که بیشتر به سیاست های شرکت های آنتی ویروس برمیگرده که تو حوصله این تاپیک نیست.
به هر حال خریدار این محصولم : Bitdefender Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان
راستی تحویل فوری ه ؟
سلام دوست خوبمدرود فراوان خدمت جناب ابراهیمی عزیز.
قربان من یه Bitdefender Total Security 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال میخواستم. از توی سایت پرداخت کنم یا براتون کارت به کارت کنم؟ تخفیفی هم شامل ما میشه بزرگوار؟ بعد سوالی که ازتون داشتم، پرداخت آنلاین توی سایت، لایسنس رو به صورت آنی تحویل میده؟
سلام عزیزسلام
با اجازه استارتر عزیز
میشه راهنماییم کنید چه آنتی ویروسی برای لب تاب سونی با CPU 2.2 core 2 du و رم 4 خوبه ؟ که سرعت و پایین نیاره و سیستم و زیاد درگیر نکنه
همش یه چی نصب میکنم و باز ناراضی میشم پاک میکنم
سلام عزیزيا سلام
چرا سايتي كه معرفي كرديد براي فروش باز نمي شه؟
شرايط فروش يك لايسنس سه كاربره 2 ساله براي بيت ديفندر توتال سكيوريتي 2015 را براي من ارسال نماييد.با تشكر
سلام عزیزآيا بيت ديفندر نسخه مخصوص موبايل رو هم داريد؟